login |

The Orville-képregény érkezik

2019. 07. 03. 16:29 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: könyv,

Máris spinoffot kap Seth MacFarlane sorozata szerelmeslevele a Star Trekhez? Ahogy a címben látjátok: képregényes formáról van szó, ami a Dark Horse-nál jelenik meg.

A 4 kötetes széria 2 történetet fog tartalmazni, amik a FOX-sorozat első és második évadja között játszódnak. David A. Goodman, a The Orville showrunnere írja, és David Cabeza & Michael Atiyeh párosa rajzolja meg színezi a képregényt.

Az első történet a New Beginnings lesz, ami közvetlenül az első évad befejezése után játszódik. Nem a kapitány és volt felesége közötti románc újrakezdéséről szól, a sorozat ismeretében ez nyilvánvaló, hanem pár karakter bemutatásáról. A második történet a The Word of Avis lesz.

A végére csak az maradt, hogy bele is lehet nézni a képregénybe, mivel kiadták az első lapokat, amik a borító alatti, a továbbra klikkeléssel előhívható galériában megnézhetőek. A két évad között megteszi időtöltésnek, illetve a mitológia/kánon bővítésének?

4 hozzászólás Ne habozz!

miles - 2019. 07. 03. 17:46

Az Orville nálam előzi a Trekkeket.Volt néhány számomra érdektelenebb része, de összességében pozitív meglepetés ez a sorozat.

Megkedveltem, jöhet a képregény, meg még jópár hasonló szinvonalú évad is.

Sigismundus - 2019. 07. 03. 19:51

Jöhet jöhet, ha az első évados hangulatú lesz.!!!

Melkon - 2019. 07. 05. 12:36

Nem szoktam képregényeket olvasni, de ezt tuti megnézem. :)

A 3. kép szerintem bait és csak Ed álma lesz. :)

Melkon - 2019. 07. 05. 12:38

Egyébként az a beszélgetés amire hivatkozik a 3. képen nem a 2. évad első részében hangzott el? Ez alapján sántít, hogy a 2 évad között történik.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz