login |

3 hozzászólás Ne habozz!

Caligvla - 2019. 06. 14. 16:45

Jaj. :(

DarkEagle - 2019. 06. 14. 23:00

Megmondom őszintén, a crossover után nagy reményeket fűztem a sorozathoz, de ezek a promók még CW szinten is rohadt szánalmasak.

Amúgy most nem azért de így fog kinézni Gotham? Látták ezek a Gotham sorozatot vagy bármit ami kapcsolódik a témához? Még a csövesek is jobban néznek ki mint a főszereplő. Tegye már fel a kezét aki elhinné hogy a szőke csaj egy csöves. Gotham utcái is olyan letisztultak mintha Metropolis lenne kb. Szóval egyelőre eléggé kiábrándító a BW. A visszajelzéseket látva nagyon meglepne ha sikeres lenne bár CW szóval nyilván nem kell nagy dolgot felmutatnia, plusz a nézői úgyis az SJW prátiak lesznek.

winnie - 2019. 06. 15. 04:53

Még szerencse, azt nem írtad oda. Mármint ha nem a társadalmi igazságosság pártján lennének, hanem a “társadalmi igazságtalanságén”, az elég meglepő lenne, ergó azokat is támogathatják, akik kiállnak mellettük, hisz azért a fiatalok többsége azért progresszívebb, mint azok, akiket a korábbi évtizedek neveltek. Főleg, hogy nagyrészt ők is alanyai a jelenségnek. Szóval mi másnak a pártján lennének, ez eléggé captain obvious. (Vannak tökéletes emberpéldányok, akik nem érintettek ilyesmiben, akiket nem érhet egyenlőtlen bánásmód, de azért az emberek többsége rendelkezik hibával, így naná, hogy nem valami más pártján lesznek.)

én nem feltétlenül vagyok ilyen, de nem hiszem, hogy egyrészt meglepő lenne, hogy a fiatalok igen, másrészt az meg biztos, hogy ez jó dolognak tűnik.

” A visszajelzéseket látva nagyon meglepne ha sikeres lenne”

ha abból indulunk ki, hogy a cw-n tavaly kábé minden sikeres lett (a csatorna definíciója szerint), akkor az lenne meglepő, ha nem lenne sikeres egy dc-s sorozat.

nyilván a kinézet lehet nagy mínusz, de pusztán az, hogy nem érdekli őket a gotham sorozat, és saját elképzelések alapján csinálják meg, csak pozitív lehet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz