login |

Hírpéntek – Joe Pera Talks with You 2. évad! Club de Cuervos-kasza!

2019. 07. 19. 09:05 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: A becsület védelmében 2. évad
 • Premier: Untold Stories of the E.R S14, Download Festival 2019 S1, My Crazy Birth Story S1 + Finálé: When Sharks Attack S5, Christina On The Coast S1, Little Women: Atlanta S5, Unspouse My House S1
 • Teljes évados premier: La Case De Papel / Money Heist S2 (Netflix – vendégblogger?), The Epic Tales of Captain Underpants S3 (Netflix), Saint Seya: Knight of Zodiac S1 (Netflix – vendégblogger?), Typewriter S1 (Netflix), All Or Nothing S4 (Amazon), Comedians in Cars Getting Coffee S11 (Netflix), Last Chance U S4 (Netflix), Queer Eye S4 (Netflix)
 • Magyar premier – Epic Drama: 08.24 Világok harca (The War of the Worlds) 1. évad
 • Az HBO Max (a WarnerMedia tavasszal induló streaming szolgáltatása) a sajtóközleményében a Friends, a The Fresh Prince of Bel Air és a Pretty Little Liars összes szezonjának exkluzív kínálását emelte ki, de mint írtam korábban, ez jó eséllyel csak Amerikára vonatkozik. Nálunk mindhárom sorozat jelenleg a Netflix-en érhető el, a Fresh Prince ráadásul alig pár hete került fel.
 • A Netflix-es On My Block 3. évadjának a forgatáskezdését hátráltathatja a színészek gázsiemelési igényei. Az eddig epizódonként 20e dollárt kereső Sierra Capri, Jason Genao, Brett Gray és Diego Tinoco képviselői 250e dollárt próbálnak kiharcolni részenként. A Netflix 40e-re mg felment, míg a másik oldal 225e dollárra lement, de még így is irtó messze vannak a felek.
  (Hasonló emelést kaptak a Stranger Things és a 13 Reasons Why színészei a Netflix-nél, gondot igazából az okoz, hogy az On My Block eleve alacsony költségvetésű sorozatként van pozicionálva a szolgáltatónál, 2M dollárba kóstál részenként. Nem is véletlen, hogy a harmadik évadra 10 rész helyett csak 8-at rendeltek be.)
 • Új sorozat: You Are Not a Monster – IMDb, 4-5 perces részek, animációs, készítő: Frank Lesser, szörnyekről és érzelmi gondjaikról, valamint dilemmáikról, ugyanis az élőhalott létnél van valami rosszabb is, ha nem szeretik az ember…, a lényt. A főhős egy terapeuta lesz, aki vámpírrá változott üknagyapja mentorál. Szinkronhangok: Kelsey Grammer, Eric Stonestreet, Aparna Nancherla, Ellie Kemper, Patton Oswalt.
 • Az American Horror Story S9-be Emma Roberts mellett Billie Lourd és Leslie Grossman is visszatér a régi arcokból. Mármint kiemelt szereplőként, hiszen Sarah Paulson csak kis szerepben lesz jelen.
 • A Legacies-ba (ahol a vámpírok mind tinik – ez egy szabály, amiben az írók megegyeztek) a 2. évadra érkezik öreg, régi világbeli vámpír (“old, old, old-world vampire”), aki mondjuk a 15. században lett “kiszárítva”, hogy aztán a 21. században térjen magához, és realizálja, hogy a vámpírlét szabályai igencsak megváltoztak, és rohadtul nem illik ebbe a modern világba.
 • A Russian Doll S1 befejezését a Netflix kérésére meg kellett változtatni, mert hasonló csavarral ért volna véget, mint az ugyancsak Netflix-es Maniac.
 • Idris Elba is elígérkezett a Quibi-hez, ahol az Elba vs. Block-ban Ken Block rally-versenyző ellen fog mindenféle autós kunsztokban megmérkőzni.
 • Brian Koppelman és David Levien, a Billions készítői készítői szerződést írtak alá a Showtime-hoz, így folytatják showrunnerként, és persze új projekteken is dolgoznak majd a csatornának.
 • Az Adult Swim berendelte a Joe Pera Talks with You 2. évadját.
 • A Netflix elkaszálta a Club de Cuervos-t. (Bár elkerült a hír, de a kaszára a 4. évados berendeléssel együtt került sor, szóval tudtak tervezni előre.)
 • Állandó szerep: Tess Romero, Charlie Bushnell, Selenis Leyva, Michael Weaver – Diary of a Female President (Disney+), Colin O’Donoghue – The Right Stuff (NatGeo – Joe Dempsie helyére)
 • Interjú: Sadie Sink (Max – Stranger Things), Sophie Skelton (Brianna – Outlander), Carrie Havel (a Bring The Funny rendezője),
 • Forog a Drága örökösök 2. évad, ahogy ez a kép is bizonyítja.
 • Új sorozat: Royalties – Quibi, zenés komédia, készítő: Nick és Matt Lang, főszereplő, executive producer és dalszerző: Darren Criss. A sorozat szatirikus módon mesélne a világ legnagyobb sikerei mögött levő dalszerzőkről, akik hétről hétre kell termeljék a slágereket. Minden részben igazi szórakoztatóipari szereplők fognak alakítani kitalált extrém zenei sztárokat.
 • Pilotszkript: Crime Farm – HBO Max, készítő: Janine Sherman Barrois, executive producer: Nicole Kidman, pszichoszexuális szerelmi történet egy törvényszéki szakértő házaspárról, akik gyilkosságokkal foglalkoznak, és akik házasságuk révén minden energiájukat a világ leghírhedtebb bűnözői után való nyomozásba fektetik. Azonban egy új eset próbára teszi egyedi, szokatlan és olykor veszélyes következményekkel kecsegtető kapcsolatukat.
 • Az angol és a thaiföldi után újabb spinoffot kap a RuPaul’s Drag Race. A Drag Race Canada a kanadai Crave-en és OUTtv-n lesz látható.
 • Az angol E4 csatorna Pants on Fire címmel rendelt be extrém blöffölős sorozatot, amiben Emma Willis műsorvezetése mellett komikusok 3 fős csapatai próbálják lenyűgözni a celebzsűrit mindenféle őrült kunsztokkal, pl. cápákkal való úszással vagy profi pankrációs battle royale győzelemmel. Ehhez mindössze bizonyítaniuk kell azt, hogy végrehajtották az adott kihívást.
 • Az ABC Don’t’ Count Yourself Out! címmel tervez vetélkedőt (szokás szerint executive producernek megszereztek egy eladható nevet, itt Ryan Reynolds-ot). Itt csapatok fognak mindenféle remek feladatot megoldani, amik úgy kezdődnek, hogy “Ne…!”.

4 hozzászólás Ne habozz!

Anonymus - 2019. 07. 19. 09:22

Tehát a La Casa de Papel nem kapott feliratot? :(
Kár, egész napos darát terveztem volna vele.

Ayrons - 2019. 07. 19. 09:28

Kaszát kapott az Agent of Shield.

heidfeld - 2019. 07. 19. 12:24

Pàr napja olvastam, Netflix-szinkronokat. Egészen hihetetlen, de a listàból egy sem érdekel..😀 De nagyon pozitív,hogy próbàljàk kiszolgàlni a magyar nézőket is. Viszont spanyolt érdemes lenne tanulni! Elképesztõen sok a jó sorozatuk.

LaCRossE - 2019. 07. 19. 13:06

Kiotóban egy férfi felgyújtotta a Kyoto Animation Japan stúdiót, aminek sok animét köszönhettünk eddig. A halálos áldozatok száma eddig 33, ezzel az ország legnagyobb tömeggyilkosságát követte el a férfi a II. vh. óta.

https://www.bbc.com/news/world-asia-49027178

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz