login |

Délelőtti videó 3.: Reef Break

2019. 06. 19. 11:30 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: video,

A CBS nyári mókának a Blood & Treasure című kincsvadászós kalandsorozatot indította el, az ABC pedig a szezonból idecsorgó szállodás dramedy, a Grand Hotel mellé a Reef Break-et álmodta meg, aminek minden porcikájából sugárzik a nyár. Egy nemzetközi koprodukcióról van szó a francia M6 és az ABC Studios International részéről, szokás szerint egy ismert arcra építve, aki ezúttal Poppy Montgomery.

A szexi akciódráma egy tolvajból lett fixerről, problémamegoldóról szól, aki egy csendes-óceáni sziget kormányzójának dolgozik, és múltja révén megérti a bűnözőket. Magas fordulatszámú, kalandos élete során régi barátokkal, ellenségekkel, köztük egy FBI-ügynök volt férjjel, egy rendőrszeretővel és egy általa lebuktatott bandafőnökkel is dacolnia kell.

Rövid és hosszú promó, valamint 4 pilotrészlet a tovább mögött. Készítő Ken Sanzel, aki anno a Jonny Zero-t (az egyik első letöltős sorozatom!) és a Lawless-t is jegyezte, további szereplők: Ray Stevenson, Desmond Chiam, Tamala Shelton, Melissa Bonne.

A részletek:

Tartalék:

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz