login |

22 hozzászólás Ne habozz!

Platschu - 2019. 07. 20. 22:58

Tökéletes. Bár én sose voltam nagy trekkie, úgy tűnik most a kereslet és kínálat is jobban találkozik, mert ezt szinte mindenki pozitívan fogadta az ellentmondásos Discovery után.

Sziszi - 2019. 07. 20. 23:04

Végre;) Remélem a Borg lesz!!!

Nortai - 2019. 07. 20. 23:04

Talán nincs is várósabb sorozat jelenleg számomra… :D

Avera - 2019. 07. 20. 23:05

Zseniális. Hiába na, a tévé az új mozi :)

Star Trek, Star Wars, Gyuruk Ura, Witcher, stb. már csak a Firefly hiányzik! Egyszerűen úgy érzem, hogy ha valaha is volt rá esély, akkor talán most, a streaming verseny elején. Na persze a színészek a szélrózsa minden irányában, de ki tudja, hátha… Fillionon nem múlna.

ADMG - 2019. 07. 20. 23:07

édes jézus gyere le . na végre most azonnal kérem szépen .

zolij - 2019. 07. 20. 23:13

woh, Brent Spiner és Jeri Ryan

ace05 - 2019. 07. 20. 23:16

OMFG instant ide azonnal. Ez tuti jobb lesz, mint a Disco. A trailer alapján Netflix bánhatja, hogy nem náluk van a jog.

Samu - 2019. 07. 20. 23:44

húúú, micsoda nosztalgiafaktor ez az egész! A nagy felújítósdiban (X-akták, V.Mars, Picard, stb., stb.) most már férjen bele a Firefly is :-)))

mSO - 2019. 07. 20. 23:47

Óóóóó Data és Hetes!!!! Várós, kár, hogy nem egyben adják le az összeset

symor - 2019. 07. 20. 23:55

Reakcióvideókat fogok nézni egész jövő héten szerintem ezzel az előzetessel.

Az ST-rajongók felugranak a plafonig, körbefutják az utcát, spontán utcabált rendeznek majd emellett az anyag mellett.

Lesz itt sírás, sikoltozás, nevetés és hihetetlen várakozás.

Oké, nem tudom Patrick Stewart meddig bírja csinálni, de ahogy összekapcsolták már most a sorozatokat, minden elismerésem, ezt látnom kell!

Tyberius06 - 2019. 07. 21. 01:12

Hát én is belelkesedtem itt rendesen. Spinner és Ryan visszatérése nagyon komolynak tűnik. Szépen is néz ki és a trailernek volt hangulata rendesen. Én szeretem a Discoveryt (leszámítva második évad végén azt a sok balfaszságot), de ez így picit erősebbnek tűnik jelenleg.

DJackson - 2019. 07. 21. 01:14

Kissé továbbra is szkeptikus vagyok. Látványos, akciódús, szép, jó, tele referenciákkal, de nekem továbbra is Discovery szaga van. Hiányzik belőle a Star Trek érzés. Viszont Picard, Data, 7/9, valamint Riker, Troi és a borg miatt a létező legvárósabb sorozattá nőtte ki magát nálam! Ezeken a karaktereken nőttem fel. Nagyon, nagyon remélem, hogy nem cseszik el, vagy facsarják ki őket! Partick Stewart elmondása szerint Picard sokkal másabb karakter lesz mint ami a TNG-ben volt. Kurtzmann felől is megvannak az aggodalmaim, viszont Partick Stewart producer is, így remélem ellen tudja súlyozni valamennyire. Remélem a legjobbakat!

punyapapa - 2019. 07. 21. 04:53

Hajj de messze a bemutató :(
A szezon legjobban várt sorozatává lépett elő.

heidfeld - 2019. 07. 21. 06:48

Oké. Babylon Berlin, Hermán Cortéz után, ezt várom a legjobban..
Egyből elkapott a hangulat.

El-ahrairah - 2019. 07. 21. 09:45

Hát engem bizony ez lelohasztott.

Már megint megy a depi meg a nyomor, az űrhajón továbbra sem találják a villanykapcsolót és jön a kiválasztott borgninjalány akit meg kell védeni pedig őhozza a világvégét depersze majd kiderül, hogy nemis.

Ami nincs sehol az optimizmus, felfedezés, kíváncsiság. Sajnos én azt látom, hogy a star trek sem képes megújulni, csak a nosztalgiafaktorra tudnak alapozni és mindent nyakonönteni a manapság divatos darkossággal mert azzal a legegyszerűbb érzelmet kicsiholni a nézőből.

Deaztán ne legyen igazam.

schray - 2019. 07. 21. 10:33

Hát nem vicceltél a libabőrrel…
Ez meg az Expanse is, azt hiszem játszik egy Prime előfizetés

Latza - 2019. 07. 21. 11:18

Várós nagyon.
De én is remélem, hogy nem végig a nosztalgiafaktorra akarnak építeni, mert pl. a Fuller House-szal is bebizonyosodott, hogy egy (max. két) évadnál tovább nem működik a múltidézgetés, akármennyire is szerette az ember az eredeti sorozatot. Kell egy jó történet is a teljességhez.

Zoli - 2019. 07. 21. 11:59

@El-ahrairah

“Depi nyomor”-Én egy Új fenyegetést látok nem nyomortt nem is értem mit akarsz ezzel a szóval elmondani…

“Villanykapcsoló”-Kalibráltasd be a kijelződ nálam nem bántoan sötét.

“Borglány”Ez csak egy teaser swemmit nem tudsz max olcsó tippelében vagy

“Optimizmus felfedezés”Engage jelent?Felefedzés meg ..Haver 2 percet láttál belőle…

“Megújulás hiány”-Pont ,hogy
az van.Teli remek képekkel TNG-hez képest kitárúlt lehetőségek…Egyébként go to 10 2 percet láttál belőle…

“Nosztalgia”-Hát gazzeg PICARD névvel mi legyen?Igazi ST fan bepisílt és pontosan ezt akarja ezért születehette meg a széria mert még mindig imádják az “öreget”
“Darkosság”Mihez képest-Ez így trailer egy tök vidám fun volt a gonosz belebegtetésével.Az ellenséget csak nem ugrálhatják körül pink pónik gakker!
LEgyen igazad köynörgöm akkor a heti réész kibeszélésénél eggyel kevesebb szenvedést kell skippelnem hahahah

El-ahrairah - 2019. 07. 21. 12:42

@Zoli

1.: Úgy indul az egész, hogy Picard már 20 éve depressziózik de nemtalálja a helyét. Látunk földalatti csillagflotta(vagy romulán?) internálótábort gyilokjárós őrökkel, sötét, cellaszerű belső tereket.

2.: A csillagflotta irodán kívül az összes sci-fis belső tér sötét, kis intenzitású fényekkel amik csak a szereplők arcát világítják meg.

3.: A lány aki nem tudhatja a nagy titkot a származásáról, miközben data, 7/9 és egy borg kocka. Ha nem arra fog kifutni a sztori, hogy köze van a borgokhoz megeszem a kalapom.

4.: Az engage lófüttyöt nem jelent, csak azt hogy bele kellett tenni vmit, hogy a régi rajongóknak eleredjen a nyála. Sem a tariler sem a leírások alapján nem lesz felfedezés, optimizmus vagy utópisztikus környezet, különösen, hogy ki lett mondva, Picard a csillagflottától függetlenül (valószínűleg félig-meddig illegálisan) fog majd tevékenykedni.

5.: Megújulás helyett felszállás van az aktuális trendvonatra. Ugyanaz a dark industrial grafikai stílus van itt is mint az Expanseban, a killjoysban vagy épp a discoveryben.

7.: A nosztalgia rendben van önmagában de nem elég. Én ennél ugyanezt érzem mint a discoveryben: aktuális trendek alapján összerakott standard scifi, csak beledobunk néhány régről ismert arcot, hogy plusz x ember elcsábuljon.

8.: Ha szerinted ez egy “vidám fun” trailer akkor nem tudok neked mit mondani, tényleg nem esznek benne csecsemőt de ettől még a vidámtól baromi messze van.
Nem, nem akarok rózsaszín űrpónit, de igenis akarok könnyedséget, humort, egyszerű de szórakoztató élethelyzeteket egy utópisztikus társadalomból. Mert ez minden Star Trek egyik alapköve volt amíg a discovery el nem temette kétszáz tonna ganaj alá.

+1: Pontosan ugyanannyit láttál belőle mint én szóval a te érveidnek éppen ugyanannyi súlya van. Ennélfogva ezt a kétpercetláttálcsak dolgot ismételgetni teljesen felesleges.

Ace - 2019. 07. 21. 16:35

Ezt most nagyon oda tették látszik ,hogy meg akarják mutatni a tutit. Micsoda cameok ez egy Trek rajongónak álom. Hú de nagyon várom már.

dexike3 - 2019. 07. 21. 19:19

Seven of Nine egyértelmű fan service (amúgy tényleg jól tartja magát Jeri Ryan!). azon felül várandós mint Data felesége…

blade78 - 2019. 07. 21. 20:39

Libabőr. és könnycseppek. nekem ez a sorozat visszahozott valamit egy messzi messzi tévézésből :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz