login |

Hírcsütörtök – AP Bio 3. évad! Warren-kasza!

2019. 07. 18. 09:05 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Kezdődik a Comic-Con! Ami sok elég finom hírt jelent. És sok posztot.
 • Mai magyar tévés premier: Axios 2. évad
 • Premier: My Life Is Murder S1, Suits S9, Pearson S1, GameFace S1, Golden Boy S1, Mean Mums S1, Man’s Greatest Food S3, The Wonderland Murders S2, Dark Waters S2, Warriors Our Homeless World Cup S1, Nadiya’s Time to Eat S1, Yorkshire Airport S1, Unexplained Caught on Camera S1, Steel Buddies S1, The Real Blac Chyna S1, Best Pool Ever S1, Pool Kings S8, Remarkable Places to Eat S1, Grand Designs Australia S8, Our Cops In The North S1 + Finálé: Behind Closed Doors: The Talwars S1,
 • Magyar premier – HBO: 08.19 Az erényes Gemstone-ék (The Righteous Gemstones) 1. évad
 • Újabb sorozat, amit feléleszthetnek? Jenny Bicks, az ABC-s Men in Trees (itthon: A férfi fán terem) készítője elmondta, hogy már voltak tárgyalások az esetleges folytatás kapcsán.
 • Zack Snyder és Jay Oliva egy eredeti, az északi, viking mitológián alapuló anime sorozaton kezdett el dolgozni a Netflix-nek. Közösen írják, de a showrunner és a rendező Oliva lenne.
 • A Survivor a 40. évadra csupa győzteses All Star-szezont tervez, vagyis fog csinálni, hiszen most kezdik a forgatást. Ennek a cikknek az alján el lehet olvasni a névsort: a 22. és 37. évad között majdnem mindenki visszatérne (csak két győztes nem), valamint a korábbi szezonokból még pár alap arc.
 • A napokban kiadtak egy dohánytermékek sorozatokban való megjelenítéséről szóló tanulmányt, amit felkapott a netes sajtó, hiszen frankón lehetett emlegetni benne a Stranger Things-et, mint a Netflix egyik fő bűnösét. Hiába felfújt az egész (tényleg érdemes beleolvasni, hogy melyik sorozatban mekkora az előfordulás, és az is kiderül, hogy a Daredevil mennyire cigimentes széria), a Netflix jelezte, hogy vissza fogják fogni a dohányzás ábrázolását, így a TV-14-es korhatár-besorolású sorozatokban nem lesz cigi (e-cigaretta sem), kivéve akkor, ha történelmi vagy tényalapú bemutatásról van szó. Sőt, a magasabb korhatárú produkcióknál is erre fognak törekedni, bár nyilván bizonyos kreatív döntések (ld. karakterizálás) esetében eltekintenek majd ettől. Plusz, a Netflix a dohányzásról szóló kitételt is fel fog ezentúl tüntetni a rating-rendszerében, hogy tájékoztassa a nézőt, hogy az adott filmben vagy sorozatban mennyit füstölnek.
 • Az első kép a Downton Abbey-s Julian Fellowes új, kosztümös sorozatából, a Belgravia-ból.
 • Henry Ian Cusick távozott a The 100-ból (amit persze lehetett sejteni azok után, hogy kiderült, hogy a MacGyver-ben lesz állandó szereplő.
 • A The Deuce 3., egyben utolsó szezonja 09.09-én jön az HBO-ra, egy hétfői napon.
 • A Miraculous (itthon: Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandjai) alapján készítendő mozifilm címe Miraculous: Awakening lesz és 2021-es premierrel számolnak, vagyis a sorozat tervezett 5. szezonja után kerülhetne bemutatásra.
 • A Big Little Lies múlt heti epizódja a sorozat eddigi legnézettebbje volt (1,8M lineáris és 1M digitális/ismétlő néző), miközben az évadnyitó számai minden platformra levetítve mostanra 11 millióra kúsztak fel. Mindez persze az Euphoria-t is felhúzta, aminek múlt heti része 1,2M nézőt hozott (609e lineáris), az első rész pedig mostanra 5,5M lett crossplatform. (És a premier óta a digitális megtekintések száma 72%-kal nőtt.)
 • Az NBCUniversal jövőre induló streaming szolgáltatása berendelte az AP Bio 3. évadját – melyet az NBC csatorna pár hete kaszált el. A folytatáshoz még szerződéseket kell kötni a színészekkel, hiszen azok lejártak, szóval nem lehet tudni, hogy ki fog visszatérni.
 • A BBC elkaszálta a Warren-t.
 • A Netflix-es Fast & Furious-animációs sorozat, a Spy Racers showrunnerjei Tim Hedrick és Bret Haaland lesznek.
 • Állandó szerep: Carrie-Anne Moss – Tell Me a Story S2, Maitreyi Ramakrishnan, Poorna Jagannathan – Never Have I Ever (Netflix),
 • Interjú: Priah Ferguson (Erica – Stranger Things), Sarah Snook (Shiv – Succession), David Eilenberg + még egy (a Love Island US executive producere),
 • Forog A Tanár 3. évadja, amire itt van egy és még egy képi bizonyíték.
 • Új sorozat: Los Favoritos de Midas – Netflix, 6 rész, spanyol, készítő: Mateo Gil és Miguel Barros – Jack London rövid története (itthon Midász kegyencei címen jelent meg a novelláskötetében) alapján. Egy gazdag üzletembert nagyon furcsa módon zsarol meg egy rejtélyes szervezet: addig ölnek véletlenszerűen embereket, amíg nem teljesíti a követeléseiket. Főszereplő: Luis Tosar.
 • Új sorozat: Blood Orange – Quibi, 10 rész, készítő: ?? – Harriet Tyce regénye (itthon: Vérnarancsitt a hivatalos, magyar nyelvű leírása) alapján. Pszichológiai thriller egy ideális családdal és felfelé ívelő pályával bíró védőügyvédről, aki első gyilkossági ügyén dolgozik. Azonban a látszat csal, hiszen a nő erősen iszik, hanyagolja a családját, viszonya van, és az ügyfele is bűnösnek vallja magát, azonban a sztorijában valami nem stimmel. Talán az ő megmentésével mentheti meg végre magát is? Főleg, hogy valaki mintha tudná a titkait, s emiatt mindent elveszíthet.
 • Változások lehetnek az NFL-es Hard Knocks-ban jövőre. Egyrészt lehet, hogy a liga bármelyik csapatot “kényszerítheti” a részvételre (ugye most az elmúlt 2 év playoffosai kizártak).
 • A The Circle a 2. évadjában London-ból Manchester-be költözik és több élő epizóddal fog jelentkezni.
 • Kanadai változatot kap az angol Landscape Artist of the Year. A címe Landscape Artist of the Year Canada lesz

9 hozzászólás Ne habozz!

Ayrons - 2019. 07. 18. 09:28

A Man in the High Castle készítője egy előszereplős Warhammer 40.000 sorozatot készít. A Pilotot elkészítik és azzal házalnak majd. A sorozat alapját egy könyv trilógia adja. Ígéret szerint 18+ lesz.

https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/warhammer-tv-series-works-man-high-castle-creator-1224874?

dochollywood - 2019. 07. 18. 11:05

Magyar tévés premier – HBO3: 08.11. Kijárási tilalom (Curfew) 1. évad

Silver-sama - 2019. 07. 18. 13:04

Ne korlátozzák már a netflixet! Azt bírom benne hogy olyan szabadelvű :(

Amúgy Winnie, lehet veled valamilyen rendezvényen találkozni?

sil - 2019. 07. 18. 16:38

Silver-sama, ha szépen megkéred winniet lehet meghív majd a karácsonyi családi ebédre. :D a viccet félretéve Henry Ian Cusick már most sem nagyon szerepel a 100-ban. Pedig bírom a csókát.

gromit - 2019. 07. 18. 18:10

szervezzünk író-olvasó/közönségtalálkozót! :D

FP Jones - 2019. 07. 18. 18:27

kaszát kapott az Agents of SHIELD, a 7. évaddal vége jövőre.

winnie - 2019. 07. 18. 20:58

nem reg voltam loreena mckennitt koncerten, meg mult heten szinhazban.

Thomas - 2019. 07. 19. 00:40

Wow, végre hallgattak rám a Survivor készítői valamiben, és összehozzák a csupa győztesekből álló évadot a 20. évfordulóra, el sem hiszem:) Az meg külön poén, hogy a másik nagy mániámat meg ez a cikk írja, hogy milyen jó lenne, ha visszatérnénk a gyökerekhez, egy mindenféle idolok és előnyök nélküli évaddal, 2 döntőssel, hátha még ezt is meglépik:)

Persze nem elsősorban az “újkori” (20-30-as) évadok győzteseit szerettem volna látni, de azért így is baromi várós! El sem hiszem, hogy rávették Parvot, ez a leglényegesebb nekem, hogy ő ott van, és visszavághat Sandrának:) De Danni, Amber, Michelle is ott lesz, hogy csak a legnagyobb kedvenceimet említsem:) Kim és Sarah, továbbá Boston Rob:) Ez hatalmas menet lesz:) A barom Tony és Tyson, ők nem hiányoztak, de érdekes lesz:) Hála az égnek, hogy pont Cochran maradt ki, de jajj, Twinnie ott lesz, segítség!:) Érdekes, hogy a legfrissebb győztesek közül többre nem is emlékszem, annyira jellegtelen arcok nyertek mostanság, akiket meg nem is szeretek, de nem is ellenszenvesek, azokat elfelejtem:)

Jaj, az mi az már, hogy jön Ethan, Jenna meg nem?:( Úgy látom, Robék megoldották a gyerekek felügyeletét, ők nem tudták volna? Az legelső kedvencem, Jenna nagyon kéne még ide, mondjuk Twinnie helyett. Meg Natalie White hiányzik még nagyon, őt is de jó lenne újra látni! Azért az fura, hogy Hatchet nem is hívták, hiába nem bírom, itt lenne a helye.

Hú de durva lesz, melyik győztes száll el elsőnek? Elég nagy beégés lesz, mert itt nem lehet arra fogni, hogy azért szavazták ki, mert nyert. Az alap játékban általában az megy elsőnek, aki túl agresszíven kezd, vagy játék szempontjából, vagy dirigál mindenkinek, itt csak nem követi el senki ezt a hibát, de akkor mi lesz? Jaj, ha holnap kezdődne, már az is túl késő lenne:)

Thomas - 2019. 07. 19. 00:51

Azért ezeknek nagy része agresszív, idolokat keresgélő játékos, nem hiába nyertek. Félek, hogy elszúrják, ha az utóbbi évadok trendjének megfelelően telenyomják ezt is velük. Amikor Parv játszott, nem volt még minden bokorban valami, mégis több idolt össze tudott gyűjteni és okosan használni őket. Most mi lesz itt, ahogy megjönnek, mindenki irány keresni, aztán ahogy kimegy egy idol, indul mindig az össznépi keresgélés, és az esik ki, aki nem talál? Nem kéne ezt is teljesen a szerencsefaktorra lebutítani, inkább élvezzük, hogy a sok okos, értelmes játékos mit tud kihozni a játékból, ki lesz a vezéregyéniség, ki hogy helyezkedik.

Meg hagyni kéne azt a szerkesztési elvet is, hogy valakitől egy mondatot sem vágnak be részeken keresztül, ha nincs köze az éppen aktuális sztoriszálakhoz, és azt is elfelejtjük, hogy ott van, mert nem hiszem, hogy bárki is azért térne vissza, hogy csak ellegyen ott pár hétig valakinek az árnyékában. Talán érdemes lenne megkockáztatni a másfél órás részeket, legalább a merge-ig, mi a véleményetek? Lesz ott annyi érdekes karakter, hogy bőven meg lehetne tölteni velük, és így több idő jutna mindenkire.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz