login |

Hírvasárnap – The Boys 2. évad??? The Mandalorian 2. évad???

2019. 07. 14. 08:45 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: hírek

 • Mai magyar premier: Visionaries 3. évad: Eli Roth – A horror története, Top Gear 26. évad, Az úttörő 1. évad
 • Premier: Shangri-La S1, Murder Board S1, Fastest Cars In The Dirty South S1, Snapped: Killer Couples S12, Hanging With The Hendersons S2, Injustice with Nancy Grace S1 + Finálé: Chief of Staff S1, Car Issues S1, My Big Great Live Wedding with David Tutera S1, Bridezillas S12, Secret Lives of The Super Rich S7 + lement a Spongebob Squarepants-különkiadása, a Spongebob’s Big Birthday Blowout
 • Új standup-különkiadás: Bill Burr Presents IanTalk: Ideas Not Worth Spreading (Comedy Central)
 • Magyar premier – TV2: ősz Mintaapák 1. évad
 • Magyar premier – Nickelodeon: 07.22 Alvinnn! és a mókusok (ALVINNN! and the Chipmunks) 4. évad
 • Jön az HBO GO-ra 07.15-én A végtelen szerelmesei – Az Apollo program (From The Earth To The Moon)
 • A The Boss Baby: Back in Business szinkronhangjai.
 • Szerintem a Stranger Things kapcsán érdemes megjegyezni, hogy még nincs hivatalos 4. évados berendelés annak ellenére, hogy Shawn Levy tavaly elmondta, hogy biztos, hogy lesz (ami nem nagy jóstehetség, de ugye nem ő dönt), illetve nem hivatalos források is erről beszéltek múlt héten, s mint tudjuk, a berendeléseket a Netflix nem köti azonnal a közvélemény orrára. A nagyobb kérdés az, hogy vajon a 4. évad lesz-e az utolsó. Anno Levy azt mondta, hogy elég jó esély van egy S5-re is, míg 2017-ben a Duffer-testvérek ugye azt mondták, hogy nagyjából 4 évadban gondolkoznak, de nyilván nem azért, mert van valami, amit annyi idő alatt tudnak elmesélni, hanem egyszerűen csak nem akarják túlzásba vinni az évente érkező fenyegetéseket, és egy idő után erőltetett lenne a dolog.
 • Minket nem nagyon érint, de még mindig (immáron 11 hete) tart a hollywood-i írók szervezetének, a WGA-nek, valamint az őket korábban képvisel ügynököknek a mosolyszünete – előbbiek ugye kirúgták az utóbbiakat, így nélkülük találtak állásokat. És nem is nagyon látszik fény az alagút végén, csak egyre több “horrortörténet” kerül napvilágra azzal kapcsolatban, hogy az ügynökök miképp éltek vissza az írókkal az ún. package deal-ek révén.
 • Írtuk ugyebár, hogy múlt héten véget ért a The Walking Dead-képregény, mely kapcsán Robert Kirkman, a készítő annak idején elmondta, hogy eredetileg majdnem befejezte a szériát a 84-es számmal, a No Way Out-sztori végén (ld. a sorozat 6. szezonja), egy olyan snittel, amiben Rick-re közelítenek nagy beszéde után, majd a következő panelben az arca ugyanúgy már egy szoboré és kizoomolnak, és akkor látszik egy régi, repedezett, indákkal benőtt szobor a lepusztult és elhagyatott Alexandriában, és persze a városban megannyi zombi kóricál.
 • Denim Richards (Colby) állandó szereplőnek lett előléptetve a Yellowstone 3. évadjára.
 • Általában a visszatérő országos sorozatok 22, az újak (és a midseasonből érkező 2. évadosak) 13 részes berendelést kapnak. Az NBC sorozatai közül a 13/22-es sztenderdtől el fog térni: Blindspot (11), Bluff City Law (10), Brooklyn Nine-Nine (16), Council of Dads (10), Lincoln (10), Sunnyside (10), Superstore (18), Will & Grace (18)
 • A This Is Us a 3. évad fináléjához képest 5 hónapot fog előre ugrani az időben a jelen szálon.
 • A Netflix-es The Dark Crystal: Age of Resistance mellé egy 12 részes képregény-sorozat is megjelenik Nicole Andelfinger készítésében, olyan karakterek történetével és eseményekkel, amikről csak szó van a száériában.
 • A Steven Universe: The Movie-ban énekelni fog (mert ugye musical lesz) Chance The Rapper, Estelle, Gallant, Aimee Mann, aivi & surasshu, Jeff Liu, James Fauntleroy, Macie Stewart, Mike Krol, Jeff Ball, Grant Henry, Julian “Zorsy” Sanchez.
 • Egy újabb felmérés szerint a megkérdezettek 22%-a jó eséllyel előfizetnek a Disney+-ra. A legmagasabb hajlandóság a 18-24 évesek, valamint a gyerekkel rendelkező háztartások esetében van – 34, illetve 36%. És ezeknek ugye nem nagyon van közös halmaza. Érdekes lehet, hogy fő okként a Disney filmes katalógusát jelölték meg.
 • Tom Szentgyorgyi lett a CBS-es újonc, Tommy showrunnerje – a készítő, Paul Attanasio általában nem foglalkozik a szériáival napi szinten, miután elindította őket.
 • A RWBY 7. évadja 11.02-én kezd a Rooster Teeth-en.
 • Az Amazon hivatalosan még nem rendelte be a The Boys 2. évadját, de elég beszédes a tervek kapcsán, hogy már tárgyalnak Aya Cash-sel, hogy csatlakozzon a 2020-as szezonhoz.
 • A Disney+ hivatalosan még nem rendelte be a The Mandalorian 2. évadját, de elég beszédes, hogy Jon Favreau már írja a szezont és dolgozik a VFX-csapattal a jelenetek előkészítésén, ami elég sok időt vesz igénybe, ezért kezdte már el most.
 • A This Is Us színészei beszélnek a 3. évad számukra legnagyobb kihívást jelentő jeleneteiről.
 • Natalie Bronfman, a The Handmaid’s Tale jelmeztervezője beszél a 3×07-ben (a gála!) végzett munkájáról.
 • Állandó szerep: Matt Lauria, Eka Darville, Ashley Madekwe – Tell Me a Story S2, Meredith Hagner – Dummy (Quibi)
 • Emmy: a tavalyi sorozatévad legjobb jelmeztervezői (Veep, This Is Us, House of Cards, Grace and Frankie, Russian Doll, Insecure, Vida, Broad City) beszélnek munkájukról.
 • Emmy-kerekasztal: hat dráma sorozat showrunnerje (Sam Esmail, Nic Pizzolatto, Steven Canals, Sera Gamble, Marti Noxon, John Singleton) beszélget egymás között.
 • Az Áll az alku új szezonjában a szerencsemalac-elem ki lesz terjesztve a 6-7-8. táskanyitásra is, bár csak 250e forintért. Plusz yz extra, 23-as táska szabálya is módosul: a felező, duplázó, és +1 millió forintos lehetőségek mellé bekerül a „hiába” feliratú tábla, ami nem változtat semmin.
 • Pilotszkript: Woman World – Freeform, animációs, készítő: Aminder Dhaliwal – saját képregénye alapján, executive producer: Felicia Day, a történet a “hogy nézne ki a világ, ha minden férfi kihalna?” kérdéssel indít. Egy női közösség összefog a túlélésért, miközben az identitásukat és a szerelmet keresik ebben a kizárólag női világban.
 • Új sorozat: Curon – Netflix, olasz, készítő: Ezio Abbate, természetfölötti történet, melyben egy anya és tini gyerekei visszatérnek a nő rejtélyes szülővárosába Észak-Olaszországba, így lebben fel a fátyol az anya múltjáról.
 • Pilotszkript: The Fifth Risk: Undoing Democracy – Netflix, készítő:??, executive producer: Michelle és Barack Obama – Michael Lewis könyve alapján, ami bemutatja a kormányban dolgozó hősöket, a fontosságukat és a munkát amit végeznek a nemzet megvédése során.
 • Azt beszélik, hogy az angol The X Factor új szezonjában csak 3 zsűritag lesz az után, hogy Robbie Williams és Ayda Field is kiszállt (és ugyanez van említésben Louis Tomlinson esetében) – lehet, hogy Louis Walsh és/vagy Nicole Scherzinger tér majd vissza? Állítólag tárgyalnak velük.
 • Az A&E 20 részre berendelte a Ghost Hunters című klasszikus, szellemvadász reality felélesztését 3 év kihagyás után. A 12. évad 08.21-én kezd, és utána egy másik felélesztés, a Psychic Kids kerül adásba, ami 2010 óta pihent.
 • (Emellett az A&E igencsak ráfeküdt a témára, mert bekértek egy médiumos dokureality-t is, a Trey the Texas Medium-ot (amiben egy koporsókészítő médiumot követnek), lesz Celebrity Ghost Stories, amiben egy médium hírességeket fog paranormális észleléseik helyszínére vinni, hogy ott szembesítse őket múltjuk szellemeivel, és a World’s Biggest Ghost Hunt is jön, ami inkább csak egy különkiadás lesz, amiben öt paranormális nyomozó jön össze a legendás Pennhurst Asylum-ban, ami egy elmegyógyintézet, hogy ott a tévés történelem leghosszabb, vágás nélkül paranormális nyomozását prezentálják.

13 hozzászólás Ne habozz!

devy - 2019. 07. 14. 08:51

valahogy most a Netflix nem nagyon tesz elérhetővé szinkronosan sorozatokat valahogy leálltak vele..

winnie - 2019. 07. 14. 09:04

nem leálltak vele, hanem még el sem kezdték őket, csak elkészült pãr.

egy évadszinkron elkészülte azért sok idő fordítással ês forgatãssal, meg minőségellenőrzéssel, és kábé 30-40 szinkronon bizots, hogy dolgoznak, amiket tippre akkor tesznek elérhetővé, ha teljesen készen lesznek. plusz lehet, hogy az aktuális premierek a prioritás..

Anonymus - 2019. 07. 14. 09:05

A Stranger Things nagyon furcsa eset számomra. Igazából nem tuduom eldönteni, hogy a sorozat mi akar lenni, erre most a 3. évad még jobban ráerősített.
Az évadok között szinte semmilyen összefüggés nincs, mintha félig meddig antológia lenne a sorozat, a nagy egészből nem nagyon derülnek ki dolgok.
Annak, hogy jövőre is majd jön egy szörny amit megállítanak nem sok értelmét látnám, főleg úgy, hogy már elvileg a vége felé közeleg a sorozat.

Anonymus - 2019. 07. 14. 09:07

Röviden, nem érzem, hogy lenne valami koncepció a sorozat mögött.

winnie - 2019. 07. 14. 09:19

de azt nem lehet legalább mondani, hogy ne épülnének egymásra, ld. a mostanit felvezették korábban, a mitológia pedig bővül.

mildi - 2019. 07. 14. 10:24

woman worldről eszembe jutott
robert merle: védett férfiak c. könyve. baromi jó könyv

szinkrobi - 2019. 07. 14. 11:45

Én csak ma vettem észre, hogy az ATV(!?) május óta minden vasárnap vetíti a Six sorozatot…
Gondoltam, szólok. :)

winnie - 2019. 07. 14. 11:53

igen, anno amikor indult az atv spirit, akkor jeleztuk: https://www.sorozatjunkie.hu/2019/01/08/delelotti-video-4-atv-spirit/

de mivel mar ment az hbo-n, annyira nem foglalkoztunk vele kiemelten.

szabojozsef - 2019. 07. 14. 14:28

Sziasztok! Azt kérdezném, hogy szerintetek mennyire biztonságos megadni a bankkártyaadatokat a netflixnek. Én a nyárra aktiváltatni akartam magamnak a próbahónapot, de nem mertem megadni a bankkártyaadataimat. Felesleges aggódnom?

winnie - 2019. 07. 14. 15:28

nincs paypales fizetési lehetőség? de egyébként gondolom, pont annyira, mint bármelyik nagy cégnek, ami nem keveredett adatvédelmi botrányba. eddig nem volt senkinek baja ebből, de senki nem tudja, hogy mit hoz a jövő. aki rendszeresen használja a kártyaadatait a neten, az nem hiszem, hogy egy pillanatig is tétovázna, mert nem egy netflix kalibertől kell elsősorban tartani.

kiskiraly - 2019. 07. 14. 23:20

A jelenlegi magyar SVOD felhozatal, ha valaki kabel helyett más választana:
https://g7.hu/tech/20190714/megeri-lemondani-a-kabelteve-elofizetest/

winnie - 2019. 07. 15. 07:25

ehh, honnan az az illusztralo foto, hogy csak 2 szezonnyi hemlock grove-ot jelez?:)

van par pontatlansag benne sajnos, mert ugye az amazonon is vannak szinkronok, feliratok, konkret magyar nyelvu fotoval ellatott rohejfilmek is, plusz az hbo max az amerika, es a vilag nem csak amerika, meg az office nalunk nem netflix, raadasul a friends csak amerikaban tunik el a netflixrol… ez igy eleg osszemosva se fule, se farka, eleinte magyarokrol ir, utana meg amerikarol.

plusz a filmboxnak is van streaming szolgaltatasa, meg nehany magyar csatornanak.

liberatore - 2019. 07. 15. 18:31

A Stranger Thingset akár ezzel az évaddal is le lehetett volna zárni. Már érződött az erőlködés, de egy utolsó 4. évad férne még bele szerintem is maximum.

Hangulat 10/10, karakter és színészek egész jók, de a sztorikat igazából egy régi Scooby Doo epizódokhoz lehetne hasonlítani. Szinte minden klappol a kettő sorozat között.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz