login |

Hírszerda – 13 Reasons Why 4. évad! The Society 2. évad!

2019. 07. 10. 09:14 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Szilaj, a szabadon száguldó 8. évad
 • Premier: Harlots S3, Love Island US S1, Bring The Funny S1, I Love You, Now Die: The Commonwealth vs Michelle Carter S1, ’til Death Do Us Part S1, The Next Big Thing S1, Charles I Downfall of a King S1, Legends on The Left S1, The Ghost Finders S1, Extreme Tribe The Last Pygmies S1 + Finálé: The Real Housewives of Beverly Hills S9, The Radkes S1
 • Teljes évados premier: Family Reunion S1 (Netflix – MAGYAR FELIRATTAL!),
 • Magyar premier – HBO GO: 07.15 Nyugtalanság (The Unsettling) 1. évad
 • Magyar tévés premier – HBO: 07.18 Axios (Axios) 2. évad
 • Magyar premier – Cartoon Network: 07.15 Ben 10 (Ben 10) 3. évad (folytatás)
 • A The Dragon Prince szinkronhangjai. (Nemsokára felkerül a felirat mellé a szinkron is a Netflix-re.)
 • Mától a Mr. Whiskey 22:45-kor kezdődik az RTL Klub-on és heti egy részre áll át a sorozattal a csatorna.
 • A Netflix berendelte a 13 Reasons Why 4. évadját – a hír még nem hivatalos, és sokszor ezeket nem is írjuk meg, maximum célzunk rá, de itt egy forrás nem csak azt írta meg, hogy heteken belül kezdődik a forgatás, hogy ki írja és rendezni a 4×01-et, de még az új karakterek leírását is kiadták (ld. fent). Szóval minden jel arra utal, hogy biztosra lehet venni a dolgot. A 3. évad meg jön, amikor jön.
 • A Stranger Things S3-at premierje első 4 napján 40,7 millió felhasználó/háztartás nézte meg a Netflix-en, ami új rekord a szolgáltató történetében. És ez idő alatt 18,2 millió Netflix-fiók már le is darálta.
 • Az egyik színész tweetje szerint a 13 Reasons Why 3. évadja októberben kerül fel a Netflix-re.
 • A 13 Reasons Why 4. évados új karaktereinek leírása – ezekből ki is derülhet valamennyire, hogy milyen szálak lesznek a szezonban.
 • Az első hivatalos kép a My Brilliant Friend 2. évadjából.
 • A Netflix berendelte a The Society 2. évadját.
 • Az elmúlt napokban volt két berendelés hír, ami megjelent a netes sajtóban, majd eltűnt az oldalakról – vagy kamuk voltak (benéztek egy forrást), vagy embargósok, és inkább levették gyorsan őket. A lényeg, hogy a Bloody Disgusting az Into The Dark 2. évadjáról írt, míg az EW.com a Bajillion Dollar Properties 4. évadjáról. De ismétlem, ezeket még kicsit sem érdemes igazságként kezelni.
 • Úgy tűnik, hogy elég jól áll az Absentia 3. szezonja, hiszen készítgetik elő a bulgáriai forgatást, de egyelőre még nincs semmi hivatalos hír róla.
 • Általában a visszatérő országos sorozatok 22, az újak (és a midseasonből érkező 2. évadosak) 13 részes berendelést kapnak. A FOX sorozatai közül a 13/22-es sztenderdtől el fog térni: Prodigal Son (12),
 • A Netflix 6 részes sorozatot rendelt be a svéd Snabba Cash-mozifilmek (Easy Money – itthon: Instant dohány) alapján, Oskar Söderlund és Jens Lapidus készítésében. A történet elvileg a trilógia után 10 évvel játszódna Stockholm-ban, egy olyan környezetben, ahol a státusz és a pénz iránti vágyódás erősebb, mint valaha, és ahol az alvilág brutálisabb, kaotikusabb és kíméletlenebb is lett. És a könnyű pénzért folytatott végeláthatatlan hajsza közben, amikor a két világ összeütközésbe kerül, a lojalitás, barátság és az üzleti partnerség is próbára tétetik. Arról nem írtak, hogy régi szereplőkkel vagy új arcokkal készülne.
 • David Spade Comedy Central-os talkshow-jának, vagyis műsorának címe Lights Out with David Spade lesz.
 • Amerikában a Sunday Night Football zsinórban nyolcadjára lett a legnézettebb heti műsor 2018/19-ben. Ez rekord, hiszen előtte az American Idol-nak zsinórban hat év jött össze, míg korábban a The Cosby Show-nak és az All In The Family-nek 5-5.
 • David Nutter rendezi a NatGeo-s The Right Stuff pilotját.
 • Denis O’Hare (Ira Ferber) beszél a Big Little Lies – 2×05-ban történtekről.
 • Allison Grodner, az amerikai Big Brother showrunnerje beszél a múlt heti eseményekről.
 • Állandó szerep: Chris Chalk, Shea Whigham, Nate Corddry, Veronica Falcon, Jefferson Mays, Gayle Rankin, Lili Taylor – Perry Mason (HBO), Juliette Lewis, Ryan Kwanten, Jordan Alexander – Sacred Lies S2,
 • Emmy: a tavalyi sorozatévad legjobb hangmérnökei (Catch-22, The Haunting of Hill House, Jack Ryan, Rent Live, Live in Front of a Studio Audience: Norman Lear’s All in the Family and The Jeffersons) beszélnek munkájukról.
 • Emmy-kerekasztal: hat éjszakai talkshow írója (Late Night With Seth Meyers, Desus & Mero, The Rundown With Robin Thede, The Daily Show With Trevor Noah, The Late Show With Stephen Colbert, Full Frontal With Samantha Bee, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, Last Week Tonight With John Oliver)) beszélget egymás között.
 • Pilotszkript: Shtetl – francia, készítő: Yehonatan Indursky. A 19. századi Ukrajnában egy zsidó család igyekszik elrejteni egy 15 éves szolgálólány tetemét, melyet otthonukban találtak, egy vadonban található kisvárosban.
 • A Yellow Bird UK megvásárolta Anna Ekberg könyvének, a The Secret Woman-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. A készítő Adrian Hodges lenne. Egy negyvenes nőről, aki egy dán sziget elszigetelt falujában él férjével. Egy napon napi rutinját egy férfi érkezése zavarja meg, aki meg van győződve arról, hogy hősünk nem más, mint 3 évvel korábban eltűnt felesége.
 • Újabb spinoffot kap a VH1-on Black Ink Crew. A címe Black Ink Crew: Compton lesz. Ebben Danny “KP” Kilpatrick-nek és csapatának tetoválós melóját fogják dokumentálni. Start: 07.30-án.
 • Rich Eisen lesz az Epix-re érkező NFL-es sorozatnak, az NFL: The Grind-nak a műsorvezetője. Start: 09.11-én.
 • A Showtime berendelte a Wrong Man című dokusorozat 2. évadját.

15 hozzászólás Ne habozz!

GYV - 2019. 07. 10. 09:31

A The Boss Baby: Back in Action szinkronja is várható.
Magyar hangok: https://www.gyerek-vilag.tk/2019/07/a-bebi-ur-ujra-munkaban-magyar-hangjai.html

Anonymus - 2019. 07. 10. 09:52

Ez a 13 Reason Why 4. évad tökéletesen megerősített abban, hogy nagyon jól tettem az 1. évad utáni kaszát.
Most már egy kicsiny kényszer sincs bennem, hogy befejezzem.

DarkEagle - 2019. 07. 10. 10:08

13 Reason Why 4. évad: Egy szóval jellemezném a hírt: Szánalmas. Minek ebből 4 évad? Már a 2. is raklap kaka volt. És még finom voltam mert tudom hogy Winnie törölné a kommentem. :D

Ez a sorozat pont az amiből egyetlen évad kellene csak semmi több. Vagy akkor csináljanak belőle antológiát mint a Black Mirrorból. De ez így nagyon gáz.

Marko92 - 2019. 07. 10. 11:01

Furca, a 13 reasons why 4. évados berendelése. Az első sokkolt és egyetemen kb. mindenki arról beszélt egy darabig. Az egy jó és elgondolkodtató évad volt.
Hiba volt folytatni. A 3. évadot azért várom, de csak azért, hogy Monty megkapja a magáét (mint Ramsay a GOT-ban:D).

winnie - 2019. 07. 10. 11:16

darkeagle: szidd nyugodtan (akár a kedvenc sorozatomat is), ha nem személyeskedsz vagy “belekötsz” valakibe, nincs miért törölnöm. de nyilván azért kell négy évad, mert sokan nem így gondolták.

Anonymus - 2019. 07. 10. 11:22

Szerintem is fölösleges úgy beredelni egy 4. évadot úgy, hogy a 3.-at még be se mutatták és a 2. évad is hatalmas csalódás volt(meg lehet nézni a nézői értékeléseket, majdnem mindenhol rosszak). Ráadásul a 3. évad után még szerződést is kelk hosszabbítani.

winnie - 2019. 07. 10. 11:33

gőzöm sincs nekem sem az okokról, bár ők nyilván tudják, hogy miért van erre szükség (sőt, ugye legalább fél éve meglehetett a berendelés, hiszen meg is kellett írni). vagy látják, hogy csak jól sülhet el a dolog, vagy pedig előremenekülnek a színészek opcióinak lejárása miatt. (ez utóbbi lehet talán a kulcs, mert ugye elég sokat késett a 2. évad, így előfordulhat, hogy nyár elején elvesztették volna a színészeket, így dönteniük kellett, hogy vakon bevállalnak még egy szezont, vagy a harmadikkal befejezik.)

ace05 - 2019. 07. 10. 11:35

Voltak problémák a 13. reasons why 2. évadával nem tagadom. De nekem ettól még lecsúszott. Tetszett ez az Aftermath stílus amit felvett a sorozat. De rohadt nagy hibának tartom, hogy vagy beszartak a készítők vagy a Netflix, de nem merték bevállalni a 2×13-ban:

Az iskolai mészárlást

Ennek a sorozatnak pont az a lényege, hogy merész, be mer vállalni dolgokat, így értetlenül álltam a dolog előtt.

sil - 2019. 07. 10. 12:17

a teljesen korrekt chambers-t elkaszálják, de a nézhetetlenség határát súroló society 2. évad berendelve. értem én a logikát… vagy mégsem. :(

winnie - 2019. 07. 10. 12:22

sajnáltam, hogy a chambers itthon sem robbantott akkorát, pedig szerintem a stílus (és az, hogy van benne eredetiség) sokaknak bejönne.

Deny - 2019. 07. 10. 12:27

Nekem nem volt bajom a 13RW második évadával. Persze nem volt olyan jó, mint az első, de egy 7/10-et megkapott tőlem. Négy évad viszont nagyon erőltetettnek tűnik ugyanezekkel a karakterekkel, bíztam benne, hogy a harmadikkal lezárják. Úgy érzem, azzal, hogy így elhúzzák, totál ki fogják nyírni a sorozat erejét. Persze business szempontból egyáltalán nem lep meg a döntés, hiszen biztos rengetegen nézték az előző szezont is. De egyetértek azzal, hogy lehet, jobb lett volna antológiaként folytatni, ahol új emberekkel tudnának más okokat/problémákat boncolgatni.

DarkEagle - 2019. 07. 10. 13:50

Winnie: Nem személyeskedésre gondoltam hanem hogy csúnya beszéd mert kaka helyett mást használtam volna. Én imádtam egyébként az 1. évadot, napokig kb levert voltam tőle annyira sokkolt de a 2. évadból nekem elég volt pár rész. Nyilván tőlem csinálhatnak belőle 10 évadot is nem érdekel csak nem értem minek mert az egész Hannah-ra épült fel hogy mi történt vele, az ő sztoriját folytatták kb asszem a 2. évadban és arról szólt hogy mi maradt utána szóval azt még elnéztem még akkor is ha megerőszakolták a karakterét és most képletesen értem. De a többi évad nyilván már nem róla szól majd ezért is írtam hogy antológia jobb lenne hisz van bőven mit elővenni.

dexike3 - 2019. 07. 10. 14:07

a Nyugtalansághoz van promo (spanyol felirattal):

https://www.msn.com/es-es/video/viral/tr%C3%A1iler-la-perturbaci%C3%B3n-temporada-1-subtitulado-al-castellano/vp-AAE23rl

jumpscare ijesztgetős sorozatnak néz ki elsőre.

kiskiraly - 2019. 07. 10. 18:08

Kijött egy újabb költségvetési lista az MTVA-től
http://www.mtva.hu/wp-content/uploads/sites/17/2019/06/2019_januar_MTVA_5-millio-feletti-szerzodesek_egyseges-szerkezetben_2_resz.pdf

Érdekességek:
m: millió Ft

Csak színház és már semmi 4. évad 453,2m
Egynyári Kaland 4. évad 412m
Tóth János 3. évad 675,720m
tévéfilmek:
Don Juan kopaszodik (Herceg Ferenc novella alapján) 150m
A fentiek(sorozatok/tévéfilmek) mind a Kálomista-féle MEGAFILM-es produkciók

Egy másik életben 150m
Cseppben az élet (mini) 220m
Toldi (anmációs sorozat) 800m

A Dal költségvtése
2016: 196m
2017: 183m

kiskiraly - 2019. 07. 10. 18:09

* Egy másik életben is Megafilmes produkció

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz