login |

Strange Day: az első képregény magyarul is!

2019. 07. 04. 20:30 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: könyv, video,

Odakint szeptemberben jelent meg a Stranger Things-hez készített képregény első része a Dark Horse kiadónál, mellyel a Netflix több évre szóló szerződést kötött, és ez idő alatt több sorozatban is megismerhetik az olvasók Hawkins világát.

Az első széria Will Byers kalandjait mutatja be az Upside Down-ban, ahova az 1. évad elején került – szóval olyasmit, amire a tévésorozat nem tért ki. A Stranger Things: The Other Side 4 részes minisorozatot Jody Houser készítette (itt egy interjú vele) és itthon 07.24-n jön a Szukits keményfedeles kiadásában 3 900 forintos fogyasztói áron – a kiadó honlapján elő is lehet rendelni. Íme a hivatalos tartalomleírása

A Netflix nagy sikerű Stranger Things sorozata már nem csak a tévében, de képregényben is folytatódik! 

A túloldal egy halálos veszélyekkel teli, baljós és hátborzongató másik dimenzió, amely csak távolról emlékeztet a jól ismert biztonságosnak tűnő valóságra. Will Byers családja és barátai, mindent elkövetnek, hogy kimentsék innen a fiút, mielőtt túl késő lenne. De mi is történt Willel kétségbeesett bolyongása során? És hogyan kereste a kiutat, miközben folyamatosan menekült és bujkált a félelmetes demagorgon elől?

A válaszok ijesztőbbek, mint gondolnánk…

Ez a képregény-gyűjtemény a DH Comics, Stranger Things: The Other Side c. sorozatának mind a 4 számát tartalmazza, Stefano Martino rajzaival és a díjnyertes Jody Houser szövegével. A fordítást Szolga Emese készítette.

Íme a magyar borítója is, a tovább mögött pedig alternatív borítók mellett a 4 szám külön borítója, és mindből pár oldalminta is megtalálható, ha beleolvasnátok, plusz egy előzetes.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz