login |

Moziba megyünk: Late Night

2019. 06. 16. 17:50 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: kampány, mozifilm, video,

Ez duplán kapcsolódik a tévés színtérhez. Egyrészt a múlt hét pénteken Amerikában bemutatott mozifilm írója az a Mindy Kaling, aki a The Office-ban is részt vett íróként és színészként (és utána szólóban megcsinálta a kritikailag szintén sikeres The Mindy Projectet). Másrészt pedig az éjszakai talkshow-k világáról szól, mely még most is a tévézés egyik alappillére, bár látom a rovatnál, hogy azért nem olyan sokan kattantak rá a stílusra. Sajnos?

Annyira erősen már nem tudnék kampányolni a műfaj mellett, mint a személyes kedvenc Jon Stewartos The Daily Show és a Craig Fergusonos The Late Late Show idejében, de néha még mindig feldobnak, viszont már én is csak YouTube-on nézem, nem pedig letöltve, mint régen.

A Late Night film történetéről pár szó: a főszereplőjének kifelé áll már a rúdja az állásából, az emberek nem vevők az általa vezetett show-ra, de egy nemrég felvett író segít neki új utat találni, megújítani a műsorát.

A kritikák eddig elég jók, a plakát alatt pedig ott van az összes előzetes természetesen. A hazai premierről nem tudunk semmit.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz