login |

Strange Day: a LEGO-szett

2019. 07. 04. 08:30 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: fun,

Amikor olvastam, hogy Stranger Things-es LEGO jelenik meg, nem fordult meg a fejemben, hogy lesz magyar kiadása, de természetesen tévedtem. A készlet 65 ezer forint körüli áron kapható a neten, és a LEGO egy elég korrekt honlapot rittyentett össze neki, ahol minden infó (2287 elem, 8 figura, stb.) kiderül. A korhatár 16 év.

A tovább mögött meg lehet nézni a hátsó borítót, a méretarányokat és jó pár darabkát/figurát külön fotón is. De előtte három videó – az első egy 80-as évek stílusában készített szemcsés reklám, a második egy 80-as évebeli talkshow-részlet, amiben a tervezője bemutatja a készletet, és a végén egy normál reklám is van.

4 hozzászólás Ne habozz!

cherockee - 2019. 07. 04. 08:55

Lego bolt, ismerős: ki van rakva bejáratnál a Stranger Things, minden második gyerek kérdezi az mi, rohadtul nem nekik való, horror. Ugyanitt keresik, hogy van-e Trónok Harcás lego, mert miért is ne lenne, kérdezik a vevőt: melyik jelenetből gondolta? A bakásból, vagy a lefejezésből, esetleg a késelések egyikéből?

Csiki - 2019. 07. 04. 10:21

Mondjuk akar egy egesz Architecture sorozatot is lehetne hozni a GoT-bol. Sztem vinnek mint a cukrot.

Emigy erdekes, hogy ez a lego szett most robbant be a koztudatba, amikor a Lego hivatalos shopjabol, mar legalabb 1 honapja kaphato, sot azota kaptunk egy Jurassic Park szettet is :)

Csiki - 2019. 07. 04. 12:15

Emigy most jut eszembe, hogy egy Barb figurat azert meg hozzacsaphattak volna :D

Btw hatha valakit erdekel, ha most rendelnetek meg a lego sajat webaruhazabol, akkor a WILL kod beirasa utan hozzacsapnak egy plakatot is ingyen.

walaki - 2019. 07. 04. 12:31

@cherockee: ezen hangosan felröhögtem. Tökéletesen igazad van!

Egyébként nagyon tuti lett a szett, kifejezetten ötletes az Upside-down :-)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz