login |

Hírcsütörtök – Blood & Treasure 2. évad! Pinky Malinky 3. évad! Áll az alku! 6. évad!

2019. 06. 27. 09:05 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: A szabadulás 1. évad, Orville 2. évad, Szilaj, a szabadon száguldó 6. évad
 • Premier: Are You The One? S8, It’s Your Fault I’m Fat S1, Drag SOS S1 + Finálé: The Amazing Race S31 (dupla!), The Butcher S1, Yellowstone Live S2
 • Magyar premier – HBO GO: 07.01 Bízz bennem (Trust Me) 1. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 07.17. Város a hegyen (City on a Hill) 1. évad
 • Magyar premier – HBO: ősz The Sleeper
 • A 44 Gatti szinkronhangjai.
 • Új a magyar Netflix-en: Answer For Heaven S1
 • A teékes Black Mirror 5. évad és a Tales of The City 1. évad is megkapta Netflix-en a magyar szinkront.
 • Egy kis rálátás a Netflix-szerződésekre: ugyan a Netflix elveszít nemsokára olyan sorozatokat, mint a Friends vagy a The Office (utóbbi globálisan, vagy legalábbis nálunk Amazon Prime) a stúdiók saját streaming szolgáltatásainak köszönhetően (akiknek egyébként mérlegelni kell, hogy mi a fontosabb, az a brutális összeg, amit kapnak értük, vagy az, hogy csak és kizárólag náluk legyen elérhető), a platformnak nem kell aggódnia, hiszen a mérések szerinti 10 legnépszerűbb licencelt sorozatból 8 elég sokáig még náluk fog maradni. Ugyanis a Grey’s Anatomy, a The Walking Dead vagy jó pár CW-s sorozat egyrészt addig Netflix-es lesz, amíg képernyőn marad, másrészt még a kaszájukat követően is három-hat éven át a Netflix fog rendelkezni a jogokkal. Tippre nem exkluzívakkal, de így 2023-ig nem kell sok minden miatt aggódniuk, sőt, még utána sem pár évig.
 • Stephen King azt találta tweetelni, hogy esetleg a Netflix feléleszthetné az Under The Dome-ot, csak ezúttal úgy, hogy valóban a könyvét adaptálnák. Lehet, hogy most már nem áll annyira a régi sorozat mellett?
 • A Serial Box nyáron The Next Chapter címmel hangoskönyvként folytatja az Orphan Black történetét – Tatiana Maslany közreműködésével. A történet az 5. évados zárás után 8 évvel fog játszódni.
 • A Riverdale – 4×01 Luke Perry és a karaktere, Fred előtt fog tisztelegni.
 • Nem csak moziban tér vissza a klasszikus Are You Afraid of The Dark? című antológia “horror” sorozat, hanem a Nickelodeon is berendelt belőle 3 részt BenDavid Grabinski készítésében és Dean Israelite rendezése mellett. Ebben egy vadonatúj Midnight Society gyerekcsapat mutatkozik be, akiknek ijesztő története megelevenedik.
 • Az Universal Content Productions elkezdte fejleszteni a Punky Brewster című klasszikus gyereksorozat folytatását Soleil Moon Frye közreműködésével, akinek a címszereplő karaktere a sorozatban három gyerek egyedülálló anyjaként próbálja normális mederbe tereln az életét, amikor megismer egy kislányt, aki fiatalabb énjére emlékezteti őt. A készítő Steve és Jim Armogida lenne, de executive producerként az eredeti széria készítője, David Duclon is benne van a projektben.
 • Pilotszkript: Omniverse – Showtime, évados antológia, készítő: Lee Sung Jin, executive producer: Kanye West, főszerepő: Jaden Smith, az észlelés és a felfogás számtalan ajtajának vizsgálata. Az 1. évad az egóval foglalkozik egy alternatív valóság Kanya West-jét állítva a középpontba.
 • Kiderültek a részletek a Fuller House készítőjének, Jeff Franklin-nek a sorozat mellől történő eltávolítása kapcsán – ebben a cikkben leírják, hogy mik voltak az író rovásán, amiket vizsgálatok igazoltak. Ráadásul bőven a #metoo hatására felszínre kerültek esetek előtt.
 • 2018/19-ben 18-49-ben (L+7-es adatok, vagyis 7 nap alattiak) a legkevésbé nézett, folytatódó sorozatok: 1. The Outpost, In The Dark, Dynasty, Burden of Truth – 0.2-es rating, ha nem a CW-t nézzük, akkor a CBS-en a Madam Secretary (0.9), az ABC-n a Fresh Off The Boat (0.9), az NBC-n a Blindspot (0.9), az ABC-n az Agents of SHIELD (0.9). A legkevesebb össznézője a Dynasty-nek volt (797e).
 • Derek Hough 2 éves készítői szerződést írt alá Universal Television stúdióval.
 • A CBS berendelte a Blood & Treasure 2. évadját.
 • A Netflix berendelte a Pinky Malinky 3. évadját.
 • Vendégszerep: David Tennant, Hayley Atwell, Youssef Kerkour, Clare-Hope Ashitey – Criminal, Michael J. Fox – Corner Gas Animated, Christopher McDonald, Joel McHale – Mr. Iglesias,
 • Állandó szerep: John Magaro, Nikolaj Coster-Waldau, Lola Kirke, Ben Schnetzer, Jonathan Pryce, Judd Hirsch – Gone Hollywood (FX), Sam Ashe Arnold, Miya Cech, Tamara Smart, Jeremy Taylor, Lyliana Wray, Rafael Casal – Are You Afraid of the Dark? (Nickelodeon),
 • A TV2 berendelte az Áll az alku! 6. évadját.
 • Új sorozat: Sleeping Bears – izraeli, készítő: Keren Margalit, karakterközpontú dráma, ami izraeli hadsereeghez csatlakozó fiatalok személyes és vallásos identitására fókuszál.
 • A Working Title TV megvásárolta Inua Ellams színdarabjának, a Black T-Shirt Collection-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. A költészetet, spoken word műfajt és képzőművészetet kombináló darab Nigériában, Egyiptomban, Angliában és Kínában játszódik, és két nigériai mostohatestvérről szól, akiknek kézzel készített pólóik globális márkává váltak. Amikor azonban legnagyobb kollekciójukat akarják piacra dobni, egy újságíró feltárja egyikük szexualitását, ami miatt a duó menekülni kényszerű Nigériából, és világkörüli utazásba kezd.
 • Az All or Nothing 4. évadja, aminek a Carolina Panthers lesz az alanya 07.19-én kerül fel az Amazon Prime-ra.
 • A YouTube Premium berendelte az Escape The Night 4. évadját, ami kvázi egy all star szezon lesz, amiben a “játékosok”: Colleen Ballinger, Alex Wassabi, Justine Ezarik, DeStorm Power, Timothy DeLaGhetto, Gabbie Hanna, Tana Mongeau és Rosanna Pansino, valamint Bretman Rock. A sztori szerint Joey Graceffa a purgatóriumba ereszkedik, hogy megmentse régebbi korokba zuhant barátait a Collector karmaiból. Premier: 07.11-én.
 • Arielle Vandenberg lett az amerikai Love Island műsorvezetője.

9 hozzászólás Ne habozz!

GYV - 2019. 06. 27. 09:19

Magyar premier:

A becsület védelmében (Line of Duty) – 2. évad, július 19, RTL Spike

dochollywood - 2019. 06. 27. 09:39

Ezt órákig el tudnám nézni :)

https://www.youtube.com/watch?v=2n8t1IgdlGY

ubul - 2019. 06. 27. 10:16

Az az Orphan Black hír mi már? :D akkor már inkább folytassák a sorozatot, végül is lehetne még hova

winnie - 2019. 06. 27. 10:25

alternatív módon már voltak korábban is folytatások, más platformra azért nem annyira költséges.

ubul - 2019. 06. 27. 10:48

persze, csak ezt igazából véleményem szerint úgy is csak a legfanatikusabbak fogják majd csak meghallgatni (főleg ,hogy azért erre nem készül valószínűleg szinkron se :D ). Oké, hogy kisebb a költség de kisebb a bevétel is szerintem.

Persze kaptunk egy jó lezárást a sorozatra, de ettől még folytatható szerencsére, és simán megérné a pénzét, tudtommal nem nézettségi adatok miatt lett kasza korábban az 5. évad berendelése után.

winnie - 2019. 06. 27. 11:03

jaja.

de egyébként pár hónapja volt a spinoff tervről is hír, hátha lesz belőle valami.

PositiveRush97 - 2019. 06. 27. 12:13

Van esetleg konkrét infó arról, hogy mik fognak jönni még mostanság a Netflixre szinkronnal vagy csak úgy dobálják őket random? :D Bár a legtöbb dolgot én is eredeti nyelven nézem, de kíváncsi vagyok mik lesznek meg, hogy mennyit fog ez változtatni a Netflix népszerűségén itthon, magamat leszámítva nagyon kevés ismerősömnek van netflixe

winnie - 2019. 06. 27. 12:30

random. vedd úgy, hogy minden:)

a netflixes topikban, ami ki van emelve oldalt, elliott írt egy listát arról, hogy mi várható magyarul, de ez inkább feliratos. szinkron esetében szerintem premier és korábbi pótlások egyaránt lesznek, de belsős infó híján gőzünk sincs arról, hogy mi tűnik fel legközelebb meglepetésszerűen.

kiskiraly - 2019. 06. 27. 17:52

Egy interjú Nagy Ervinnel, akialakult szinkronos jogsíjak és fizetések kapcsán.

https://168ora.hu/itthon/nagy-ervin-szinesz-szinkron-szinhaz-jogdij-interju-170329

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz