login |

Big Brother US: kezdett a 21. évad

2019. 06. 30. 15:50 - Írta: Deny

34 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

Visszatért az országos nyári műsorrend egyik legmeghatározóbb szereplője, amely immáron a harmadik évtizedét kezdi meg a CBS-en. Noha a Big Brother az elmúlt két évben már télen is jelentkezett egy-egy celebes kiadással, alapvetően mégis nyári műsorként vált híressé, hiszen igencsak színes darabnak számít az uborkaszezon szürke hétköznapjaiban.

A CBS pedig idén még inkább rágyúrt arra, hogy ezt a nyári hangulatot erősítse, ugyanis az idei szezon témájának a nyári tábort választotta. Elég nehéz általános véleményt írni a műsorról, hiszen az állandó formátum ellenére minden évadban van pár apró eltérés a tematikából adódóan, aki viszont esetleg nem ismerné a műsort, annak ajánlom yuuki remek összefoglaló írását, amelyben részletesen megismerheti a szabályokat. Én pedig ismét winnie rövid ismertetőjét venném kölcsön, hogy zanzásítva visszaadjam a műsor lényegét:

 “el kell érni, hogy x emberből te maradj a végére, hogy kiejtsd vetélytársaidat, s tedd mindezt úgy, hogy azok a végén rád szavazzanak, amikor a győztesről döntenek”.

Tehát aki egy szuper stratégiai játékra vágyik így a nyárra, vagy szívesen megnézne egy beltéri Survivor-t őrültebb köntösben, az bátran nekiállhat.

Mindig hangsúlyozzuk, hogy érdemes levetkőzni a Big Brother névhez társított prekoncepciókat, ugyanis ennek a műsornak nem sok köze van a hazai névrokonához. Itt nem habzsi-dőzsi, ivászat és szex van 0-24-ben, hanem különféle (bolondos) versenyszámok és kőkemény stratégia. Na meg persze megannyi váratlan csavar, amely egyben a műsor mottója is („Expect the Unexpected”).

A tovább mögött folytatom, apróbb, szerkezetbeli újdonságokkal, ha úgy tetszik, spoilerekkel.

A nyári tábor téma egyébként nagyon hangulatossá tette a házat, eddig talán ez a kedvenc dizájnom, amióta követem a műsort. A készítők pedig a tematikának megfelelő csavarokkal próbálták feldobni a játékot már a premierben is, például olyan játékosokat válogattak össze, akik közül néhányan már ismerik egymást valahonnan. Itt nem feltétlenül baráti/szerelmi viszonyokra kell gondolni, hanem olyan kapcsolatokra, amelyek hozzájárulhatnak a drámához (pl. az egyik játékos korábban már járt egy másik versenyző nagynénjével, míg két másik házlakó azonos egyetemen tanult). Ez a csavar befolyásolhatja azt, hogy ki kivel köt majd szövetséget a továbbiakban.

A premier második csavarja a táborvezető-választás volt, amire korábban még nem volt példa. A kiválasztott játékosnak négy társát kellett száműznie a játékból, akik aztán egy versenyszám keretében küzdhettek meg a bent maradásért, ám úgy tűnik, hogy a vesztes számára sem veszett el minden remény, mivel Julie Chen, a műsorvezető úgy búcsúzott el tőle, hogy „számodra véget ért a játék… egyelőre”, jelentsen ez bármit is.

A beharangozó alapján vasárnap érkezik egy újabb, korábban soha nem látott „game-changer” csavar, amely arra készteti majd a játékosokat, hogy teljesen átgondolják eddigi stratégiájukat.

Apropó, játékosok… A készítők általában igyekeznek nagyon színes, különös egyéneket beválogatni, idén azonban eddig meglepően visszafogottnak tűnik a gárda. Persze most is vannak furcsa személyiségek (Jason Momoa-utánzat, 50-es olajmérnök, önjelölt mean girl stb.), de a dupla premierben senki sem emelkedett ki túlságosan sem pozitív, sem negatív értelemben (kivéve talán a kamionsofőr Samet az idegesítő hangjával).

Nem tudom, hogy ez mit vetít előre a játékra nézve, de az biztos, hogy most jóval nagyobb megerőltetést igényel megjegyeznem a neveket, mivel senki sem tanúsított túlzottan harsány viselkedést, amellyel könnyebben beazonosíthattam. Pont emiatt volt a szokottnál egy kicsit unalmasabb is ez az első két rész, de ez nem jelenti azt, hogy aggódnunk kellene, hiszen a műsort úgy tervezték, hogy semmiképp sem tudjon unatkozni a néző, mert itt aztán tényleg bármi megtörténhet.

34 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2019. 06. 26. 21:47

Nem is tudom, engem sem villanyozott annyira fel a premier, valahogy az idei játékosgárda nem tűnik nagy eresztésnek. Ez az új nagy csavar is, hogy mindjárt egy ilyen szavazással kezdtek, nem tudom, mennyire kell ez bele. Így most elég random módon fog valaki kizúgni holnap, aztán kezdődhet az igazi játék:)

damien. - 2019. 06. 30. 18:06

Amugy a lilahaju csajszi egy az egyben ugy nez ki, mint Rockstar az elozo evadbol. Vagy csak nekem? :D

Egyebkent nekem tetszett a kezdes, vannak szimpi arcok, bar en is osszesen ket nevet birtam megjegyezni a 16(?)-bol.

lzl - 2019. 07. 01. 09:17

Valóban Nichole(?) a 2019-es Rockstar light, fiatalabb verziója.

J.Momoa(Jack, Jackson??) pedig nekem egy az egyben a 2018-as Tyler vonal, bár neki volt is érzéke a játékhoz (Momoa-ról eddig nem tudom mit gondoljak).

Nick egyébként akit megjegyeztem mert a bemutatkozó filmje szimpatikus volt (kosaras gyerekpszichológus), rá kíváncsi leszek mennyire fogja kamatoztatni ezt, már ha egyáltalán lehet hinni ezeknek a filmeknek…

Holly neve ragadt még meg bennem, egyrészt a külseje miatt (egy felpimpelt Angelina Jolie), másrészt a vidéken felnőtt városi lány vonal érdekes lehet.

Illetve még az is szimpatikus volt aki megnyerte az első HoH címet (nem emlékszem a nevére). Meglátjuk milyen irányt fog venni innen az évad, ez még úgyis csak a bevezető volt.

Fragohol1C - 2019. 07. 01. 10:50

Eléggé lájtosra sikeredett az idei versenyző eresztés.

Néztem a feeds-et már az első adás előtt kb egy héttel lehetett nézni, de ott sem győzött meg senki. Az viszont elég érdekes és gáz is egyben, hogy többen is ismerik egymást bent. Ha nem valami hasonló twist-et akarnak, mint kb a 6. évadban, akkor elég gázul sülhet el a dolog, de meglátjuk. Bár a tavalyi évadot elég nehéz lesz túlszárnyalni.

damien. - 2019. 07. 01. 12:06

Nekem a tavalyi volt az elso evadom, amit lattam, azota csak belenezegettem a korabbiakba, de valahogy egyik sem kapott el ugy, mint a 20. evad.
Valoszinu, hogy az elfogultsagom is kozrejatszik, nem tudom.

Viszont ez az idei eddig nagyon bejon. Sok a szimpi arc, ez a taboros cucc is meno. Meg mi mar az a kepesseg, amit a csavo nyert?! Eleg eros, szerintem. Remelem a masik ketto is lesz ilyen eros, es, hogy hasznalva is lesznek, es nem kopnak el, mert nincs rajuk szukseg. :D

Thomas - 2019. 07. 01. 13:39

Köszi a kibeszálőt, Deny! Nem tudom, milyen lesz az évad, de ez mindig jól jön:) Remélem, azért majd tudod te is követni:)

A 3. rész megtekintése előtt állok még. Azért az én enyhe csalódottságom úgy értendő, hogy tudtam jól, hogy a tavalyi, Angelás gárda után minden csalódás lesz, azt egyszerűen nem lehet megismételni:) Nem tetszik, hogy elég sok erős, atletikus srác van, akik el is kezdtek kapásból egymás felé húzni, ahogy az lenni szokott (Jack, Jackon és *nemtomhogyhívjáksrác*), a lányok meg szépen beálltak mögéjük. Mindjárt arra gondoltam, hogy nehéz lesz őket megverni, erre már az első HoH rámcáfolt:)

A hatos szövetség végülis tetszett, mert Christie szinpatikus, és a lányok közül ő tűnik egyelőre annak, aki játszani ment be, Holly is szimpatikus, és a Jack-Jackson párossal sincs egyelőre gondom. Amivel viszont van, hogy Isabella totál őrült, ő az igazi loose cannon, ha helyette Analyse lenne ott, akkor tényleg tudnék ennek a szövetségnek szurkolni. Na ő tényleg elég harsény, meg persze Sam is, tipikus BB-s figurák, amik minden évadba kellenek (?), engem meg a halálba idegesítenek.

Kik is jártak azonos egyetemre? De ők konkrétan nem ismerik egymást, igaz? Rémlik, hogy volt egy ilyen felismerés, de nem maradt meg bennem. Csak az, hogy Chrstie ismeri az utolsó képen rózsaszín rövidnadrágban ülő srácot az exe révén:)

Deny - 2019. 07. 01. 14:05

Thomas: Elvileg Jackson és Ovi. Azt nem tudom, hogy ismerik-e egymást, bár nem hiszem.

Egyelőre még nézegetem, remélem, a későbbiekben is menni fog :) Az HOH engem is meglepett, abszolút nem ilyen győzelemre szamítottam.

Thomas - 2019. 07. 01. 17:01

Ó, köszi:) A 3. részt is megnéztem, minden átmenet nélkül Jacksont elkezdték Michie-nek (ejtsd: Miki) szólítani, azt sem tudtam, hogy kiről beszélnek, meg kellett néznem a vezetékneveket, és ez Jackson vezetékneve, szóval senki se lepődjön meg:)

Az tök jó, hogy bővült a szövetség, bekerült Analyse, yay, ennek örülök:) Meg Tommy is, Christie ismerőse. Bella most normálisabbnak tűnt, meglátjuk, melyik az igazi személyisége. Az meg micsoda poén volt, hogy Ovi kihallgatta Nicket és Tommyt, rájött a nyolcas szövetségre, de annyi esze már nem volt, hogy ők is netán az HoH-csel és a két alfahímmel kötötték azt:) Azt hitte, hogy eddig ők csak úgy lógtak az HoH roomban, és eszükben sem jutott szövetséget alapítani?:)

Mindenesetre szegény srác elég szerencsétlen, nyert ugyan egy érdekes dolgot, de amíg elhiszi, hogy szövetségben van a “nagyokkal”, úgyis megtartják, talán ki sem kell használnia. Maga a játék, mindig fel tudják dobni a napomat azzal, ha felnőtt embereket kell néznem, ahogy több körön át rothadt ételeket és állatpisiket szaglásznak nagy beleéléssel :D Ez az igazi BB-feeling emberek, ilyet máshol aligha láthatunk:) Vagy el tudtok képzelni egy ilyen feladatot a TAR-ban?:)

Sajnálom, hogy Kathrine lett az első célpont, de végső soron nem fog hiányozni. Bár remélem inkább Kamit backdoorozzák majd.

damien. - 2019. 07. 01. 20:24

Thomas: Volt atmenet. A masodik reszben talan, valamelyikojuk mondta, hogy ne legyen kavarodas a Jack-Jackson nevek miatt, ezert kitalaltak, hogy akkor igy hivjak. Nekem legalabbis valami remlik. :D

Deny - 2019. 07. 01. 20:56

Jaja, én is emlékszem egy “alias” vagy “AKA” feliratra.

Hú, azért ez a feladat nagyon szivatós volt, képzelem, milyen lesz a másik kettő :D Engem amúgy még mindig nem győzött meg ez a szezon. Most is azon kaptam magam, hogy a szövetkezős jeleneteknél el-elkalandozott a figyelmem.

Thomas - 2019. 07. 03. 01:25

Úgy néz ki, nekem is elkalandozott a figyelmem, ha ennyi mindenre nem emlékszem:) Kicsit máshol jár most az eszem:) Azért érdekel, hogy mi lesz, a BB még akkor is jó és élvezetes tud lenni, ha nem olyan érdekesek a játékosok. És ne feledjünk, megint lesz keddi rész, aztán már visszaállunk a szokott menetrendre, ha jól látom.

Thomas - 2019. 07. 03. 17:47

Wow, mi volt ez? Eddig Christie tűnt a legokosabb, legmegfontoltabb játékosnak, mindenre számítottam, csak erre nem, hogy éppen ő produkál ilyen összeomlást! Jó, nem tetszett neki a Kami-terv, értem, de ezt nem a saját szövetségével kéne megbeszélnie? Ezzel így rendesen aláásta őket. Nem lesz hosszú életű ez a szövetség? Már ilyen súrlódások vannak, és még csak a legelején járunk. Amúgy most jó volt Kami, Kathryn viszont egyáltalán nem hiányozna, szóval talán menjen mégis ő. Vagy a tök fogalmatlan Ovi, végül is mindegy, legalább kimegy a power:)

Holnap újabb nagy twist? Mi lesz itt még?:) De nem, nem tetszik ez az évad, az előző volt eyecandyben a legerősebb, mióta nézem, ez meg a leggyengébb talán. Még Analyse lehetne talán, de ő meg nagyon el van tűnve. És miért lett belőle meg Sis? Fogalmam sincs, kinek lehet így szurkolni most hogy Christie is átment öngyilkos üzemmódba.

damien. - 2019. 07. 04. 14:00

Uu, ez a twist eleg erdekesnek tunik, legalabbis ha az erintett jatekosok tudnak kezdeni vele valamit. :D

Meno lett volna, ha Christie Jacket jeloli, bar csak a tuzet szitotta volna vele magakorul.

Thomas - 2019. 07. 05. 15:52

Haha, egyből arra gondoltam, hogy ez lesz a bolondokháza évad, ha minden kiesett bent marad, de akkor ez csak a következő 2 hétre vonatkozik, amíg valaki visszamehet. Szóval nem nagy lényegi változás, csak így most jobban játékban maradhat a későbbi visszatérő.

Christie jobban tette, hogy nem Jacket jelölte, mert akkor szétesett volna a szövetség, vagy ha nem sikerül kiszavaztatni, most ő lenne a célpont. Kathryn milyen helyes volt most a kiszavazáson, meg annyit röhögtem ezen a “are you conspiring against me bitches?”-en:)

Amúgy ti találtatok olyan release-t a szerdai részből, amelyik nem ugrál és nézhető minőségű? Jaj, de idegesítő volt:( De mindegy, már újra úgysem nézném meg.

Deny - 2019. 07. 06. 13:46

Thomas: Nem garantálom, hogy nem tévedek, mert eléggé félszemmel nézem ezt az évadot, de nekem azt hiszem, rendben volt a szerdai release-em. Egyedül ott maradt le kb. fél percnyi anyag, amikor Julie közölte a szavazás eredményét, mert ott a “Stay with us” után rögtön a bejelentésre ugrott a release, és kimaradt a “Welcome back to Big Brother” rész.

Thomas - 2019. 07. 08. 17:17

Több helyen is voltak benne ilyen kisebb ugrások, pl. tök örültem, hogy végre van főcím, de ott is átugrotta az első pár játékost:) És próbáltam többet is. Na mindegy most már, a maiban már láthattam rendesen a főcímet:)

Amúgy semmi extra nem történt, a szövetség nagyon dominál, Jack megnyerte a whacktivityt is, bár most nem adott olyan komoly erőt. Azért az meredek volt, hogy Isabella szólt a black widow szövetségről Jacknek, ő meg a következő jelenetben visszamondta Jessicának, erre mi szükség volt? Sokkal jobb lett volna, ha Bella kettős ügynököt játszik.

Amúgy aki nézi a streamet, Analyse mit csinál, napozik, úszkál, nyaral?:) Mert most sem láttunk sokat belőle, max a kép szélén lehet néha elcsípni:) De legalább most Holly aktivizálta kicsit magát, amúgy nem tudom, kinek szurkolhatnék még. Christie most nagyon visszavett az HoH után, de talán nem is baj, ha nem pörög minden héten, mert akkor gyorsan veszélyesnek fogják érezni.

damien. - 2019. 07. 10. 16:37

Ahol en neztem, ott semmi ugras nem volt benne, legalabbis ha volt, akkor elkerulte a figyelmemet.

Egyebkent egyetertek, a Gr8ful elegge elnyom mindenkit, konkretan a szovetseg tagjain kivul alig tudom valaki nevet.

Deny - 2019. 07. 11. 14:44

Na, megvolt az első rész, amit teljes figyelemmel kísértem végig :D Bár továbbra sem mondható el a szezonról, hogy érdekes lenne. A Veto Comp tetszett, meg para volt a földrengéses jelenet, és kb. ennyi. Szegény Sam, őt azért sajnáltam. :(

Thomas - 2019. 07. 11. 20:03

Hát igen, nem sok kibeszélnivaló van. Sem Kemi, sem Jess egyáltalán nem hiányozna, a Gr8fulon kívül kb. csak Davidnek (?) van némi sütnivalója, a többiek fogalmatlanok. De legalább Analyse kapott szöveget, ez volt a rész legfontosabb eseménye!!:)

Az viszont nem tiszta, hogy a camp comebackesek mikor beszélhetnek a többiekkel, mert úgy tűnik azért többnyire a szobájukban kell lenniük. Vagy csak nem mutatják őket, amikor kimennek.

Deny - 2019. 07. 11. 21:13

Thomas, szerintem nincs korlátozva. Csak a versenyeken, ceremóniákon nem vehetnek részt, meg gondolom, ott kell aludniuk. Habár a fene tudja, ez így nem tűnik nagy hátránynak. De nem rémlik, hogy említettek volna bármilyen korlátozást.

damien. - 2019. 07. 11. 23:03

A “David figyeli a tobbieket es osszerakja a kepet” montazs/interju alapjan szerintem nincs korlatozva, csak nem sok anyag jut nekik a szoban kivuli eletbol. :D

FrankLuck - 2019. 07. 12. 13:36

Elég új vagyok a BB-világban, a 19. évadot daráltam csak (már tudtam a végeredményt, amikor néztem).
Normális, hogy ennyi agyhalott van a játékban? Szerintem még a Gr8fulban is van vagy négy, akinek magától egy saját gondolata sincs. Hármas szövetség, ahol az egyik már kiesett? Normálisak ezek? Van, amelyik azt hiszi, hogy nincs egy alliance sem? Wow.

Thomas - 2019. 07. 12. 16:54

Jaja, igazatok van, csak simán nem mutatják őket a szobán kívül, mint ahogy mások is sokszor eltűnnek részekre, akiben épp nem látnak sztorit. Mostanában egyre hülyébben van szerkesztve, régen szerintem nem volt ilyen, hogy örültem, ha valaki minden harmadik részben megszólal. A Davides résznél nekem teljesen úgy tűnt, mintha csak fentről figyelhetné őket, de akkor nem.

Azért ebben a részben már volt egy pár fun momentum, mint Cliff monológja, amit simán kihallgatott Christie. Aztán Bella már megint a saját sírját ássa, minek kellett neki kitálalnia Samnek? Utána meg még viccesebb volt, amikor Jack is elszólta magát. Mondjuk én bírom Bellát most már (az elején nagyon idiótának tűnt), rajta jókat tudok mosolyogni:)

FrankLuck: Mindig vannak sokan, akik nyaralni mennek, nem játszani:) Jó kikapcsolódás, szép idő, medence, ingyen kaja, miért is ne?:) Meg nem is érdemes már az első hetekben annyira pörögni, mert akkor hamar kint találhatja magát az ember. Az elején jó taktika egy szövetségbe bekerülni, meghúzódni domináns játékosok mögött, aztán ahogy azok kiesnek, nyerni pár játékot, átvenni az irányítást. Tavaly Kaycee is valahogy így csinálta, az elején észre sem vettük sokszor, hogy bent van:) Szóval még nyugodtan nyerhet Analyse is!!:)

A gr8fulban azért Analyse-en kívül mindenki játszik valamilyen szinten, ő meg mintha csak véletlenül került volna be, mert a srácokat a kishúgukra emlékeztette vagy mi:) Ma Kemi is próbált legalább valamit. Aki teljesen fogalmatlan, az Jess, Cliff, Sam, meg persze Ovi. A szövetségen kívül igazán csak Nicole látja át valamennyire a helyzetet, de neki meg nincs kivel játszania, és innen már nehéz lesz nyerni. Talán ha David menne vissza, valamit tudnának alkotni.

damien. - 2019. 07. 15. 14:19

Bellat nem tudom hova tenni, nem ertem miert jartatja a szajat mindenkinek, mindenrol. Ettol fuggetlenul kedvelem, de ha igy folytatja, akkor nem sokaig fogja huzni.

Es igen Jack “azt kell tennunk, ami a Gr8fulnak a legjobb, marmint…” jelenete hatalmas volt.

Thomas - 2019. 07. 18. 15:56

Borzalmasan rosszul sikerült a castingja ennek az évadnak, szerintem, mióta nézem, nem ment még ennyire félre:( Itt már tényleg Bullying van, egyetértek, már Jackék le sem tagadják, hogy a 4+2 embert csak ágyútöltelékként kezelik, egyedül Sam előtt játsszák meg magukat, mert őt még talán valamire akarják használni.

Bella valószínűleg azért vicces, hogy buta, mint a segg, össze-vissza jártatja a száját mindenkinek, és feltétel nélkül hisz Jacksonéknaknak, mert látványosan fel tudnak háborodni:) Chritie pánikrohamait, vagy nem tudom, minek nevezzem ezeket a kiborulásait sem tudom hova tenni. Kíváncsi lettem volna, kit jelöl Kat, ha ellövi a powerjét, szerintetek be merte volna támadni Jacket vagy Jacksont? Nem hiszem, szerintem ő elvan velük, inkább Sam vagy Holly vagy valaki olyan lett volna, aki nem sok vizet zavar.

lzl - 2019. 07. 18. 18:19

Gyerekek, hát le vagyok döbbenve, ez valami borzasztóan rossz volt. Az egyetlen értékelhető momentum a részben Kat győzelme volt.

Az egész Gr8ful vagy mi az új nevük viselkedése szörnyű. Thomas igazad van, de nem csak Bella buta, hanem az egész csoport kollektíve.

Ha lehetne felcserélném a “Camp comeback” játékosait a “Nagy szövetségre” és talán egyet visszaengednék a többiek közé.

damien. - 2019. 07. 19. 15:09

A Gr8ful valami elkepesztoen undorito egy szovetseg lett, de orulok, hogy kezdenek szetesni. Remelem mielobb kipattintjak Bellat is, meg Nicket is, mert akkor TALAN lesz eselye masik oldalnak. (Akik amugy sokkal szimpatikusabbak, meg ha nem is annyira erre a jatekra termettek.:))

Kat egyszemelyes szovetsege a kedvencem! :D

lzl - 2019. 07. 20. 10:02

Na, van még remény! :) A kiszavazással meg tudtak lepni pozitív irányban, a camp comeback verseny végeredményével is ki vagyok békülve, noha igazából bárkinek tudtam volna örülni a visszatérők közül, mert mindegyikük szimpatikus volt.

Christie pedig megint húzott egy olyat, ami kimeríti a “dumb move” kifejezést. Elmondani, hogy milyen erőd van két olyan embernek, akivel utána szembemész… Ez még csúnyán visszaüthet neki.

Remélem így, hogy lezárultak a Whacktivity comp-ok, és a Camp comeback is véget ért tartogatnak még csavart a szerkesztők erre az évadra.

haruka - 2019. 07. 20. 17:26

Már megint úgy vagyok, hogy igazából senkinek nem tudok szurkolni. Talán Nicolenak, de szegény nem tud mit tenni ennyi szerencsétlen között. Viszont Jacket azonnal kivágnám, borzasztó az a fazon.
Kíváncsi vagyok egyébként mit fognak beadni a Nick-Bella párosnak erről a kiszavazásról.
Holly a beköltözéskor szimpi volt, de eddig nem mutatott semmit.
Kat azon kívül, hogy nem csinál semmit, legalább szórakoztató, nem igen van szűrő az agya meg a szája között. :))
Remélem most valamelyik outsider nyeri az HOH-t.

Thomas - 2019. 07. 20. 17:30

Haha, lassan már nekem is Kat lesz a kedvencem, már annyi vicces megnyulvánulása volt, meg most meg is nyugtatott, hogy valójában tudja, hogy mi folyik itt, szóval még van remény, hogy van valami mesterterve:) De most komolyan, kinek szurkolhatnék? A legfeljebb a kép szélén elcsíphető Analyse-nek vagy Hollynak? A többiek nem túl szimpik. Jó, Ovi is jó fej volt, meg Cliff is, de ők teljesen fogalmatlanok, Nicole is már innen nem hozza magát vissza.

Amúgy a szövetségnek ez a legjobb, hogy a legkevesebb vizet zavaró Cliff tért vissza, a helyzetet kicsit jobban átlátó David, vagy Ovi az erős powerjével jobban megkavarhatta volna az állóvizet.

Christie az elején tényleg jó játékosnak tűnt, de azóta sorban csinálja a nagyobbnál nagyobb hülyeségeket. Ez tényleg a csúcs volt, hogy beszámolt Nickéknek a powerjéről, mivel úgy megbízik bennük, két jelenettel később meg már a többieknek nyomja, hogy ő ugyan nem szavaz velük. Ez rövidesen vissza fog ütni, de már nem érdekel.

Szerintem nyerje Kat az HoH-t, ha már elhittük, hogy jó challenge játékos:)

Thomas - 2019. 07. 22. 15:31

“Amúgy a szövetségnek ez a legjobb, hogy a legkevesebb vizet zavaró Cliff tért vissza”

Nagyobbat nem is tévedhettem volna, de azért ez elég WTF, hogy egymás után két compot is megnyert:) És ez megint milyen hülyeség volt, hogy beszámoltak neki Christie powerjéről? Innentől egyértelmű volt, hogy a hatosból kell 2 embert jelölnie, ha csak egyet jelölne, a vetóval a másik is lejöhet. Mondjuk én arra számítottam, hogy a lányokat jelöli (Holly és Analyse), akik eddig nem jeleskedtek a compokban, mert ha az egyik srác megnyeri, Christie-nek használnia kell a powerjét így, hogy már mindenki tud róla, különben a másik három szövetségesénél is elássa magát, és akkor öten + Sam kiszavazzák Nicket vagy Bellát.

Thomas - 2019. 07. 22. 15:33

Bár hülyeséget beszélek, mert Sam nem biztos, hogy Nickék ellen fordul, ő lesz itt a mérleg nyelve:) Nélküle 5-5 lehet és Cliff dönt. Szóval azért kicsit sikerült Cliffnek felrázni az állóvizet, akármi lesz.

haruka - 2019. 07. 22. 21:25

Jaj, ez de jól jött! Végre egy kis változatosság. Igazából szurkoltam is Cliffnek, az idősebb játékosok kb sose nyernek semmit, meg a legelején kirakják őket.
Annak még jobban örülnék, ha nem használnák fel a vetot, kíváncsi lennék, a maradék négyes hogy szavazna akkor. Christiet nem igazán értem, miért ment ebbe bele, kb semmi értelme ennek a tervnek. Christie helyébrn hülye lennék Michiere pazarolni a poweremet, de mindegy.

Amúgy a végén a szpíker tényleg azt mobdta, hogy “will it be used to save Jackson, Jack.or Michie from eviction?” :D

lzl - 2019. 07. 23. 13:03

Szép volt Cliff! Nem csak behúzta a HoH-et, de a jelölése sem unalmas. Azok után, hogy Christie elmondta neki a “NAGY tervet”, szerintem nagyon jól döntött, hogy megpróbál kiejteni egy “challenge beast”-et, Christie power-ja miatt backdoor-ral nem is próbálkozhatna azt hiszem. Arról nem is beszélve, hogy ezt a power-t minél előbb ki kell szugerálni Christieből mert később nagyobb lenne a tét, és Cliff csak jól jár vele, ha ezt pont az ő hetén lövik el.

Sam télapó ruhájáról volt egyébként valami? Mert nem emlékszek rá, hogy kitértek volna rá.

Hajrá Kat! Szegényem, hogy megsiratta Davidet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz