login |

Hírvasárnap – Agents of SHIELD-kasza! Doom Patrol 2. évad!

2019. 07. 21. 09:05 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Killjoys S5 (vendégblogger?), Where’s Waldo? S1, Restaurant Impossible S15, Say Yes To The Dress S18, Big Rig Warriors S1, The Unexplained S1, This Week At The Comedy Cellar S2 + Finálé: Los Espookys S1, Texas Flip N Move S12,
 • Magyar premier – HBO: 08.26 Nagypályások (Ballers) 5. évad
 • A The Orville-t, ahogy korábban is utaltunk rá, muszájból elkaszálta a FOX, így a 3. évadra már Hulu-s lett a sorozat és 2020. végén folytatódik majd. (Arról van szó, hogy anno az S2 is decemberben lett berendelve, hogy egy évvel később képernyőre kerülhessen, ugyanis a produkciós ideje elég hosszú a sorozatnak. És ezért egy májusi berendelés után csak nyári vagy 2021/22-es premier lett volna lehetséges a FOX-on, meg ugye a nézettsége eleve elég alacsony volt ahhoz, hogy ki lehessen hagyni vele ennyit.)
 • Az HBO Max (a WarnerMedia tavasszal induló streaming szolgáltatása) a Friends kizárólagos amerikai jogaiért 5 évre 425 millió dollárt fizetett. (“Szegény” színészek, akkori szerződésükbe még nem tudták belevenni a járulékos streaming bevételeket, mert még nem létezett ilyesmi.)
 • A Quibi sorozatot tervez készíteni a Varsity Blues című film (itthon: Prérifarkas Blues) alapján, amely az amerikai focis tinisztori modernizált, jelenbe helyezett változata lenne. (Készítő: Tripper Clancy, és az eredeti film producerei is benne lennének a projektben.)
 • A John Wick-es Derek Kolstad csatlakozott a Disney+-os Falcon and The Winter Solider kreatív gárdájához.
 • Dan Sackheim Jack Ryan egyik rendezője beperelte az Amazon-t és a showrunnert, Carlton Cuse-t amiatt, mert a 2017-es munkálatok során megsérült – nyilván az ő hibájuk miatt. 25 ezer dollárt kér a filmes.
 • A When They See Us kapcsán egy rendőr, Eric Reynolds azt mondta a The Daily Mail-nek, hogy sok minden, ami a sorozatban bemutatásra került, az hazugság.
 • A norvég The Councilman (Harkum) holland feldolgozást kap. A történet egy kisvárosról szól, melynek tisztségviselői a helyiek pénzét tőzsdébe fektetik be és 700 millió eurós nyereségre tesznek szert. A hirtelen jött nagy gazdagság után pedig a lakóknak nem egyszerű megmaradni a földön.
 • A Fear The Walking Dead 5. évadja nem pihen sokan, augusztus 11-én már folytatódik az AMC-n.
 • Jason Ensler lesz a Disney+-os Love, Simon-sorozat házi rendezője.
 • Az ABC elkaszálta az Agents of SHIELD-et. A már berendelt 7. évad lesz az utolsó.
 • Az HBO Max berendelte a Doom Patrol 2. évadját. Tehát a sorozat elkerült a DC Universe-ről.
 • A Shonda Rhimes-féle Netflix-es Bridgerton állandó szereplői: Phoebe Dynevor, Golda Rosheuvel, Luke Newton, Rege-Jean Page, Jonathan Bailey, Ruby Barker, Adoja Andoh, Claudia Jessie, Nicola Coughlan, Polly Walker, Sabrina Bartlett, Ruth Gemmell
 • Interjú: Shawn Levy (a Stranger Things executive producere), Cagatay Ulusoy (Hakan – The Protector), a SpongeBob Big Birthday Blowout készítői,
 • A Toldi című Jankovics Marcell-animációs sorozat, aminek az első részét a 14. Kecskeméti Animációs Filmfesztiválon már láthatta a közönség, 2020. év végén érkezik a Duna csatornára. 12 darab 8-10 perces rész készül belőle.
 • Új sorozat: Winos – Quibi, komédia, készítő és főszereplő: Thomas Lennon. Miután hatalmasat bukott a Szilícium-völgyben, a főhős vállalkozó onnan nem túl messzire, egy borvidékre költözik, hogy az oda nem illő alkalmazottjaival felvirágoztasson egy lepusztult borászatot.
 • Új sorozat: Fortunate Son – CBC, kanadai, készítő: Andrew Wreggitt, főszereplő: Kari Matchett és Stephen Moyer, a 60-as évek végén játszódó sztori egy amerikai nőről, aki családjával a törvény elől (ugyanis vietnami dezertőrök csempészésével foglalkozott) Kanadába szökik, azonban oda nem csak az egyik “kuncsaftja” bajos múltja, hanem egy CIA-ügynök is követi. További szereplők: Darren Mann, Kacey Rohl, Rick Roberts, Patrick Gallagher, Ty Olsson Alex Nachi,  Zoé de Grand’Maison
 • Az angol Channel5 új randizós dokureality-je, az Uptown Girls megpróbál túllépni a társadalmi háttéren a szerelem keresése kapcsán, azaz két olyan párt követnek majd, melyek tagjai belementek abba, hogy egy más szociális háttérrel rendelkező illetővel járjanak.
 • Az EOne dokusorozatot készít Adam Paskowitz életéről, aki családjával a nyílt tengeren él.
 • Az MGM dokusorozatot kezdett el fejleszteni a Rodney Dangerfield-féle Back To School (itthon: Vissza a suliba) című film alapján. Ebben főiskolásokat fognak követni, akikkel a szüleik is együtt járnak suliba (és élik meg az ottani tapasztalatokat).

14 hozzászólás Ne habozz!

zolij - 2019. 07. 21. 09:29

Külföldi cikkek alapján a Doom Patrolt ugyan az HBO Max rendelte be, de a HBO Maxon és a DC Universe-n is adni fogják egy időben, szóval az eredeti helyén is folytatódik. Mondjuk ez nem annyira meglepő, tekintve hogy mindkét szolgáltatás a Warneré, bár nem tudom a DC Universe hogy lehet életképes akár már középtávon is az HBO Max mellett.

DarkEagle - 2019. 07. 21. 10:53

Hell yeah a Doom Patrolnak! Nekem mindegy hol megy csak menjen. :D Bár az HBO Max akkor szerintem előrevetíti a DCU kaszát. De jó lenne ha megmentenék a Swampyt is.

Ayrons - 2019. 07. 21. 11:02

Black Lightingot meg az Arrowersehez sorolta a CW egy promóciós videóban.

Ayrons - 2019. 07. 21. 11:08

Berendelték a Young Justice 4.évadát is.
Plusz a Penge film főszereplője Mahershala Ali lesz a Luke Cageben már szerepelt. Egyre biztosabb ,hogy Kevinék külön univerzumba rakják a Netflix sorozatait.

zolkien76 - 2019. 07. 21. 11:25

Pennyworth első része elérhetővé vált

gromit - 2019. 07. 21. 11:27

Winos: Szilícium-völgy lesz az, nem Szilikon

Enzo - 2019. 07. 21. 13:13

#SHIELD:
Várható volt… de legalább így könnyebb felkészülni rá (nézőknek, készítőknek is), hogy még másfél évad hátra van.

Továbbá BattleBots kibeszélő most már tényleg érkezik mindjárt, utolsó simításokat végzem.

Thomas - 2019. 07. 21. 13:44

Hajrá!:) Most nézem az eheti részt:) Bár ennek sem dob fel igazán a jelenlegi évadja, annyira el van nyújtva, de tekergetve elnézem azért az érdekesebb dolgokat.

winnie - 2019. 07. 21. 13:47

“Egyre biztosabb ,hogy Kevinék külön univerzumba rakják a Netflix sorozatait.”

erről nincs szó, mármint ha a színész miatt gondolod. ez valamiért kavarodást okoz egyesek fejében, de el kell vonatkoztatni az irl aspektustól, a karakter a lényeg, nem a színész.

az ugyanis nem szokatlan, ha egy színész egy sorozatban több szerepet alakít, így az sem az, ha több sorozatban játszik több szerepet. konkrétan van olyan színész, aki hat különböző law and order-epizódban hat különböző szerepet alakított, de egyébként is, a sok new yorkban forgatott law and order és spinoff szezonok alatt kábé kétszer végigmentek minden broadway színészen, és annál közösebb univerzum nem is nagyon létezik:)

Ayrons - 2019. 07. 21. 15:06

Egyrészt emiatt másrészt azért mert a Doctor Strange hozza a multiverzumot és így kényelmes kifogás lehet, hogy eddig azért nem voltak jelen mert másik világban voltak mint a filmek.

Marcos - 2019. 07. 21. 15:46

“Az HBO Max (a WarnerMedia tavasszal induló streaming szolgáltatása) a Friends kizárólagos amerikai jogaiért 5 évre 425 millió dollárt fizetett”

Ezt kinek fizetik?

Theo - 2019. 07. 21. 21:08

Nem úgy volt hogy vagy Orville vagy Passage?, ha az Orville mégis kasza, akkor a Passage miért?

winnie - 2019. 07. 30. 12:22

“Az HBO Max (a WarnerMedia tavasszal induló streaming szolgáltatása) a Friends kizárólagos amerikai jogaiért 5 évre 425 millió dollárt fizetett”

Ezt kinek fizetik?

a warner stúdiónak, aki a jogokkal rendelkezik és anno gyártotta a sorozatot.

winnie - 2019. 07. 30. 12:23

theo: nem volt ilyen, hivatalosan biztos, hogy nem, de lehetett sejteni, hogy csak az egyik drámát tudják megtartani – a másik helyére meg majd találnak valamit, már késő bánat lenne…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz