login |

Comic Con 2019: itt a vége

2019. 07. 21. 18:30 - Írta: human

9 hozzászólás | kategória: szolgálati közlemény

Remélem, a blogon is esemény volt valamennyire az idei Comic Con. Pár téma még előkerül majd a napokban, a CW is, hiszen a teljességre törekszünk és nem hagyunk ki semmit, de a leghype-osabb dolgokat közösen élvezhettük rögtön.

A legnézettebb posztok ezek lettek, ha valaki utólag pótolna:

És akkor ismét rákapcsolunk a kritikákra és a “szokásos” posztokra, hiszen a Comic Conon csak egy nagyon kis része jelent meg a sorozatoknak.

9 hozzászólás Ne habozz!

Mate4182 - 2019. 07. 21. 19:00

hiszen a Comic Conon csak egy nagyon kis része jelent meg a sorozatoknak

van egy sanda gyanum hogy ez evrol evre valtozni fog (pozitiv iranyba) :D

Alma - 2019. 07. 21. 19:23

Érdekes hogy a nagyvilágban a Witcher lett a legnépszerűbb,itt meg sehogy se fért fel :)

human - 2019. 07. 21. 19:31

mire gondolsz? a fenti listára lehet tényleg nem, de ott lehet a nagy láz már lement az első képeknél meg a többinél.

Alma - 2019. 07. 21. 19:33

Arra gondolok,hogy az előzetes után mindenhová berobbant a Witcher.
Itt meg a junkién senki nem várja,és a listán olyanok is megelőték mint pl. The walking dead.

winnie - 2019. 07. 21. 19:45

olyanok, mint a vilãg legnézettebb sorozata. egy nem létező sorozatot nem várnak jobban, mint egy 10 éve futó nézettségmonstrum fanfavorit szériát. nem, nem a várás szót keressük, a hype szót. a witcher hype-osabb, ennyi. lehet, hogy annyira, hogy már mindenki elfogyasztotta az előzetest, amikor kijött, nem vãrt holmi blog posztjaira.)

winnie - 2019. 07. 21. 19:52

egyébként ezzel kapcsolatban megint eszembe jutott az az anno meg nem valósult posztötletem, hogy a fan faktor miatt egy witcher sorozat indítása a gyártónak piszkosul megéri. nem csak azért, mert nagyon sok pénzt leakaszthat a netflixről, hogy aztán csak a felét költse el gyãrtásra, hanem azért is, mert 3 évad garantált szinte a sorozatból. ugyanis nincs az az isten, hogy kasza legyen – papíron. és ez az a pont, amikor el kell gondolkodni, hogy a minőség mennyire nem elsődleges összetevő manapság. (nem azt mondom, hogy rossz lesz, lehet, hogy piszok jól sikerül.) hiszen netflixes, vagyis teljes évados premiert kap, és sokakat érdekel, ergó sokan elkezdik, és a fanok kompletisták (ők a legjobb fogyasztók), ergó végignézik az évadot, és a netflixnek az jön le, hogy nagy a nézettsége, ergó lesz folytatás. szóval jó eséllyel be is rendelik premier előtt a 2. évadot, mert minek várni vele. (érdekes az lesz, hogy mekkora lesz a hit and run ráta, mennyien regisztrálnak, majd lépnek le azonnal.)

ez nem jó vagy rossz dolog, csak afféle “ma a dolgok állása”.

Alma - 2019. 07. 21. 19:58

Csak legyen igazad :)
Oké hogy nem jött ki a sorozat még,de pont azt mondom hogy máshol meg felrobbant az internet tőle. Nem csak a YouTube.
A TWD-t pont azért hoztam példának mert úgy vettem észre ma már a többség szarik rá,és furcsálom hogy mégis ennyien érdeklődnek iránta.

human - 2019. 07. 21. 20:01

a TWD-nél tuti a pletyka dobta meg a posztot

Alma - 2019. 07. 21. 20:05

Neg mondjuk az Úr Sötét anyagain is meglepődtem. Sokan várják okés,de szintén egy még nem megjelent sorozatról van szó,ami szerintem a Witchernél kisebb népszerűségnek örvend. Mondom,nekem nagyon fura,dehát tudom hogy nem jelent semmit. Csak megjegyeztem

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz