login |

Hírhétfő – Apple & Onion 2. évad! My First First Love 2. évad!

2019. 06. 17. 09:06 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Mai magyar premier: A legendák hivatala 4. évad, Dalfutár 2. évad, Eufória 1. évad, Város a hegyen 1. évad (igen, a kinti korai bemutatóval egy időben elérhetővé vált itthon is), Tini titánok, harcra fel! (Teen Titans GO!) 5. évad (folytatás), Végre otthon – Tip és Oh kalandjai 3. évad, Transformers: Mentő bot Akadémia 1. évad, Game Shakers 3. évad (folytatás)
 • Premier: City on a Hill S1, Euphoria S1, Pirata & Capitano S1, Picture Perfect Mysteries S1, Top Gear S27, Apollo’s Moon Shot S1, Atomic Age Declassified S1, Breaking The Band S2 + Finálé: Mary Kills People S3, The Chi S2, United Shades of America S4, Wicked Tuna S8, The Redemption Project with Van Jones S1, Murder for Hire S1, Death in The Bayou: The Jennings 8 S1 + megint lepihent egy kicsit a Patriot Act with Hasan Minhaj S1 (csak jelzésképp: 30 részes berendelést kapott anno tavaly)
 • Magyar premier – Duna: 06.17 A legendák hivatala (Le Bureau des Légendes) 4. évad
 • Magyar premier – YouTube: 06.17 19:00 Dalfutár 2. évad – az első részben a zeneszerző Lovasi András, a szövegíró Kőhalmi Zoltán, a producer Linczényi Márkó, az énekes pedig Dallos Bogi lesz.
 • A Dead to Me szinkronhangjai.
 • A Game of Thrones képviseltetni fogja magát a 2019-es Comic-Con-on. Jó eséllyel a színészek egy része révén.
 • Véglegessé vált a The Tick kaszája, nem sikerült megmenteni a sorozatot.
 • A Veronica Mars 4. évadja teljes szezonos premier lesz a Hulu-n, szóval nem kell hetiben várni a részekre.
 • A The Flash 6. évad főgonosza férfi lesz, és egy diverz színészt keresnek a szerepre.
 • Erica Gimpel (Trish) állandó szereplőnek lett kiemelve a God Friended Me 2. évadjára.
 • Ilana Glazer standup különkiadást kapott az Amazon-tól, aminek címe The Planet Is Burning lesz.
 • A Penn & Teller: Fool Us 6. évados premierjében a következő bűvészek próbálják meg becsapni Penn-t és Teller-t: David Copperfield, Jan Reinder, Ondrej Pšenička és Giancarlo Bernini.
 • A Whose Line Is It Anyway? 15. évadjában a csapattal a következők fognak imprózni: a premierben Chris Hardwick, utána Tinashe, majd Jonathan Magnum.
 • A Power utolsó részét Anthony Hemingway rendezi majd.
 • 2018/19-ben össznézőben (L+7-es adatok, vagyis 7 nap alattiak) a legnézettebb országos sorozat a The Big Bang Theory lett 18,1M nézővel, a 2. az NCIS 15,9M-val, a 3. a This Is Us 13,8M nézővel. A CBS a top20-ban 10 sorozattal képviseltette magát, az NBC 8-cal, az ABC és a FOX 1-gyel.
 • A Cartoon Network berendelte az Apple & Onion 2. évadját.
 • A Netflix berendelte a My First First Love 2. évadját.
 • Állandó szerep: Elizabeth Banks – Mrs. America (FX), Sophia Lillis, Kathleen Rose Perkins, Wyatt Oleff, Sofia Bryant – I Am Not Okay With This (Netflix),
 • Vendégszerep: Geena Davis – GLOW (visszatérő), Richard Ellis, Aidan Wojtak-Hissong – I Am Not Okay With This (visszatérők), Brittany Batchelder – The Alienist (megint – most visszatérő),
 • Interjú: Kathryn Newton (Abigail – Big Little Lies), Darren Star (a Younger készítője), RJ Fried (az Our Cartoon President készítője), az Euphoria gárdája, Julio Torres (Andrés – Los Espookys), Alec Baldwin + még egy (a Match Game műsorvezetője),
 • Az Amazon megvette a Tabukról tabuk nélkül című Spektrumos dokusorozatot és elérhetővé tette az amerikai kínálatában.
 • Új sorozat: Salisbury – BBC2, angol, 2 rész, készítő: Adam Patterson és Declan Lawn, az ellentmondásos angliai Novicsok-mérgezésről, és arról, hogy az átlagemberek miképp reagálnak arra a válságra, ami során városuk egy példa nélküli nemzeti vészhelyzet középpontjába került
 • Pilotszkript: Black Mafia Family – Starz, készítő: ??, executive producer: Curtis “50 Cent” Jackson. bűnügyi dráma a zenei iparról, Big Meech hírhedt bűnszervezetének felemelkedéséről és bukásáról. A valós életbeli történet ezer szállal kötődik a hip hop szcénához, illetve előadókhoz, akik kapcsolatban álltak a BMF-fel annak 2005-ös bedőlése előtt.
 • Új sorozat: Apnea / Une Île – francia, készítő: Gaia Guasti és Aurélien Molas, rendező: Julien Trousselier, az Apnea hableány mítosz által insprált, fantasy-szerű krimisorozat egy mediterrán halászfalucskából. Szereplők: Laetitia Casta, Noée Abita, Sergi Lopez, Manuel Severi, Alba Gaia Bellugi,
 •  A Netflix berendelte a The Confession Tapes 2. évadját.
 • A Super Bowl LIV az eddigi 5 helyett 4 reklámszünetet fog tartalmazni negyedenként, cserébe 30 másodperccel hosszabbak lesznek a megszakítások.
 • Elizabeth Banks lett az ABC-s retró vetélkedőnek, a Press Your Luck-nak a műsorvezetője. (Ezt már bemutatták, de így teljes a kép.) Meg egyébként sem jut el senki az alsó sorokra jutó egyéb kategóriás hírekig.

13 hozzászólás Ne habozz!

dochollywood - 2019. 06. 17. 09:47

The Orville 2. évados rontott jelenetek:

https://www.youtube.com/watch?v=sVSYfg7We3Q

rary - 2019. 06. 17. 10:04

A City on a Hill-re kíváncsi vagyok :)

Tibi - 2019. 06. 17. 10:13

Szerintem sokan végigolvassuk a híreket, én legalábbis mindig :)

juhaszvik - 2019. 06. 17. 10:44

én általában átfutom szemmel a híreket, és az érdeklődésemet felkeltő kulcsszavak alapján fókuszálok, de ez nem jelenti azt, hogy nem jutok el az aljára.
és egyáltalán nem az “egyéb hírek” az uncsi kategória (nekem), hanem mondjuk az interjúk.

Silver-sama - 2019. 06. 17. 12:24

Én is végigolvasom, hogy találjak benne hibát :P

Deny - 2019. 06. 17. 13:10

Én is mindig végigolvasom, ráadásul engem érdekelnek is a vetélkedős hírek. A Press Your Luckot nézem is.

zolkó - 2019. 06. 17. 14:19

Persze hogy végigolvasom. Illetve inkább csak végigfutom a vastaggal szedett kulcsszavakat először, és ami érdekel azt végig el is olvasom.

Enzo - 2019. 06. 17. 15:36

Továbbra is örök hála a félkövér kiemelésekért, így nagyon gyorsan végig lehet futni kulcsszavakra keresve a szememmel, hogy melyik hír érdekel, és melyik nem – ha ez végigolvasásnak számít, akkor én is végigolvasom mindegyiket + visszaolvasok, ha kimaradt pár nap, sztem az elmúlt néhány évben nem hagytam ki Junkie-posztot :D

motch - 2019. 06. 17. 16:41

Egy újabb férfi főgonosz a flashben, waow milyen eredeti, úgy néz ki ő sem fog eltűnni a krízis után.

toxigen - 2019. 06. 17. 22:32

Én is mindig végigmegyek, /minden napról/.

A Tabukról tabuk nélkül feliratosan van fent, vagy szinkronizálták?

toxigen - 2019. 06. 17. 22:33

*minden nap or napról napra :)

Thomas - 2019. 06. 18. 13:52

Én is van, hogy lemaradok 1-2 nappal (mint most is), de azért mindig végig szoktam olvasni:) És eddig fogalmam sem volt, hogy ki vezeti a Press Your Luckot, szóval ez új infó volt számomra:)

FrankLuck - 2019. 06. 20. 20:48

Hehe, én van, hogy sokkal több nappal maradok le (mint most is), én a az új sorozatos leírásokat ugrálom át, de a végén az egyebeket mindig elolvasom (+rákeresek szinte az összes új premierre, így a híreket végigfutni általában elég combos feladat).
Örülök, hogy a Tabukról tabuk nélkül ismertebb lett, nagyon érdekes volt. Emlegettek második évadot is, remélem lesz belőle valami.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz