login |

Comic-Con 2019: Ismét Arrowverse az Entertainment Weekly címlapján

2019. 07. 18. 21:30 - Írta: Necridus

2 hozzászólás | kategória: kampány, , , , ,

Pár éve már láttuk, amint az Arrowverse karakterei közösen videójátékoznak az Entertainment Weekly fotózásán, most viszont, a Comic-Con alkalmából érkezett pár olyan címlap, amin az öt főhős megmutatja, mit tud – vagy csak szigorúan néz.

Érdemes jól megnézni ezeket, elvégre láthatunk új szereléseket, frizurákat. Persze most sem tökéletes a fotózás, mert az egyik főhős teljesen új kosztümöt kap, és a fotókon még a régiben feszít.

Az első képen Stephen Amell pózol az Arrow utolsó évadához, majd a tovább mögött látható a másik 4 kiemelt hős (White Canary, akinek a törések miatt abnormálisan nagy mellei lettek, és Batwoman többek között, akinek sorozatának premieréről az SDCC-s vetítés után pedig egész jókat olvasni) címlapja, de érdemes elolvasni a linkelt cikkeket az Arrow-ról, a The Flash-ről, a Legends of Tomorrow-ról (na meg ezt is, ahol a címlapok inspirációja is látható) mert nem egy információ található bennük az új évadok kapcsán. A héten pedig még több mindenre fény derül majd! Ja, és a teljes képgaléria pedig itt található.

 

2 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2019. 07. 18. 21:58

Már jött pár kritika a Batwomanről is mert levetítették az 1. részt. És hát mondjuk úgy nem ajnározzák agyon és még finom voltam. Nem mintha meglepett volna az ultra szar előzetesek után.

Ez a poszter is nagyon gagyi, próbálták leutánozni az ikonikus képregényes posztert de ami rajzként működik pláne egy normális karakteres Batwomannel az itt a valóságban nem megy. Főleg hogy a maszkot is levették róla pedig épp az lenne a lényeg. Így meg olyan mintha rá PS-elték volna a fejét.

Necridus - 2019. 07. 19. 11:06

A poszt megírása után gondolkodtam, hogy beleírok egy ‘is’ szót a ‘…SDCC-s vetítés után pedig egész jókat olvasni’ részbe. Nagyon vegyes a fogadtatása. Sokan azt írják, hogy rettentő kínos és gagyi, de rengeteg olyat olvastam, aki azt írta, hogy a többiekhez méltó, CW-DC stílusú, és ha azokat szereti valaki, ezzel sem lesz baja.

Meglátjuk majd október 6-án, előre nem temetném el, elvégre nem láttam még, és hátha ütős lesz.. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz