login |

The Walking Dead 10. évad: ez lesz az utolsó szezon? + Comic-Con 2019 promóképek

2019. 07. 18. 18:50 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: kampány, kandi,

Kezdeném azzal a posztot, hogy megeshet, hogy kaszát kapott a The Walking Dead. Mármint a 10. évad után nem lesz tovább.

De. Erről (még?) nincs hivatalos hír, csak egy, eddig szinte mindig megbízhatónak bizonyuló forrás jelezte, ami sokszor embargós infókat hoz le, szóval több a valóságtartalma, mint egy random pletykának. Gondoltam, nem ülök az infón, hanem megosztom veletek, még akkor is, ha kiderül, hogy szó sincs ilyesmiről. Ismétlem, még egyszer, ez nem hivatalos. Talán bejelentik a Comic-Con-on, de ha nem, “vicces”, hogy most pattant ki. (És igen, én leszek az első, aki hamut szórok a fejemre annak kapcsán, hogy emlegettem, hogy még milyen sokáig mehetne a TWD ha kizárólag az eléggé megzuhant nézettségét vesszük figyelembe.)

Természetesen a Comic-Con-on ismét várható a The Walking Dead aktuális évadjának előzetese is, ahogy minden évben. Viszont elé kiadtak két hivatalos promóképet, és az ottani helyszínt bizony kiplakátozták, amiket szintén megnézhettek a tovább mögötti galériában.

15 hozzászólás Ne habozz!

Necridus - 2019. 07. 18. 19:14

Én nem bánnám, bár a Whisperers megjelenése óta ismét tetszik (nyilván nem annyira, mint anno, de most már valamennyire le is tud kötni). De a karakterek megerőszakolása, majd hanyagolása kikészít. Egyszerűen nem érdemes senkit sem megszeretni, mert úgyis 2-3 percig van majd képernyőn minden második részben, aztán ennyi.

BTW miért Eugene karakterével promóznak, aki idén totál jelentéktelen volt? Hol van a közönségkedvenc Daryl, Carol vagy Negan?

Egyébknét abba az Alpha-s liftbe tuti nem szállnék be (és nem csak a klausztrofóbia miatt). Hát milyen para már, ahogy ott bámul egy pszichopata gyilkológép, hogy menj csak be az ő “termébe”? Köszi, inkább felmászom a hetedikre :D

Key - 2019. 07. 18. 19:57

Most, hogy a képregényt is befejezték és a sorozat azért követte a fővonalat, azt mondom, azért két évad még benne lenne. Mármint a tizedikkel együtt. Ha már eddig elment és az alapanyagnak is látni a végét, akkor már fejezzék be normálisan. Ha mindent belesűrítenének egy évadba, az lehet, hogy sok lenne + még kevesebb idő jutna a karakterekre.

Anonymus - 2019. 07. 18. 20:18

Hát nem tudom. Elég durván kivéreztették az egész sorozatot, nem hiszem, hogy kapna normális lezárást ha most kasza lenne, szerintem a készítők se erre számítottak.

Amúgy hihetetlen, hogy az első évadokban kötelezően nézős sorozat volt, most már szinte ciki felvállalni is, hogy valaki nézi.

Zoli - 2019. 07. 18. 20:50

@7 évadja nincs benne két évad….

winnie - 2019. 07. 18. 20:53

key: tobb evad lenne, de nem akarjak a kepregenyt kovetni a vegeig, foleg, hogy mar megirtak a tizedik evadot. es ugye epp az lenne a lenyeg, hogy a kepregenyen tul tudjanak irni sztorikat, de persze erre ott lesz a ket spinoff meg a filmek, igy csak ez a sorozat er veget. ha veget er.

winnie - 2019. 07. 18. 20:57

zoli: kabe vegtelen evad lenne benne. attol, hogy nem hasznaljak ki a potencialt, van. plusz puszta sztori szintjen sosem volt baj a sorozattal, hiszen a tizeniksz eves kepregenyt kovette, es ha az egyikben volt sztori, akkor a masikban is. ha a vegeredmeny nem jo, akkor nem az a fond, ami nincs benne.

Sarai - 2019. 07. 19. 00:06

Úgy őszintén azon csodálkozom, hogy csak MOST kap kasszát (ha kap). Ez amit műveltek a készítők a karakterekkel az valami kriminális. Teljesen el vannak hanyogolva, nincsenek már úgy kidolgozva és majdnem minden főkaraktert kukáztak. Akkor most kiért is kéne izgúlnom?? A szerencsétlen Eugenert vagy a totál érdektelen Ezekielert? Nem hiszem…

Nem azt mondom, még mindig nézni fogom ezt a tizedik évadot de már abszolút nem azzal a lelkesedéssel mint az előzőeket.

dexike3 - 2019. 07. 19. 07:16

ahogy mások is írták kvázi “hirtelen” (minden előzmény nélkül) meghalt Rick és utána vége is lett a képregénynek.
mindig a nézettségi adatok jutnak eszembe, hogy még leszálló ágban is jó adatokat hoz. szóval nem tudom tényleg beleverik e a szeget a Walking Dead koporsójába. szerintem meglépik, és így a beharangozott Rick epizódoknak sem valósulnak meg szerintem, sőt a Fear The Walking Dead-et és a harmadik (Walking Dead Nation?) spin off-ot is magával fogja rántani.

Ayrons - 2019. 07. 19. 08:31

Mondjuk a filmek és a spin offok miatt kaphat nem? Mondjuk azokra több erőforrás jusson.

Sasfioka - 2019. 07. 19. 11:51

Nem hiszem, hogy kaszat kapna, a kepregennyek most lett vege hirtelen, raadasul azt nyilatkoztak a keszitok, hogy a kepregeny befejezese nincs hatassal a sorozatokra nyugodjon meg mindenki, plusz azt is hogy meg 10 evre elore van tervuk a walking deaddel. Igaz a kepregeny keszitoje meg azt nyilatkozta egy eve h a kepregeny boven tovabb fog menni mint a sorozat, szoval ezekbol annyira kiindulni nem lehet, hazudik mind ossze vissza.

Sasfioka - 2019. 07. 19. 12:12

Na meg azt se felejtsuk el, hogy Daryl es Carol tobb evre alairtak.

winnie - 2019. 07. 19. 13:55

sasfioka: ahogy minden indulo sorozat szerreploi alairnak 7 evre:)

az a vilagon nem jelent semmit. sem azt, hogy ne irhatnak ki oket, sem azt, hogy a sorozat ne erhetne veget.

winnie - 2019. 07. 19. 13:59

ja, es a masik, hogy nem a keszitok dontenek. itt mindjuk nincs “keszitok”, de nekik persze, hogy azt kell mondani, hogy van tervuk, mert nem fogja egy iro sem mondani, hogy nincs terve, mert akkor kirugjak.

ez nem hazugsag. az, hogy robert kirkman nem akarta elarulni, hogy veget er a kepregeny, az a nezok erdekeben tortent, sokkfaktor, stb, hogy meglepetes legyen.

dvs01 - 2019. 07. 19. 20:25

Egyáltalán nem kár érte, azért mert egész egyszerűen ennek az ideje lejárt, a sorozatipar is elég éles fordulatot vett az elmúlt évtizedben, ez mostanra már vállalhatatlan és minőségileg lezüllesztett barátok közt szint, fájdalmas és bármennyire imádtam Rick-et, Daryl-t és a többieket egészen 7-8 évvel ezelőttig. Az X-aktákat sem lehetett tovább erőltetni, nem véletlenül. A Lost, vagy a Prison Break sem hatna olyan üdítőleg 2019-ben már vélhetően mint akkor.
Azért mert már nem tartunk itt, ami 10 éve remekül működött, az ma nem biztos hogy igen, Britney Spearst sem gondolom, hogy széles tömegek fogyasztanának napjainkban. Ebben, valamint a műfajban is sajnos ennyi volt. (Még bőven sok is)

Aldo - 2019. 07. 20. 01:38

“zóval nem tudom tényleg beleverik e a szeget a Walking Dead koporsójába. szerintem meglépik, és így a beharangozott Rick epizódoknak sem valósulnak meg”

A Rick-filmek biztos, hogy jönnek.

https://variety.com/2019/film/news/andrew-lincoln-walking-dead-movie-1203273835/

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz