login |

Hírpéntek – One Day At A Time 4. évad! Crawford-kasza!

2019. 06. 28. 09:05 - Írta: winnie

23 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Szirén 2. évad (folytatás) + holnapi magyar premier: Brooklyn 99 – Nemszázas körzet 6. évad
 • Premier: Scooby-Doo and Guess Who? S1, Emily Atack Adulting S1, Todd Sampson’s Body Hack S3 + Finálé: In The Dark S1, Life in Pieces S4, Lip Snyc Battle S5, Murder Loves Company S1, Expecting S2, The This Old House Hour S17 + 2 Siren-epizód volt
 • Teljes évados premier: The Chosen One / O Escolhido S1 (Netflix – MAGYAR FELIRAT!), Family Business S1 (Netflix – MAGYAR FELIRAT!), 7Seeds S1 (Netflix – vendégblogger?), Dope S3 (Netflix – MAGYAR FELIRAT! vendégblogger?), Motown Magic S2 (Netflix – MAGYAR FELIRAT!), Instant Hotel S2 (Netflix – MAGYAR FELIRAT!), Exhibit A S1 (Netflix – MAGYAR FELIRAT!)
 • Magyar premier – Prime: 07.02 Hawaii Five-0 (Hawaii Five-0) 9. évad (folytatás)
 • Magyar premier – VIASAT3: ősz 200 első randi 2. évad
 • Új a magyar Netflix-en: Paquita Salas S3
 • Az első kép a Kerry Washington és Reese Witherspoon főszereplésévek készített Little Fires Everywhere című Hulu-sorozatból.
 • A Grey’s Anatomy-ben Jesse Williams (Jackson Avery) két évvel meghosszabbította szerződését.
 • Ebben az interjúban beszél Robert Kirkman, a The Walking Dead-képregény készítője arról a nagy csavarról, ami a 192. számmal húzott meg.
 • Bár abból kiindulva, hogy a NOS4A2 1. évadja a könyv egyharmadát fedi le, azt lehetne gondolni, hogy három évadosra van tervezve a sorozat, valójában ezen túl is folytatódhat, hiszen Joe Hill-nek vannak ötletei, plusz a készítővel is beszéltek erről.
 • Az amerikai Keshet Studios és a Universal Television elkezdett dolgozni az izraeli Keshet autizmusos drámájának, a The A Word-nek az amerikai feldolgozásán, és megpróbálják valamelyik országos csatornának eladni a projektet.
 • A Blumhouse a The Purge után egy újabb mozifilm sorozatos változatán dolgozik, egy eredetsztorin, ami egy egész világot teremt meg – nem tudom, melyik film lehet az, de tippre még nyáron kiderül.
 • Ismét tesztelget a Netflix, most egy afféle pop up lejátszót desktopon (ki lehet tenni a képet kisebb ablakba), amiről itt egy kép.
 • 2018/19-ben 18-49-ben (L+7-es adatok, vagyis 7 nap alattiak) a 10 legnézettebb sorozat: 1. NFL Sunday Night Football – 5.9-es rating (0% változás tavalyhoz képest), 2. NFL Thursday Night Football – 4.4 (+3%), 3. This Is Us – 3.8 (-30%), 4. The Big Bang Theory – 3.8 (-14%), 5. The Masked Singer – 3.8, 6. NFL: The OT – 3.3 (-11%), 7. Grey’s Anatomy – 2.9 (-12%), 8. Manifest – 2.8, 9. Young Sheldon – 2.6 (-21%), 10. The Good Doctor – 2.6 (-26%)
 • Megvan az FX-es Y (vagy Y: The Last Man) új showrunnerje: Eliza Clark veszi át a nemrég távozó Michael Green és Aïda Mashaka Croal helyét.
 • SIKERÜLT! A Pop berendelte a One Day at a Time 4. évadját, ezzel az első olyan sorozattá téve azt, amit a Netflix kaszált és más mentett meg.
 • (Ahogy írtuk korábban, ilyesmit csak lineáris csatornák tehetnek meg, más streaming szolgáltatók nem. És ugye azért valószínűtlen az, hogy tömegesen forduljon elő efféle, mert egyrészt nem nagyon tudják, hogy mekkora az amerikai közönsége a szériának, másrészt egy Netflix-költségvetést sokszor még egy országos csatorna sem tud biztosítani, nem hogy egy kábeles. De, mint a példa is mutatja, nem lehetetlen a dolog, és egy többkamerás komédia árát azért könnyebb lenyomni.)
 • A CBC elkaszálta a Crawford-ot.
 • Ian Goldberg és Andrew Chambliss, a Fear The Walking Dead két showrunnerje beszél az 5×01-ről, az 5×02-ről és az 5×03-ról.
 • Adam Scott (Ed) beszél a Big Little Lies – 2×02-ben történtekről.
 • Vendégszerep: Abbi Jacobson, Pêpê Rapazote – Alternatino with Arturo Castro, Justin Trudeau, Chris Hadfield, Russell Peters, Jann Arden, Harley Morenstein – Corner Gas Animated, Jennifer Ferrin, Debra Monk – Instinct
 • Állandó szerep: Derek Luke, Max Martini, Paola Nuñez, Joel Allen – The Purge S2, Kylie Bunbury, Joseph Morgan, Hannah John-Kamen, Nina Sosanya, Sen Mitsuji – Brave New World (USA),
 • Interjú: Krysten Ritter (Jessica – Jessica Jones), Eric Dane (Apu – Euphoria), Jon Hamm és Adria Arjona (Gabriel és Anathema – Good Omens), Benjamin Charles Watson (Dontae – Designated Survivor), Ted Sarandos (a Netflix nagyfőnöke), William Shatner (az UnXplained műsorvezetője),
 • Emmy-interjúk: Freddie Highmore (Shawn – The Good Doctor), Kevin Buchholz (a Homecoming hangmérnöke), Mark Rivers (a Big Mouth dalszöveg-írója), Fab Five (Queer Eye), Jimmy Fallon (a The Tonight Show műsorvezetője), Lou Eyrich és Analucia McGorty (a Pose jelmeztervezői),
 • Korrigált az RTL Klub: 06.17-én az Isten veled, Magyarország!-nak nem az 1. évadja folytatódott, hanem a 2. évadja kezdődött el.
 • Pilotszkript: The Last Mrs. Parrish – Amazon, készítő: Jessica Mecklenburg – Liv Constantine regénye (itthon: Az utolsó Mrs. Parrishitt a hivatalos magyar nyelvű tartalma) alapján csavaros thriller A kéz, amely a bölcsőt ringatja, valamint az Egyedülálló nő megosztaná egyfajta mixtúrája, amiben egy egyszerű, fiatal nő bekerül az elit társasági életébe, magáévá téve a méhkirálynős tündérmesei életet, hogy aztán rádöbbenjen, hogy ezúttal túllőtt a célon.
 • Új sorozat: The Twelve – belga, készítő: Bert Van Dael és Sanne Nuyens, rendező: Wouter Bouvijn, pszichológiai thriller egy nőről, aki ugyan még nem halott, de nagyon megtört. Az egykori köztiszteletben álló tanárnőt legjobb barátnője megölésével vádolják, és azzal, hogy 18 évvel később elvágta újszülött gyermekének torkát. A másik központi figura egy 3 gyerekes anya, aki zsarnoki férje elől menekül az esküdtségbe. A sorozat leginkább a 12 esküdt életével és a 2 tartalékéval foglalkozik, és a flashback-ek nyomán feltárul a homályos múlt is.
 • A The Alliance megvásárolta Guillaume Musso könyvének, a La jeune fille et la nuit-nek a tévésorozatos adaptációs jogait.
 • A Netflix berendelte a Queer Eye 4. és 5. évadját – előbbi 07.19-én kezd és Kansas-be mennek a srácok, utóbbi pedig 2020-ban jön és Philadelphia lesz a helyszíne.
 • A NatGeo-s Gordon Ramsay: Uncharted című dokusorozatban a séf a következő országokban fog megfordulni: Peru, Marokkó, Laosz, Új-Zéland, illetve USA, azon belül is Alaszka és Hawaii.
 • Meghalt Beth Chapman (Dog The Bounty Hunter).

23 hozzászólás Ne habozz!

len90 - 2019. 06. 28. 09:41

One Day at a Time-nak nagyon örülök. Miután a Netflix beintett a CBS All Access-nek már nem nagyon bíztam a folytatás lehetőségében. A Pop csatornáról mondjuk még nem hallottam, de ez legyen a legkisebb baj…

winnie - 2019. 06. 28. 09:48

pop: a cbs egyik legkisebb kábelcsatornája, ott megy amerikában a kanadai import schitt’s creek, saját sorozatként a flack indult tavasszal, most jön majd a florida girls, amihez azt hiszem, még nem raktunk előzetest, korábban pedig a hollywood darlings meg a return of the mac. ja, meg a az éjszakai talkshows insider szitkom, a nightcap is ott volt, talán írtunk arról.

gromit - 2019. 06. 28. 10:08

The Twelve:
nekem ez új, vagyis kimaradt, pedig hírekben is volt (most rákerestem), a Beau Séjour készítőitől, Cannes-ban megvolt a pilotpremierje, és a legjobb sorozat-forgatókönyv díját kapta

(amúgy legkorábban ősszel fogják a flamand tévében vetíteni)

Ayrons - 2019. 06. 28. 10:40

A Fox pedig válság ülést hívott össze a WWE pankrator műsor vezetőségével miután a Smack down újabb negatív nézettségi rekordot döntött meg. Ugye a Fox fizetett a Smack adás vetítési jogaiért de nagyon nincsenek megelégedve azzal amit kaptak

heidfeld - 2019. 06. 28. 10:44

Lehet tudni valamit, Vis a Vis, miért kerül le, Netflix, hazai kínálatából? Ugye, ott 2 évadhoz van magyar verziója, ha jól rémlik.
Esetleg Fox+, vagy Amazon lesz az új helye?

ace05 - 2019. 06. 28. 10:46

Azt tudom, hogy a netflix miért nem rendelte be One Day at a Time-ot (nem hozott volna új előfizetőket), de nem érte meg volna nekik, hogy ilyen kritikailag elismert, néző kedvenc sorozatot felesben csináljanak egy csatornával?

winnie - 2019. 06. 28. 10:55

heidfeld: lehet, hogy lejárt a szerződés és nem hosszabbítják meg. sok minden jön, sok minden megy.

winnie - 2019. 06. 28. 10:58

ace05: még átkerülhet hozzájuk a 4. évad:) de gondolom, nem a kritikusoknak szánják, meg az, hogy valamit jól fogadtak, korábban sem akadályozta meg őket a kaszában. vagy csak nem fér bele a filozófiájukba. vagy lehet, hogy a pop nem akarta azt, hogy legyen a netflixen, mert akkor náluk nem néznék.

tomex - 2019. 06. 28. 11:11

A netflix egyébként termel hasznot vagy csak az adósságot gyarapitja?? Meddig lehet ezt csinalni hogy végtelen tartalmat gyartanak profit nélkül??

Enzo - 2019. 06. 28. 11:14

“Ismét tesztelget a Netflix, most egy afféle pop up lejátszót desktopon (ki lehet tenni a képet kisebb ablakba)”
…nagyszerű, persze b+, még fejlesztésekkel is támogassuk, hogy úgy nézzék az emberek a sorozatot, hogy közben facebookoznak meg az isten tudja, még mit csinálnak… -.-

Aranykuka - 2019. 06. 28. 11:15

Heidfeld:most néztem mobil appon fent van mind a két évad felirattal

winnie - 2019. 06. 28. 11:19

aranykuka: azt írja, hogy le fog kerülni. most még fent van.

murder1 - 2019. 06. 28. 11:21

Az Euphoria TV-s premier most 06.30-án lesz az HBO3-n.

Csiki - 2019. 06. 28. 11:22

Arrol lehet tudni vajon, hogy a Brooklyn99 mikor jon vajon Netflixre? Meg mindig csak 4 evad van, kozben szinkronosan mar a 6. is elerheto lesz lassan :(

winnie - 2019. 06. 28. 11:23

tomex: ameddig akarják/tudják, ez piszkosul számítható dolog (legalábbis az előfizetői díjakból jövő), a kiadásokat meg a várható bevételek függvényében határozzák meg. amint látják, hogy valami nem stimmel, egy tollvonással kevesebb kiadást kreálnak, ennyi. leegyszerűsítve.

nyilván ők több évre előre látják, hogy mennyi pénz fog befolyni (ugye most havi több, mint egymilliárd dollár a bevétel), hogy fognak változni a trendek, mi kell ahhoz, hogy maradjon a növekedés, vannak biztosan modelljeik a több szolgáltató feltűnésére is, stb.

winnie - 2019. 06. 28. 11:24

murder1: sőt, meg is volt, írtunk emlékeztetőt is, a szinkronos lesz most, nem tudom, hogy miért írtam és mivel kevertem…

winnie - 2019. 06. 28. 11:26

Csiki: előre ilyesmit nem lehet tudni (legalábbis konkrét magyar dátumokat nem, bár lehet tippelni a régiós megjelenésekből), de pont az elmúlt hetekben került fel az 5. évad.

Csiki - 2019. 06. 28. 11:33

winnie: felkerult? :O Neztem UK-bol is meg Csehorszagbol is, de nincs fent csak az elso 4 evad. Vagy USA-ban kerult volna fel?

winnie - 2019. 06. 28. 12:04

nem – magyarországon van fent.

Csigusz - 2019. 06. 28. 12:43

Szóval továbbra is minden jön felirattal, kivéve pont a Dark ami miatt részben előfizettem.
Nice.

heidfeld - 2019. 06. 28. 13:39

Érdekesek ezek a jogok. Július 1-től kerül le, ha jól emlékszem.
Jó iràny, ez a “magyarosìtàs”. Engem érdeklő tartalom is megfelelő szàmú kezd lenni, ìgy lassan el kell gondolkodnom, Netflix-előfizetésen..

winnie - 2019. 06. 28. 14:19

gondolom, ne köthetnek örök szerződést, így valamikor meg kell újítani, ld. az hbo go-ról és az amazonról is kerülnek le cuccok. amikre aztán más is lecsaphat.

viszont most, hogy eszembe lett juttatva, bepróbálom a vis a vis-t

artschi - 2019. 06. 28. 14:24

Nem sorozat, de Netflix: az új Shaft-film magyar felirattal, valamint magyar sztereó és magyar 5.1 szinkronnal is nézhető mától :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz