login |

Big Brother US: kezdett a 21. évad

2019. 06. 30. 15:50 - Írta: Deny

79 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

Visszatért az országos nyári műsorrend egyik legmeghatározóbb szereplője, amely immáron a harmadik évtizedét kezdi meg a CBS-en. Noha a Big Brother az elmúlt két évben már télen is jelentkezett egy-egy celebes kiadással, alapvetően mégis nyári műsorként vált híressé, hiszen igencsak színes darabnak számít az uborkaszezon szürke hétköznapjaiban.

A CBS pedig idén még inkább rágyúrt arra, hogy ezt a nyári hangulatot erősítse, ugyanis az idei szezon témájának a nyári tábort választotta. Elég nehéz általános véleményt írni a műsorról, hiszen az állandó formátum ellenére minden évadban van pár apró eltérés a tematikából adódóan, aki viszont esetleg nem ismerné a műsort, annak ajánlom yuuki remek összefoglaló írását, amelyben részletesen megismerheti a szabályokat. Én pedig ismét winnie rövid ismertetőjét venném kölcsön, hogy zanzásítva visszaadjam a műsor lényegét:

 “el kell érni, hogy x emberből te maradj a végére, hogy kiejtsd vetélytársaidat, s tedd mindezt úgy, hogy azok a végén rád szavazzanak, amikor a győztesről döntenek”.

Tehát aki egy szuper stratégiai játékra vágyik így a nyárra, vagy szívesen megnézne egy beltéri Survivor-t őrültebb köntösben, az bátran nekiállhat.

Mindig hangsúlyozzuk, hogy érdemes levetkőzni a Big Brother névhez társított prekoncepciókat, ugyanis ennek a műsornak nem sok köze van a hazai névrokonához. Itt nem habzsi-dőzsi, ivászat és szex van 0-24-ben, hanem különféle (bolondos) versenyszámok és kőkemény stratégia. Na meg persze megannyi váratlan csavar, amely egyben a műsor mottója is („Expect the Unexpected”).

A tovább mögött folytatom, apróbb, szerkezetbeli újdonságokkal, ha úgy tetszik, spoilerekkel.

A nyári tábor téma egyébként nagyon hangulatossá tette a házat, eddig talán ez a kedvenc dizájnom, amióta követem a műsort. A készítők pedig a tematikának megfelelő csavarokkal próbálták feldobni a játékot már a premierben is, például olyan játékosokat válogattak össze, akik közül néhányan már ismerik egymást valahonnan. Itt nem feltétlenül baráti/szerelmi viszonyokra kell gondolni, hanem olyan kapcsolatokra, amelyek hozzájárulhatnak a drámához (pl. az egyik játékos korábban már járt egy másik versenyző nagynénjével, míg két másik házlakó azonos egyetemen tanult). Ez a csavar befolyásolhatja azt, hogy ki kivel köt majd szövetséget a továbbiakban.

A premier második csavarja a táborvezető-választás volt, amire korábban még nem volt példa. A kiválasztott játékosnak négy társát kellett száműznie a játékból, akik aztán egy versenyszám keretében küzdhettek meg a bent maradásért, ám úgy tűnik, hogy a vesztes számára sem veszett el minden remény, mivel Julie Chen, a műsorvezető úgy búcsúzott el tőle, hogy „számodra véget ért a játék… egyelőre”, jelentsen ez bármit is.

A beharangozó alapján vasárnap érkezik egy újabb, korábban soha nem látott „game-changer” csavar, amely arra készteti majd a játékosokat, hogy teljesen átgondolják eddigi stratégiájukat.

Apropó, játékosok… A készítők általában igyekeznek nagyon színes, különös egyéneket beválogatni, idén azonban eddig meglepően visszafogottnak tűnik a gárda. Persze most is vannak furcsa személyiségek (Jason Momoa-utánzat, 50-es olajmérnök, önjelölt mean girl stb.), de a dupla premierben senki sem emelkedett ki túlságosan sem pozitív, sem negatív értelemben (kivéve talán a kamionsofőr Samet az idegesítő hangjával).

Nem tudom, hogy ez mit vetít előre a játékra nézve, de az biztos, hogy most jóval nagyobb megerőltetést igényel megjegyeznem a neveket, mivel senki sem tanúsított túlzottan harsány viselkedést, amellyel könnyebben beazonosíthattam. Pont emiatt volt a szokottnál egy kicsit unalmasabb is ez az első két rész, de ez nem jelenti azt, hogy aggódnunk kellene, hiszen a műsort úgy tervezték, hogy semmiképp sem tudjon unatkozni a néző, mert itt aztán tényleg bármi megtörténhet.

79 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2019. 06. 26. 21:47

Nem is tudom, engem sem villanyozott annyira fel a premier, valahogy az idei játékosgárda nem tűnik nagy eresztésnek. Ez az új nagy csavar is, hogy mindjárt egy ilyen szavazással kezdtek, nem tudom, mennyire kell ez bele. Így most elég random módon fog valaki kizúgni holnap, aztán kezdődhet az igazi játék:)

damien. - 2019. 06. 30. 18:06

Amugy a lilahaju csajszi egy az egyben ugy nez ki, mint Rockstar az elozo evadbol. Vagy csak nekem? :D

Egyebkent nekem tetszett a kezdes, vannak szimpi arcok, bar en is osszesen ket nevet birtam megjegyezni a 16(?)-bol.

lzl - 2019. 07. 01. 09:17

Valóban Nichole(?) a 2019-es Rockstar light, fiatalabb verziója.

J.Momoa(Jack, Jackson??) pedig nekem egy az egyben a 2018-as Tyler vonal, bár neki volt is érzéke a játékhoz (Momoa-ról eddig nem tudom mit gondoljak).

Nick egyébként akit megjegyeztem mert a bemutatkozó filmje szimpatikus volt (kosaras gyerekpszichológus), rá kíváncsi leszek mennyire fogja kamatoztatni ezt, már ha egyáltalán lehet hinni ezeknek a filmeknek…

Holly neve ragadt még meg bennem, egyrészt a külseje miatt (egy felpimpelt Angelina Jolie), másrészt a vidéken felnőtt városi lány vonal érdekes lehet.

Illetve még az is szimpatikus volt aki megnyerte az első HoH címet (nem emlékszem a nevére). Meglátjuk milyen irányt fog venni innen az évad, ez még úgyis csak a bevezető volt.

Fragohol1C - 2019. 07. 01. 10:50

Eléggé lájtosra sikeredett az idei versenyző eresztés.

Néztem a feeds-et már az első adás előtt kb egy héttel lehetett nézni, de ott sem győzött meg senki. Az viszont elég érdekes és gáz is egyben, hogy többen is ismerik egymást bent. Ha nem valami hasonló twist-et akarnak, mint kb a 6. évadban, akkor elég gázul sülhet el a dolog, de meglátjuk. Bár a tavalyi évadot elég nehéz lesz túlszárnyalni.

damien. - 2019. 07. 01. 12:06

Nekem a tavalyi volt az elso evadom, amit lattam, azota csak belenezegettem a korabbiakba, de valahogy egyik sem kapott el ugy, mint a 20. evad.
Valoszinu, hogy az elfogultsagom is kozrejatszik, nem tudom.

Viszont ez az idei eddig nagyon bejon. Sok a szimpi arc, ez a taboros cucc is meno. Meg mi mar az a kepesseg, amit a csavo nyert?! Eleg eros, szerintem. Remelem a masik ketto is lesz ilyen eros, es, hogy hasznalva is lesznek, es nem kopnak el, mert nincs rajuk szukseg. :D

Thomas - 2019. 07. 01. 13:39

Köszi a kibeszálőt, Deny! Nem tudom, milyen lesz az évad, de ez mindig jól jön:) Remélem, azért majd tudod te is követni:)

A 3. rész megtekintése előtt állok még. Azért az én enyhe csalódottságom úgy értendő, hogy tudtam jól, hogy a tavalyi, Angelás gárda után minden csalódás lesz, azt egyszerűen nem lehet megismételni:) Nem tetszik, hogy elég sok erős, atletikus srác van, akik el is kezdtek kapásból egymás felé húzni, ahogy az lenni szokott (Jack, Jackon és *nemtomhogyhívjáksrác*), a lányok meg szépen beálltak mögéjük. Mindjárt arra gondoltam, hogy nehéz lesz őket megverni, erre már az első HoH rámcáfolt:)

A hatos szövetség végülis tetszett, mert Christie szinpatikus, és a lányok közül ő tűnik egyelőre annak, aki játszani ment be, Holly is szimpatikus, és a Jack-Jackson párossal sincs egyelőre gondom. Amivel viszont van, hogy Isabella totál őrült, ő az igazi loose cannon, ha helyette Analyse lenne ott, akkor tényleg tudnék ennek a szövetségnek szurkolni. Na ő tényleg elég harsény, meg persze Sam is, tipikus BB-s figurák, amik minden évadba kellenek (?), engem meg a halálba idegesítenek.

Kik is jártak azonos egyetemre? De ők konkrétan nem ismerik egymást, igaz? Rémlik, hogy volt egy ilyen felismerés, de nem maradt meg bennem. Csak az, hogy Chrstie ismeri az utolsó képen rózsaszín rövidnadrágban ülő srácot az exe révén:)

Deny - 2019. 07. 01. 14:05

Thomas: Elvileg Jackson és Ovi. Azt nem tudom, hogy ismerik-e egymást, bár nem hiszem.

Egyelőre még nézegetem, remélem, a későbbiekben is menni fog :) Az HOH engem is meglepett, abszolút nem ilyen győzelemre szamítottam.

Thomas - 2019. 07. 01. 17:01

Ó, köszi:) A 3. részt is megnéztem, minden átmenet nélkül Jacksont elkezdték Michie-nek (ejtsd: Miki) szólítani, azt sem tudtam, hogy kiről beszélnek, meg kellett néznem a vezetékneveket, és ez Jackson vezetékneve, szóval senki se lepődjön meg:)

Az tök jó, hogy bővült a szövetség, bekerült Analyse, yay, ennek örülök:) Meg Tommy is, Christie ismerőse. Bella most normálisabbnak tűnt, meglátjuk, melyik az igazi személyisége. Az meg micsoda poén volt, hogy Ovi kihallgatta Nicket és Tommyt, rájött a nyolcas szövetségre, de annyi esze már nem volt, hogy ők is netán az HoH-csel és a két alfahímmel kötötték azt:) Azt hitte, hogy eddig ők csak úgy lógtak az HoH roomban, és eszükben sem jutott szövetséget alapítani?:)

Mindenesetre szegény srác elég szerencsétlen, nyert ugyan egy érdekes dolgot, de amíg elhiszi, hogy szövetségben van a “nagyokkal”, úgyis megtartják, talán ki sem kell használnia. Maga a játék, mindig fel tudják dobni a napomat azzal, ha felnőtt embereket kell néznem, ahogy több körön át rothadt ételeket és állatpisiket szaglásznak nagy beleéléssel :D Ez az igazi BB-feeling emberek, ilyet máshol aligha láthatunk:) Vagy el tudtok képzelni egy ilyen feladatot a TAR-ban?:)

Sajnálom, hogy Kathrine lett az első célpont, de végső soron nem fog hiányozni. Bár remélem inkább Kamit backdoorozzák majd.

damien. - 2019. 07. 01. 20:24

Thomas: Volt atmenet. A masodik reszben talan, valamelyikojuk mondta, hogy ne legyen kavarodas a Jack-Jackson nevek miatt, ezert kitalaltak, hogy akkor igy hivjak. Nekem legalabbis valami remlik. :D

Deny - 2019. 07. 01. 20:56

Jaja, én is emlékszem egy “alias” vagy “AKA” feliratra.

Hú, azért ez a feladat nagyon szivatós volt, képzelem, milyen lesz a másik kettő :D Engem amúgy még mindig nem győzött meg ez a szezon. Most is azon kaptam magam, hogy a szövetkezős jeleneteknél el-elkalandozott a figyelmem.

Thomas - 2019. 07. 03. 01:25

Úgy néz ki, nekem is elkalandozott a figyelmem, ha ennyi mindenre nem emlékszem:) Kicsit máshol jár most az eszem:) Azért érdekel, hogy mi lesz, a BB még akkor is jó és élvezetes tud lenni, ha nem olyan érdekesek a játékosok. És ne feledjünk, megint lesz keddi rész, aztán már visszaállunk a szokott menetrendre, ha jól látom.

Thomas - 2019. 07. 03. 17:47

Wow, mi volt ez? Eddig Christie tűnt a legokosabb, legmegfontoltabb játékosnak, mindenre számítottam, csak erre nem, hogy éppen ő produkál ilyen összeomlást! Jó, nem tetszett neki a Kami-terv, értem, de ezt nem a saját szövetségével kéne megbeszélnie? Ezzel így rendesen aláásta őket. Nem lesz hosszú életű ez a szövetség? Már ilyen súrlódások vannak, és még csak a legelején járunk. Amúgy most jó volt Kami, Kathryn viszont egyáltalán nem hiányozna, szóval talán menjen mégis ő. Vagy a tök fogalmatlan Ovi, végül is mindegy, legalább kimegy a power:)

Holnap újabb nagy twist? Mi lesz itt még?:) De nem, nem tetszik ez az évad, az előző volt eyecandyben a legerősebb, mióta nézem, ez meg a leggyengébb talán. Még Analyse lehetne talán, de ő meg nagyon el van tűnve. És miért lett belőle meg Sis? Fogalmam sincs, kinek lehet így szurkolni most hogy Christie is átment öngyilkos üzemmódba.

damien. - 2019. 07. 04. 14:00

Uu, ez a twist eleg erdekesnek tunik, legalabbis ha az erintett jatekosok tudnak kezdeni vele valamit. :D

Meno lett volna, ha Christie Jacket jeloli, bar csak a tuzet szitotta volna vele magakorul.

Thomas - 2019. 07. 05. 15:52

Haha, egyből arra gondoltam, hogy ez lesz a bolondokháza évad, ha minden kiesett bent marad, de akkor ez csak a következő 2 hétre vonatkozik, amíg valaki visszamehet. Szóval nem nagy lényegi változás, csak így most jobban játékban maradhat a későbbi visszatérő.

Christie jobban tette, hogy nem Jacket jelölte, mert akkor szétesett volna a szövetség, vagy ha nem sikerül kiszavaztatni, most ő lenne a célpont. Kathryn milyen helyes volt most a kiszavazáson, meg annyit röhögtem ezen a “are you conspiring against me bitches?”-en:)

Amúgy ti találtatok olyan release-t a szerdai részből, amelyik nem ugrál és nézhető minőségű? Jaj, de idegesítő volt:( De mindegy, már újra úgysem nézném meg.

Deny - 2019. 07. 06. 13:46

Thomas: Nem garantálom, hogy nem tévedek, mert eléggé félszemmel nézem ezt az évadot, de nekem azt hiszem, rendben volt a szerdai release-em. Egyedül ott maradt le kb. fél percnyi anyag, amikor Julie közölte a szavazás eredményét, mert ott a “Stay with us” után rögtön a bejelentésre ugrott a release, és kimaradt a “Welcome back to Big Brother” rész.

Thomas - 2019. 07. 08. 17:17

Több helyen is voltak benne ilyen kisebb ugrások, pl. tök örültem, hogy végre van főcím, de ott is átugrotta az első pár játékost:) És próbáltam többet is. Na mindegy most már, a maiban már láthattam rendesen a főcímet:)

Amúgy semmi extra nem történt, a szövetség nagyon dominál, Jack megnyerte a whacktivityt is, bár most nem adott olyan komoly erőt. Azért az meredek volt, hogy Isabella szólt a black widow szövetségről Jacknek, ő meg a következő jelenetben visszamondta Jessicának, erre mi szükség volt? Sokkal jobb lett volna, ha Bella kettős ügynököt játszik.

Amúgy aki nézi a streamet, Analyse mit csinál, napozik, úszkál, nyaral?:) Mert most sem láttunk sokat belőle, max a kép szélén lehet néha elcsípni:) De legalább most Holly aktivizálta kicsit magát, amúgy nem tudom, kinek szurkolhatnék még. Christie most nagyon visszavett az HoH után, de talán nem is baj, ha nem pörög minden héten, mert akkor gyorsan veszélyesnek fogják érezni.

damien. - 2019. 07. 10. 16:37

Ahol en neztem, ott semmi ugras nem volt benne, legalabbis ha volt, akkor elkerulte a figyelmemet.

Egyebkent egyetertek, a Gr8ful elegge elnyom mindenkit, konkretan a szovetseg tagjain kivul alig tudom valaki nevet.

Deny - 2019. 07. 11. 14:44

Na, megvolt az első rész, amit teljes figyelemmel kísértem végig :D Bár továbbra sem mondható el a szezonról, hogy érdekes lenne. A Veto Comp tetszett, meg para volt a földrengéses jelenet, és kb. ennyi. Szegény Sam, őt azért sajnáltam. :(

Thomas - 2019. 07. 11. 20:03

Hát igen, nem sok kibeszélnivaló van. Sem Kemi, sem Jess egyáltalán nem hiányozna, a Gr8fulon kívül kb. csak Davidnek (?) van némi sütnivalója, a többiek fogalmatlanok. De legalább Analyse kapott szöveget, ez volt a rész legfontosabb eseménye!!:)

Az viszont nem tiszta, hogy a camp comebackesek mikor beszélhetnek a többiekkel, mert úgy tűnik azért többnyire a szobájukban kell lenniük. Vagy csak nem mutatják őket, amikor kimennek.

Deny - 2019. 07. 11. 21:13

Thomas, szerintem nincs korlátozva. Csak a versenyeken, ceremóniákon nem vehetnek részt, meg gondolom, ott kell aludniuk. Habár a fene tudja, ez így nem tűnik nagy hátránynak. De nem rémlik, hogy említettek volna bármilyen korlátozást.

damien. - 2019. 07. 11. 23:03

A “David figyeli a tobbieket es osszerakja a kepet” montazs/interju alapjan szerintem nincs korlatozva, csak nem sok anyag jut nekik a szoban kivuli eletbol. :D

FrankLuck - 2019. 07. 12. 13:36

Elég új vagyok a BB-világban, a 19. évadot daráltam csak (már tudtam a végeredményt, amikor néztem).
Normális, hogy ennyi agyhalott van a játékban? Szerintem még a Gr8fulban is van vagy négy, akinek magától egy saját gondolata sincs. Hármas szövetség, ahol az egyik már kiesett? Normálisak ezek? Van, amelyik azt hiszi, hogy nincs egy alliance sem? Wow.

Thomas - 2019. 07. 12. 16:54

Jaja, igazatok van, csak simán nem mutatják őket a szobán kívül, mint ahogy mások is sokszor eltűnnek részekre, akiben épp nem látnak sztorit. Mostanában egyre hülyébben van szerkesztve, régen szerintem nem volt ilyen, hogy örültem, ha valaki minden harmadik részben megszólal. A Davides résznél nekem teljesen úgy tűnt, mintha csak fentről figyelhetné őket, de akkor nem.

Azért ebben a részben már volt egy pár fun momentum, mint Cliff monológja, amit simán kihallgatott Christie. Aztán Bella már megint a saját sírját ássa, minek kellett neki kitálalnia Samnek? Utána meg még viccesebb volt, amikor Jack is elszólta magát. Mondjuk én bírom Bellát most már (az elején nagyon idiótának tűnt), rajta jókat tudok mosolyogni:)

FrankLuck: Mindig vannak sokan, akik nyaralni mennek, nem játszani:) Jó kikapcsolódás, szép idő, medence, ingyen kaja, miért is ne?:) Meg nem is érdemes már az első hetekben annyira pörögni, mert akkor hamar kint találhatja magát az ember. Az elején jó taktika egy szövetségbe bekerülni, meghúzódni domináns játékosok mögött, aztán ahogy azok kiesnek, nyerni pár játékot, átvenni az irányítást. Tavaly Kaycee is valahogy így csinálta, az elején észre sem vettük sokszor, hogy bent van:) Szóval még nyugodtan nyerhet Analyse is!!:)

A gr8fulban azért Analyse-en kívül mindenki játszik valamilyen szinten, ő meg mintha csak véletlenül került volna be, mert a srácokat a kishúgukra emlékeztette vagy mi:) Ma Kemi is próbált legalább valamit. Aki teljesen fogalmatlan, az Jess, Cliff, Sam, meg persze Ovi. A szövetségen kívül igazán csak Nicole látja át valamennyire a helyzetet, de neki meg nincs kivel játszania, és innen már nehéz lesz nyerni. Talán ha David menne vissza, valamit tudnának alkotni.

damien. - 2019. 07. 15. 14:19

Bellat nem tudom hova tenni, nem ertem miert jartatja a szajat mindenkinek, mindenrol. Ettol fuggetlenul kedvelem, de ha igy folytatja, akkor nem sokaig fogja huzni.

Es igen Jack “azt kell tennunk, ami a Gr8fulnak a legjobb, marmint…” jelenete hatalmas volt.

Thomas - 2019. 07. 18. 15:56

Borzalmasan rosszul sikerült a castingja ennek az évadnak, szerintem, mióta nézem, nem ment még ennyire félre:( Itt már tényleg Bullying van, egyetértek, már Jackék le sem tagadják, hogy a 4+2 embert csak ágyútöltelékként kezelik, egyedül Sam előtt játsszák meg magukat, mert őt még talán valamire akarják használni.

Bella valószínűleg azért vicces, hogy buta, mint a segg, össze-vissza jártatja a száját mindenkinek, és feltétel nélkül hisz Jacksonéknaknak, mert látványosan fel tudnak háborodni:) Chritie pánikrohamait, vagy nem tudom, minek nevezzem ezeket a kiborulásait sem tudom hova tenni. Kíváncsi lettem volna, kit jelöl Kat, ha ellövi a powerjét, szerintetek be merte volna támadni Jacket vagy Jacksont? Nem hiszem, szerintem ő elvan velük, inkább Sam vagy Holly vagy valaki olyan lett volna, aki nem sok vizet zavar.

lzl - 2019. 07. 18. 18:19

Gyerekek, hát le vagyok döbbenve, ez valami borzasztóan rossz volt. Az egyetlen értékelhető momentum a részben Kat győzelme volt.

Az egész Gr8ful vagy mi az új nevük viselkedése szörnyű. Thomas igazad van, de nem csak Bella buta, hanem az egész csoport kollektíve.

Ha lehetne felcserélném a “Camp comeback” játékosait a “Nagy szövetségre” és talán egyet visszaengednék a többiek közé.

damien. - 2019. 07. 19. 15:09

A Gr8ful valami elkepesztoen undorito egy szovetseg lett, de orulok, hogy kezdenek szetesni. Remelem mielobb kipattintjak Bellat is, meg Nicket is, mert akkor TALAN lesz eselye masik oldalnak. (Akik amugy sokkal szimpatikusabbak, meg ha nem is annyira erre a jatekra termettek.:))

Kat egyszemelyes szovetsege a kedvencem! :D

lzl - 2019. 07. 20. 10:02

Na, van még remény! :) A kiszavazással meg tudtak lepni pozitív irányban, a camp comeback verseny végeredményével is ki vagyok békülve, noha igazából bárkinek tudtam volna örülni a visszatérők közül, mert mindegyikük szimpatikus volt.

Christie pedig megint húzott egy olyat, ami kimeríti a “dumb move” kifejezést. Elmondani, hogy milyen erőd van két olyan embernek, akivel utána szembemész… Ez még csúnyán visszaüthet neki.

Remélem így, hogy lezárultak a Whacktivity comp-ok, és a Camp comeback is véget ért tartogatnak még csavart a szerkesztők erre az évadra.

haruka - 2019. 07. 20. 17:26

Már megint úgy vagyok, hogy igazából senkinek nem tudok szurkolni. Talán Nicolenak, de szegény nem tud mit tenni ennyi szerencsétlen között. Viszont Jacket azonnal kivágnám, borzasztó az a fazon.
Kíváncsi vagyok egyébként mit fognak beadni a Nick-Bella párosnak erről a kiszavazásról.
Holly a beköltözéskor szimpi volt, de eddig nem mutatott semmit.
Kat azon kívül, hogy nem csinál semmit, legalább szórakoztató, nem igen van szűrő az agya meg a szája között. :))
Remélem most valamelyik outsider nyeri az HOH-t.

Thomas - 2019. 07. 20. 17:30

Haha, lassan már nekem is Kat lesz a kedvencem, már annyi vicces megnyulvánulása volt, meg most meg is nyugtatott, hogy valójában tudja, hogy mi folyik itt, szóval még van remény, hogy van valami mesterterve:) De most komolyan, kinek szurkolhatnék? A legfeljebb a kép szélén elcsíphető Analyse-nek vagy Hollynak? A többiek nem túl szimpik. Jó, Ovi is jó fej volt, meg Cliff is, de ők teljesen fogalmatlanok, Nicole is már innen nem hozza magát vissza.

Amúgy a szövetségnek ez a legjobb, hogy a legkevesebb vizet zavaró Cliff tért vissza, a helyzetet kicsit jobban átlátó David, vagy Ovi az erős powerjével jobban megkavarhatta volna az állóvizet.

Christie az elején tényleg jó játékosnak tűnt, de azóta sorban csinálja a nagyobbnál nagyobb hülyeségeket. Ez tényleg a csúcs volt, hogy beszámolt Nickéknek a powerjéről, mivel úgy megbízik bennük, két jelenettel később meg már a többieknek nyomja, hogy ő ugyan nem szavaz velük. Ez rövidesen vissza fog ütni, de már nem érdekel.

Szerintem nyerje Kat az HoH-t, ha már elhittük, hogy jó challenge játékos:)

Thomas - 2019. 07. 22. 15:31

“Amúgy a szövetségnek ez a legjobb, hogy a legkevesebb vizet zavaró Cliff tért vissza”

Nagyobbat nem is tévedhettem volna, de azért ez elég WTF, hogy egymás után két compot is megnyert:) És ez megint milyen hülyeség volt, hogy beszámoltak neki Christie powerjéről? Innentől egyértelmű volt, hogy a hatosból kell 2 embert jelölnie, ha csak egyet jelölne, a vetóval a másik is lejöhet. Mondjuk én arra számítottam, hogy a lányokat jelöli (Holly és Analyse), akik eddig nem jeleskedtek a compokban, mert ha az egyik srác megnyeri, Christie-nek használnia kell a powerjét így, hogy már mindenki tud róla, különben a másik három szövetségesénél is elássa magát, és akkor öten + Sam kiszavazzák Nicket vagy Bellát.

Thomas - 2019. 07. 22. 15:33

Bár hülyeséget beszélek, mert Sam nem biztos, hogy Nickék ellen fordul, ő lesz itt a mérleg nyelve:) Nélküle 5-5 lehet és Cliff dönt. Szóval azért kicsit sikerült Cliffnek felrázni az állóvizet, akármi lesz.

haruka - 2019. 07. 22. 21:25

Jaj, ez de jól jött! Végre egy kis változatosság. Igazából szurkoltam is Cliffnek, az idősebb játékosok kb sose nyernek semmit, meg a legelején kirakják őket.
Annak még jobban örülnék, ha nem használnák fel a vetot, kíváncsi lennék, a maradék négyes hogy szavazna akkor. Christiet nem igazán értem, miért ment ebbe bele, kb semmi értelme ennek a tervnek. Christie helyébrn hülye lennék Michiere pazarolni a poweremet, de mindegy.

Amúgy a végén a szpíker tényleg azt mobdta, hogy “will it be used to save Jackson, Jack.or Michie from eviction?” :D

lzl - 2019. 07. 23. 13:03

Szép volt Cliff! Nem csak behúzta a HoH-et, de a jelölése sem unalmas. Azok után, hogy Christie elmondta neki a “NAGY tervet”, szerintem nagyon jól döntött, hogy megpróbál kiejteni egy “challenge beast”-et, Christie power-ja miatt backdoor-ral nem is próbálkozhatna azt hiszem. Arról nem is beszélve, hogy ezt a power-t minél előbb ki kell szugerálni Christieből mert később nagyobb lenne a tét, és Cliff csak jól jár vele, ha ezt pont az ő hetén lövik el.

Sam télapó ruhájáról volt egyébként valami? Mert nem emlékszek rá, hogy kitértek volna rá.

Hajrá Kat! Szegényem, hogy megsiratta Davidet.

Thomas - 2019. 07. 25. 20:14

Nagyon fura ez az évad. Ezt most el tudja nekem magyarázni valaki, hogy ez a deal miért volt jó Cliffnek? Az elején szépen elmagyarázta, hogy nekik hetüknek össze kell állni a hatos ellen, másképp nincs esélyük, Jack a célpontja, és ki is tudják ejteni az ő döntő szavazatával, akármit csinál Christie (Sam tuti vele szavazott volna, Katet mondjuk nem tudom). Szóval mindegy, ha használja is, akkor is ez lett volna a vége, de legalább kimegy az utolsó pewer is a képből, ha meg nem használja, akkor meg Christie-t kellett volna jelölnie, és úgy ejteni ki a powert. Vagy nem? Most hiába ejti ki Jacket, igaz, hogy egy challenge játékossal kevesebb, de bent marad a power, amivel legközelebb is bekavarhat neki. Christie hiába áll mellé, ha a másik négyből nyeri valaki a következő HoH-t, annak úgyis ő lesz a célpontja. Christie meg ha folyton a saját feje után megy, hamar ki fog esni.

Milyen télapó ruha?

Thomas - 2019. 07. 25. 20:23

Az poén, hogy egy másik évadban ennek a feléért a saját szövetsége kiszavazta volna Christie-t, amit itt leművelt:) Ilyen rohamok jönnek rá, amikor az ellentábornak random kibeszéli a dolgaikat, megígéri, hogy használja a powerjét a szövetsége védelmében, aztán visszatáncol, most is valami privát alkut kötött Cliffel a hatos nevében, amit szerintem tuti nem beszélt meg velük. És ezeknek vissza kell jutni hozzájuk, most is, különben nincs magyarázat, hogy miért Bellát jelölte:) Ezek után hogyan bízhatnak meg benne?

Thomas - 2019. 07. 26. 21:19

Kicsit sajnálom, hogy nem lett semmi a Cliff vezette hetes szövetségből, és inkább csak beáll floaternek, és megpróbál ellavírozni a másik hatos mellett. Sajnos régen volt már olyan évad, hogy két ellentétes szövetség alakul ki, és egyszer az egyik van előnyben, egyszer a másik, pedig az izgalmasabb játékot eredményez. Mostanában mindig az van, hogy összeáll egy nagyobb szövetség, aminek van egy kisebb magja, a többiek meg nem látnak a szemüktől, és eszükbe sem jut tenni valamit az ellen, hogy egyesével kiszavazzák őket, csak asszisztálnak az irányító magnak. Most ez megint ilyen lesz a jelek szerint, mert a hatos nagyon nyeregben van, megmaradt a powerjük is, itt nagy csodának kéne történnie, hogy ne Nick, Sam, aztán Nicole, Jess, Cliff következzen. Persze közben ők is egymás ellen fordulni, és így 1-2 ember belavírozhat velük az utolsó 5-6-ba, de azok általában nem szoktak nyerni.

Mit tehetett volna Cliff? Tuti nem a két erős srácot kellett volna jelölni. Ha Hollyt és Analyse-t jelöli, én persze nem örültem volna, de az lett volna a logikus. Nem tudom, Holly milyen gyorsan tud vetkőzni, de jó eséllyel Cliff nyer, és simán backdoorozza Jacket. Nem? Utána persze célpont lett volna belőle, de egy challenge játékossal kevesebb, és nem vagyok benne biztos, hogy ha a maradék ötösből valaki HoH-t nyer, égetőbbnek tartották volna az ő kiejtését, mint a Nick és Bella páros szétbontását.

lzl - 2019. 07. 29. 15:14

A télapó ruhára visszatérve Sam-en volt az egyik bejátszásban egy piros pulcsi, gombokkal mindennel, ami valami jelmez szerűnek tűnt, de valószínűleg csak egy elég ronda pulcsi…. :D

Nem bírtam Bellát, de nem hiszem el, hogy a ház egyik fele jobbnak látta, ha Jack játszik tovább mint ő, aki eleve eléggé elszigetelte magát a “magtól” Nickkel… +jártatta a száját rendesen, emiatt a megbízhatósága 0… csak azért is bent kellett volna tartaniuk.

Cliff családjáról a bejátszás tetszett, ilyenkor bírom amikor csepegtetnek némi háttérinfót a szereplőkről.

Említsük meg még Kat + Holly szövetségét mellék ágon egy fél perces bejátszóban…wtf.

Nem olvastam külföldi spoilereket, hogy ki nyerte a HoH versenyt, én megint remélem, hogy nem valaki a “magból”.

Thomas - 2019. 07. 29. 15:52

Nekem fel sem tűnt az a pulcsi, szóval gondolom, csak ronda volt:)

Ez nettó butaság volt, hogy nem szabadultak meg Jacktől, mikor itt volt rá az esély, szerintem Analyse is jobban járt volna, ha Christie-ékhez csapódik, és megtervezhetik Miki kiejtését, látom, hogy már mindenkinek kezd elege lenni belőle. A Kat-Holly szövetség nekem ezért is furcsa, mert ő is a Miki ellenes táborban van.

Mikit én is egyre kevésbé bírom, ezért nem örülök, hogy Holly nyert, mert így tényleg olyan, mintha ő nyert volna. Kat megint hozta a formáját, szakadok a röhögéstől:) Nem is hiszem el, hogy az eljén még azt írtam rá, hogy nem hiányozna, kellett egy kis idő, hogy kibontakozzon. Rajta kívül csak Analyse-nek tudok szurkolni, már Hollynak sem, annyira rátapadt Mikire.

A jelölést nem értem, mert tényleg volt abban ráció, amit Holly magyarázott, hogy Sam jól jöhet nekik, ha majd Christie-ék ellen fordulnak, de persze akkor meglett volna annak a veszélye, hogy Sam nyeri a vétót, és leszedi Nicket (bár szerintem így már nem tette volna meg). Így viszont nem tudom, kire számíthatnak, ha jövő héten Christie, Tommy vagy Anylse nyer (bár nem tudom, hogy Jack mennyire kész Mikiék ellen fordulni).

lzl - 2019. 07. 30. 15:23

Na igen, Holly HoH = Miki HoH, ezért nem értem, hogy a BB-ben miért működnek a “power couple”-k = “showmance”-k… Survivorben aki ilyen játékot játszik, 2 héten belül a páros egyik fele szedheti a sátorfáját… Na mindegy is.

A jelölés abban az esetben jogos, ha Sam helyett Holly(Miki) backdoor-ban jelölni akarja Christie-t (amit nem bánnék, tegyük hozzá) Majd meglátjuk.

haruka - 2019. 08. 01. 22:14

Majd a mairól is írok, csak visszanéztem a Sam télapónak öltözött kiszavazást, mert nem emlékeztem mit mondott, de ezt: Ho-ho-ho, Nicole’s gotta go!
Szóval vicceskedni akart és azért vette fel a télapó pulcsit. Remélem most már mindenki nyugodtan alszik majd.:D

Deny - 2019. 08. 02. 15:04

Ha van közel másfél órátok, kiszivárgott a tegnapi balhé, ami közvetlenül adás előtt történt. A végén van egy kis BTS is Julie-val, ahogy ő is meglepetten áll a történtek előtt.

Érdemes beletekergetni, 40 perc után kezdődik az izgalmasabb rész, de az elejétől kezdve folyik a vita.

https://m.youtube.com/watch?v=sVnpBzBxtvw

Thomas - 2019. 08. 03. 17:40

Nem tudom, mi történhetett, hogy Sam már arról beszélt, hogy Jack Miki ellen fog forulni!:) De asszem elég lesz nekem, amit majd az összefoglalóban leadnak belőle.

Amúgy végre kezdik észrevenni az emberek, amit már mióta mondok, hogy Christie mit össze-vissza pofázik mindenkinek. Én már nem bánnám, ha kiraknák, elég idegesítő, amit művel.

Azért kezd alakulni ez az évad, ez a mostani rész már határozottan izgalmas volt:) És nem is csak Kat miatt izgultam, mert véletlenül megláttam már, hogy Sam esik ki, de nem sokon múlott:(

A power couple-k inkább akkor szoktak működni a BB-ben, ha több ilyen is összefog, és azért működhetnek, mert ez mindjárt 6 fő, kapásból ők a többség, mert a többiek meg nem képesek értelmes szövetséget kialakítani. Régen volt már olyan évad, hogy két nagyobb szövetség van, és kiegyenlített harc, mostanában valamiért folyton ez van, hogy egy 4 vagy 6 fős mag irányít egy nagyobb szövetséget, a többiek meg csak napoznak és várják, hogy kiszavazzák őket.

Thomas - 2019. 08. 03. 17:45

A másik előnye itt a power couple-öknek, hogy többen vannak, 10-16 embernél még nem olyan nagy erejű egy páros, de a Survivorben általában 5-6 fős törzsekben vannak, ott ha hozzájuk csapódik még 1 vagy 2 ember, már övék a többség, de miért csapódnának hozzájuk, ha úgyis ők lennének a feláldozhatók abban a szövetségben?

lzl - 2019. 08. 05. 18:17

Azt hittem végre kiborul a bödön Christie fejére, de nem… kin csattan az egész? Michie-n, Holly-n, és Kat-en… Christie feje amikor közlik vele, hogy Holly, Michie, és Kat ismerik (ismerhetik) egymást odakintről… miközben ő meg Tommy ugye…na mindegy is. Ez a nő eszméletlenül túljátsza magát, a karakterét. Én nagyjából egyetlen őszinte pillanatára nem emlékszek, hogy mutatták volna, vagy leglábbis egy sem tűnt annak.

Vicces volt látni Jack fejét amikor 3 lány maradt a döntőben, akiket ő ugye “floater”-nek nevezett, és habár nem Kat nyert, az ő játéka mögött több tudatosság van, mint az egész six shooters mögött.

Örülök Jess győzelmének, bár azt még nem tudom melyik lenne jobb, ha hazamenne a két Jack közül. Az a rinya amit lerendeztek a riportban, még nézni is gáz volt. Ennyire elzárkózni a ház másik oldalától, ugyanis ez történt az utóbbi 40 akárhány napban, nem szabad.

A survivorben is lehetnek életképes párok főleg a Merge után, ahol még mindig 10 – 11 fő él együtt, de ott ha valakiről ez kiderül a többiek ált. mindent megtesznek azért, hogy az illető hazamenjen.

Vajon Christie ki fogja játszani az erejét, hogy megmentse az egyik srácot??

Thomas - 2019. 08. 05. 18:46

Tehát az egész cirkusz egy félreértésből eredt, hogy Miki nem tette hozzá, hogy “szerintem” ismerik egymást. És emiatt esett ki majdnem Kat:( Hogy mik történnek ebben a játékban, hihetetlen. Mint ahogy tavaly is egy félreértés miatt esett ki Rachel, ez jobban fáj, mintha ő szúr el valamit.

Poén, hogy ezek után olyasvalaki nyeri az HoH-t, akiről kb. már el is felejtettük, hogy bent van a házban. És tényleg, semmi megbeszélés, egyik sem ment oda hozzá valami ajánlattal, mert nulla kapcsolatuk volt egymással, a két srác nagyképűen mindig ágyútöltelékként kezelte csak a kilencesükön kívüli embereket. Persze ott van Christie powerje, azzal még bekavarhat nekik, Mikit tutira nem akarja megmenteni, de ha Jack nyeri a vetót, attól még fel kell használnia, hogy ne ő legye a replacement. Szóval simán kiszavazhatják akár Nicole-t vagy Nicket is Jess HoH-e alatt.

Fragohol1C - 2019. 08. 06. 10:08

Szerintem mióta nézem a BB-t azóta most először van, hogy örülök annak, hogy egy floater nyert hoh-ot. Talán végre felkavaródik az állóvíz, attól tartok már túl késő.

Amit Christie művel az valami elképesztő. Nagyon irritál az a nő. Már-már Ratchel Riley méretű utálatom van iránta :D

Tommi is kezd egyre idegesítőbb lenni.

Sajnos jelenleg nincs egyetlen játékos sem akit kedvelnék, talán Analyse de őt sem a játéka miatt, hanem mert jól néz ki :D

Thomas - 2019. 08. 08. 14:59

Hát ja, nekem már olyan mindegy, hogy mi történik, de hamost Analyse elveszíti Jacket, csak az ultra ideegsítő Christie-ékhez tud csapódni, ne sok választása lesz, mert nem igazán tűnik úgy, hogy majd magától kitalál valamit.

Hülye Tommy, miért kellett a Vetot elvenni Jacktől, áá, miért nem Hawaiira cserélte? Akkor most Kathez került volna a követős alien, mit röhögtem volna, áá:)

Thomas - 2019. 08. 11. 14:00

Érdekes volt ez a szembesítés azzal kapcsolatban, hogy miket mondott Jack a házban. Még soha nem csináltak ilyet, pedig máskor is volt téma, hogy valaki rasszista vagy kétértelmű kijelentéseket tett, vajon miért pont most? Eléggé belemagyarázásnak tűnt nekem, de nyilván nem értem annyira az angol nyelv “finomságait”.

Tommynak vajon ki lesz a célpontja? Visszavág a Jess-Nicole tengelynek, vagy rámegy Mikire? Gondolom utóbbi, mert sokkal nagyobb az esélye, hogy ő nyerjen HoH-t, mint újra a floaterek. Még ha mást is tervezne, Christie biztos telebeszéli majd a fejét:)

Fragohol1C - 2019. 08. 12. 19:20

Ha jól emlékszem a BB15-ben is volt már, hogy egy csajt számonkért Julie a beszólásaiért.

Jó volt ez a field trip dolog, és sis cukker a csirke ruciban :D

Az, hogy Christie meg a 3. a blokkon külön öröm. Remélem a veto után is ott marad :D

Fragohol1C - 2019. 08. 12. 19:27

Igen, meg is találtam, igazi mean girl a csaj:

https://www.youtube.com/watch?v=v1LV8wRhe9Y

Thomas - 2019. 08. 13. 15:08

Sejtettem, hogy Aaryn lehetett, de szép csaj volt, nagy kedvenc:)

Hát igen, marha jól sült el ez a field trip, pedig nagyon nem örültem, hogy Sis dobni akarja, mert akkor tuti, hogy kiesett volna Kat (vagy netalán ő, ki tudja?), de így, hogy Christie került a blokkba, LOL:) Lehet, hogy ez fogja megmenteni Katet. Pedig milyen jól játszik, én tényleg elhittem, hogy meggyőzte Tommyt, hogy ne jelölje őt amiatt, hogy majd nem Christie-re szavaz. Kár, hogy nem a jó emberekhez csapódott az elején, mert amúgy érti ő a játékot, sokkal jobban, mint egyesek:)

Nagyon remélem, hogy besorsolják a vetóra Mikit és Hollyt és nem Christie vagy Tommy nyeri:) Amúgy ha Christie lejönne, lenne helyette replacepement és azt Tommy választaná? Ez sosem tiszta nekem, mikor 3 jelölt van.

Fragohol1C - 2019. 08. 14. 12:30

Ha Christie lejönne, em lesz 3. ember, marad Cliff és Kat.

Thomas - 2019. 08. 14. 16:39

Az jó, mert akkor még mindig ki lehetne szavazni Cliffet, de nagy kérdés, hogy Jessica és Nicole kit választanának. De persze a legjobb lenne, ha Christie nem jönne le!:)

Fragohol1C - 2019. 08. 15. 13:13

Szerintem Cliffre csak Miki és Holly szavaznának, a többiek Kat-re.

Thomas - 2019. 08. 15. 15:42

Hát ez fos, ha kiesik Kat, én nem nézem tovább:( Pedig Jessica mintha mondta volna, hogy ő a legjobb barátnője, mégis rá szavazna? Nicole passz, az ő szavazata is kéne:(

Fragohol1C - 2019. 08. 15. 15:56

Én is jobban örülnék, ha Cliff esne ki, mert bírom a csajszit.

Thomas - 2019. 08. 15. 17:00

Hát kb. miatta érdemes még nézni, olyan jókat tud mondani:) A játékkal is képben van, a másik két lány is jobban járna vele, mert négyük közül neki van a legtöbb esélye HoH-t nyerni. Analyse most kapott pár mondatot, de alig mutatják, Holly sem egy nagy szám, a srácok meg valahogy egyik sem túl szimpi.

Thomas - 2019. 08. 17. 15:24

Pedig a fenébe is, Nicole jobban járt volna az ötössel, így is 5 a 3 ellen játszhattak volna az HoH-n, és ha megnyeri valaki, bye-bye Christie vagy Tommy. A hatosban mindig legalul lesz, miután kiesett Miki, már mindjárt a blokkban találhatja magát. Túl sok van még hátra, és már semmi kedvem tovább nézni, mit csináljak?:( Remélem, hogy lesz juryback és Kat visszajön!

haruka - 2019. 08. 18. 11:11

Jaj, Kat, hát ez nem jól sült el! Cliff meg már megint olyan dealt csinált, aminek semmi értelme, már a Christie-vel kötött után is fogtam a fejem, de ezek után már nem tudok neki szurkolni. Nicolet sem értem, nagyobb esélye lett volna öt-ötnél.
Én sem igazán tudom kinek szurkoljak, talán, Tommynak, ha végre leszakadna Christie-ről.

Fragohol1C - 2019. 08. 20. 08:54

Egész jól alakul ez a hét, hogy Miki megnyerte az HOH-et és Christie repült a blockra.

Régen alap része volt a műsornak, hogy bemutatták az hoh szobát meg felolvasták a levelet vagy videoüzenetet. Mostmár nem tudom hányadik adásban nem volt benne. Tökre szerettem ezeket a részeket.

Thomas - 2019. 08. 20. 15:45

Pedig most simán beletehették volna, nem volt sok érdekes anyag. Most már ezt is feláldozzák a taktikázás oltárán, ugyanaz, minthogy a Survivorből kispórolják a túlélő részeket, vagy amikor meggyújtják a fáklyákat a végén a kiesettekért.

Én nem örülök annyira, ha megint lejön Chrstie, még a kiscsirke is kiesik miatta:( Mit röhögtem ezen a kotkodácsoláson, meg tojásfőzésen:) És hogy egyik kaját sem tudta, hogy kell csinálni, akkor vajon mit csinált?:) Arra meg direkt rájátszanak, hogy Nicole fél a magadarktól:) Éjjel ott csipogott neki a tojással, könnyem folyott már a röhögéstől :D

Fragohol1C - 2019. 08. 23. 20:41

Hát, az már biztos, hogy Christie-nek elég jó beszélőkéje és manipulációs készségei vannak, hogy konkrétan átforditottaa figyelmet Nick-re. Ha megnézzük a csajszi elég jól játsza a játékát csak az a sok picsogás nem kéne.

Sok mindent nem mutattak az adásban amit a feed-en lehetett látni, mert pl Mikinek volt egy olyan mondása, hogy ha döntetlen lesz akkor inkább Sis-re szavaz, hogy menjen, és szerintem valószinű, hogy emiatt is maradt Christie.

Ez a prank-es dolog szerintem hülyeség, ilyen szakaszában igazán nem kéne beleszólnia a késztőknek a játékba, mert gondolom az senkin nem fut át a dolog, hogy itt a nézők döntenek :D

Sam egyébként twitteren kampányol, hogy Nick legyen az aki majd megmondja, hogy Christie legyen a 2. nominee. Mondjuk ez még érdekes is lehet.

A kedveltségi listák élén Nicole meg Cliff van, tuti valamelyikőjük fogja kapni, ami eléggé unalmas lenne, mert egyik sem képes olyan döntést hozni, amivel egy minimálisan is kockáztatná a játékát.

Thomas - 2019. 08. 24. 17:00

Engem már csak az érdekel, hogy lesz-e juryback, jövő héten kéne lennie, de akkor mondta volna most Julie, nem? A bent maradtak már nem izgatnak, csinálhatnak tőlem, amit akarnak.
Miért ne a nézők döntenének? Nem hiszem, hogy csak úgy belenyúlnának a játékba, elég szemét húzás lenne, ilyet csak nem csinálnak.

Fragohol1C - 2019. 08. 24. 18:30

Szerintem akkor már emlitete volna a kiesőknek, szerintem nem lesz battleback vagy valami. Mondjuk én nem igazán szeretem az ilyeneket. Ha valaki kiesett akkor okkal esett ki, ne jöhessen már vissza.

Thomas - 2019. 08. 25. 21:56

Amúgy én sem szeretem, de mivel így Kat és Analyse nélkül már egyáltalán nem érdekel, az lehetne az utolsó szalmaszál, hogy az egyikük visszajöhet:)

Fragohol1C - 2019. 08. 30. 15:04

Uhh azért Zingbot elég brutál volt idén is :D

Thomas - 2019. 08. 31. 19:27

Valami itt még tuti lesz, mert ha most ketten kiesnek, 5-en maradnak és még még majdnem 3 hét lesz hátra. Egyel többen szoktak itt még lenni. De ha nem juryback, akkor mi? Hét annuláló gomb?:)

Fragohol1C - 2019. 09. 05. 14:46

Bakker ennek a nőnek hány élete van még ebben a játékban, nem hiszem el, hogy megint megszabadult a kiesés szélétől.

Így szerintem bye-bye Jess egyértelmű, nem hiszem, hogy Nicole Cliff-re szavazna.

Thomas - 2019. 09. 07. 13:44

Hahh, végre kiesett:) Pedig azt hittem, hogy már megint megússza, elég jól állt a Vetón:)
De most mi lesz, jövő héten maradnak 4-en, utána úgy szokott lenni, hogy szerdán és csütörtökön is kiesik valaki, nem? Vasárnap benyomják azt a totál felesleges visszatekingetős részt és szerdán finálé. De az nem lehet, mert akkor csak ketten maradnának. Most a top 4-ral elhúznak egy teljes hetet?

Fragohol1C - 2019. 09. 07. 23:01

AZt kell, hogy mondjam, hogy Christy rohadt jól játszotta a játékot, csak a sok picsogása miatt volt negatv karakter. Hetekkel ezelőtt ki kellett volna esnie, de valahogy mindig megúszta. Ma majdnem megint megúszta, de szerencsére elcseszte a választ :D

EGyébként ilyenkor amikor már mindenki tudja ki kihez áll közel és igy is egyöntetű szavazás van, mert nem merik felvállalni, hogy ellen szavazzanak a HOH-nek valami elképesztő méretekben fel tud dühteni.

Egyébként a Miki+Holly párosnak drukkolok, bár Miki elég szemét volt ezzel az érzelmi zsarolásos témával.

Szerintem a kövi héten ha Tommy nem nyeri meg az HOH-et akkor tuti Blokkon lesz és ha a Veto-t sem nyeri meg akkor kiesik. Mikiék ha okosak nem akarják megnyerni a top4 HOH-et, mert ott a Veto győztes dönt a kiesésről és Nicole vagy Cliff kiesik. Onnan pedig ha okosan megoldják Miki és Holly a top2. Ha bitter jury van akkro HOlly nyer, ha nem akkor pedig Miki :D

Thomas - 2019. 09. 09. 15:02

Hát ja, Chrsty valamit jól csinált, hogy a sok baromsága ellenére eddig eljutott.

Engem most csak az dühít, hogy teljesen feleslegesen 1 héttel tovább húzzák a kelleténél, amikor már így is unom:) Jövő szerdán szépen le lehetne zárni, ahogy szokták, ha meg adott a finálé, akkor egyel több embernek kéne még bent lenni.

Az a top 4 HoH azért érdekes lesz, ha most kiesik Tommy, és mind a négyen felismerik, hogy semmi értelme nincs megnyerni:)

Thomas - 2019. 09. 09. 15:04

Bár hát mindegy, éppenséggel meg is nyerhetik, attól még ugyanúgy játszhat mindenki a vetóban, de nyilván az a fontosabb:)

Fragohol1C - 2019. 09. 09. 16:05

Hát lol, vegyük úgy, hogy az előző hozzászólásomban az utolsó bejegyzésben nem írtam semmit :D

Majd a szerda/csütürtöki adásomban kiderül miért.

Kaptam egy ajándék hónapot és belenéztem a feeds-be, pont elkaptam egy kis beszélgetést :D

Thomas - 2019. 09. 12. 21:09

Ja, hát így nem feltétlen fog kiesni:) Ez a legrosszabb eset Mikiéknek:) Nem tudom amúgy, hogy kivel járnának jobban, talán Hollyval azért, mert könnyebben megverik a versenyekben. Ha Tommyn múlik, szerintem hülye lenne egy párossal top 3-ba menni.

Fragohol1C - 2019. 09. 13. 09:33

Nicole-ék szempontjából talán az lenne a jobb, ha Tommy-t küldik haza, mert őt és Mikit bent hagyni a top4-ben eléggé öngyilkosság lenne, ezért sanszos, hogy Tomit küldik haza, még nem láttam a tegnapi részt.

Egyébként Holly is nyert már pár comp-ot, szóval nincsenek jó helyzetben, lehet nem volt annyira jó ötlet Christie-t kiejteni, mivel ő nem nyert szinte semmit :-)

Thomas - 2019. 09. 13. 18:31

Hát ja, bejött:) Tök szar ez így, hogy az aznapi eseményeket nem tudják megmutatni a kiszavazás előtt, pedig jó lenne tudni, hogy mi is történt. Gondolom azt levágták azért, hogy Miki hazudott.

Fragohol1C - 2019. 09. 14. 14:14

Hát ez elég becsapós volt, mert pont egy olyan részt sikerült elkapnom a feedsben, amikor Nicole-ék azon beszélgettek, hogy Holly-t akarják kiszavazni :D

Miki nagy dobása volt ez a hazugság dolog, de azért rendes volt, mert a viszlát üziben elnézést kért Tommytól :-)

Innentől konkrétan a veto számit, az a legfontosabb ebben a körben.

lzl - 2019. 09. 26. 19:24

Felemás érzéseim vannak a fináléval kapcsolatban, egyrészt szerintem az évad második fele jobb volt, mint az első (Gr8ful pfuj…), másrészt tudtam szurkolni Nicole-nak, az elején még nem mondtam volna ezt, de ahogy fogytak az emberek, úgy vált érdekesebbé a játéka, de sajnos ő lett a 3.

A beszélgetős rész a fináléban szintén erősre sikerült most, mert felemlegettek jó pár szituációt, ami elég visszásra sikerült, köztük a már említett szövetség botrányos viselkedését is.

Holly védőbeszéde, és a kérdésekre adott válaszai alapján is fel-felcsillant a remény, szerintem az okozta a vesztét, hogy még így is túlságosan Michie mögötti árnyéknak látszódott.

Szívesebben néztem volna egy Holly – Nicole döntőt, mert bármennyire is jó játékos volt Michie, a Tommyval szembeni viselkedést én nem néztem túl jó szemmel.

Illetve Nicole-t legfőképp azért sajnáltam, mert amikor Holly – Tommy szavazás volt Cliff-re hallgatott, aki azért mondta Tommy nevét, mert elhitte, hogy Michie őt vinné a döntőbe (Hollyval szemben!!!!), miközben ő kijelentette, hogy ellenkező esetben ő Nicole-t választaná, ez okozott pár wtf pillanatot nálam, utána nem is bántam a kiesését. Szóval, ha abban a pillanatban Holly-t ejtik ki egy sokkal érdekesebb végjátékot láthattunk volna.

Még annyi, hogy az első része a döntő HoH-nek szerintem szivatás volt, Michie átrepült a pályán, Nicole-nak esélye sem volt, Holly-nak szurkoltam ebben, de ő sem tudta felvenni a versenyt.

Összességében erős közepes lett ez az évad szerintem (6/10 mondjuk).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz