login |

Délelőtti videó 3.: 15 Days

2019. 06. 23. 12:15 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

A 15 Days is elég friss, angol premier, de mivel a Channel 5 négy nap alatt adta le a minisorozat 4 részét, ezért már mögöttünk is van. A sorozat a wales-i 35 Diwrnod feldolgozása (a 3. szezoné), lezárt sztorival – itt írtam róla kritikát.

Egy gyilkossággal nyitunk, majd visszaugrunk 15 napot az időben, hogy lássuk az eseményeket, amik egy családi összejövetelen történik, amikor is a pereputty összegyűlik egy végrendelet felolvasására. A középpontban négy felnőtt testvér, akiknek meghalt az anyjuk. Természetesen felszínre törnek a feszültségek, titkokra derül fény és a múlt is kiemelt szerephez jut.

Előzetes és nyitójelenet a tovább mögött. Szereplők: Street Catherine Tyldesley, David Caves, Tom Rhys Harries, Gabrielle Creevy, Geraint Morgan, Mali Tudno Jones.

3 hozzászólás Ne habozz!

cherockee - 2019. 06. 23. 21:30

Na, hát ez rossz volt. Az 5.5-ös IMDB értékelés még kicsit bőkezű is. Kerüljétek. SPOILER annak akit érdekel: gyakorlatilag majdnem mindenki erőszakos lesz egyik pillanatról a másikra, ok nélkül (nem mint áldozat, nem mint bosszú, hanem csak úgy), nőverés, majdnem nemi erőszak, szándékos és nem szándékos gyilkosságok, minden van itt, csak ezek nagyrésze az utolsó napon zajlik le, 3 lassú rész után van kegyetlen befejezés. Rossz.

winnie - 2019. 06. 23. 21:58

minden tiszteletem!

cherockee - 2019. 06. 24. 01:06

@winnie:

Hét csalódása rovatba esélyes, hogy el fogom felejteni, hogy írjam, de szerintem oda is kéne jelölni, mert ez annyira kerülendő.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz