login |

Délelőtti videó 3.: Gösta

2019. 07. 01. 11:30 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: Európa is létezik, video,

Az HBO Nordic első (svéd) sorozata itthon is bemutatkozik/bemutatkozott, úgyhogy dukál neki a poszt annak ellenére, hogy az európai cuccokat általában különvesszük. (Megnéztem a screener első perceit, és szerintem a junkie-k nagy része már akkor el fog menekülni.)

A csatorna 2017. októberében jelentette be, hogy Lukas Moodysson készítésében és rendezésében érkezik ez a széria, ami egy 28 éves gyerekpszichológusról szól, aki egy vidéki kisvárosban kapja meg első állását, és itt próbálja ki gyakorlatban azt az elméletét, hogy határtalan kedvességgel a praxisában sokkal több sikert lehet elérni. A végeredmény azonban nem meggyőző.

(Csak jelzem, hogy Moodysson-t sokáig a kedvenc rendezőmnek tekintettem olyan filmek révén, mint a Fucking Åmål, a Lilya 4-ever vagy a Tillsammans. A fura, hogy az ezt követő filmjeit (Lyukat ütsz a szívembe, Container, Mammut és a Mi vagyunk a legjobbak!) nem is láttam, többek között mert utóbbiak kivételével egyiket sem istenítették nagyon. Jól tettem?)

Előzetesek (az első magyar feliratos!, a többi angol) a tovább mögött.

2 hozzászólás Ne habozz!

Kisanna - 2019. 07. 01. 15:13

Eleg sajatos humora(?) van, nagyon lassu az elso resz, gondolom a tobbi is hasonlo. Sajnos nem fogott meg.

Gábor - 2019. 07. 02. 12:56

Engem megfogott, érdemes nézni, ha valaki vevő az ilyesmire, na meg a rendező cikkben is említett más műveire :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz