login |

Délelőtti videó 3.: Family Reunion

2019. 07. 10. 11:30 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: video,

Emlékszem, még a feliratok.hu-s időmben volt egy olyan felhasználónk, aki nagy rajongója volt az akkor a UPN-en adott, fekete, mármint afroamerikai szereplőknek készített komédiáknak (One on One, Girlfriends, The Game, All of Us és társaik), amiknek a stílusa számomra mindig is nosztalgikusnak (lejárt lemeznek?) hatott, és mostanság a BET vagy a Bounce komédia sorozatainak előzeteseit látva is az jut eszembe, hogy számomra ezek nem túl viccesek. (Azóta szerencsére kaptunk olyanokat, mint a The Carmichael Show, bár a nézési küszöböt az sem törte át nálam.)

A mai (magyar feliratos) premier Family Reunion a Netflix diplomamunkája lesz a műfajra, a többkamerás komédia egy szabadszellemű jófej anyáról, aki egykori focista férjével és négy gyerekével a nagyvárosból egy georgia-i kisvárosba utazik egy nagy családi összeröffenésre, ahol megismerik saját, sokkal kiterjedtebb családjukat, akikről nem is tudták, hogy ennyire hiányoztak az életükből.

A tovább mögött egy teaser és és egy teljes előzetes. Szereplők: Loretta Devine és Tia Mowry, valamint Anthony Alabi, “CJ” Wright, Isaiah Russell-Bailey, Jordyn James, Talia Jackson.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz