login |

Hírhétfő – Tigtone 2. évad! Fauda 3. évad!

2019. 07. 22. 09:05 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Alvinn! és a mókusok 4. évad
 • Premier: Gordon Ramsay: Uncharted S1 + Finálé: Fear The Walking Dead S5 (nyári – vendégblogger?), Big Little Lies S2 (vendégblogger?), Talking Dead: Fear Edition S4 (nyári), Apollo’s Moon Shot S1, Death Row Stories S4
 • Magyar premier – HBO GO: 08.26 A viszony (The Affair) 5. évad
 • A Spectrum Courteney Cox főszereplésével sorozatot tervez készíteni a Netflix-es Last Chance U című dokusorozat alapján, amiben fegyelmezési gondokkal küszködő főiskolásokat felkaroló iskolai amerikai focicsapatokat mutatnak be. Cox a doku első 2 évadjában szereplő Brittany Wagner-t alakítaná, aki az East Mississippi Community College-ben tanulmányi tanácsadó és (természetesen) executive producer is lenne a tervezett sorozatban. További exec. producer: Michael Strahan. Készítőt még nem látok.
 • Olivia Swann (Astra) állandó szereplőnek lett kiemelve a Legends of Tomorrow 5. évadjára.
 • A New Amsterdam 2. évadja két hónappal az S1 fináléja után folytatódik.
 • Ha valaki aggódna, Barrett Foa és Renee Felice Smith állandó szereplőként fog visszatérni az NCIS: Los Angeles 11. évadjára, aminek kezdésében is szerepelni fog David James Elliott és Catherine Bell.
 • Az HBO Max (a WarnerMedia tavasszal induló streaming szolgáltatása) reklámos nézői csomagot is tervez kínálni, de első körben előfizetéses lesz.
 • Keenen Ivory Wayans, Shawn Wayans, Tommy Davidson és David Alan Grier jelenleg turnézik az Off Color Comedy Tour keretében, és abban bíznak, hogy valamikor összejöhet egy fullos In Living Color fellépés-körút.
 • Készítői szerződés: Alex Cary – Sony Pictures Television (3 év), Dan Hernandez és Benji Samit – 20th Century Fox TV, Janet Mock – Netflix
 • Az Adult Swim berendelte a Tigtone 2. évadját.
 • Izraelben berendelték a Fauda 3. évadját.
 • Állandó szerep: Danielle Campbell – Tell Me a Story S2 (új karakterként), Jan Luis Castellanos, Erin Pineda, Raquel McPeek Rodriguez, Kaiwi Lyman – Don’t Look Deeper (Quibi)
 • Interjú: Cary Elwes (polgármester – Stranger Things), Gina Torres + még egy (Pearson – Pearson),
 • A Shaun, a bárány és a farmonkívüli (A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon) a 09.26-i német és a 10.18-i angol bemutató után itthon december 19-én kerül a mozikba.
 • Új sorozat: Crazy Talented – Quibi, készítő: Michael Karnow, rendező: Doug Liman, a világ legerősebb szuperhőseiről, akik igyekeznek megakadályozni, hogy űrlények fegyverei rossz kezekbe kerüljenek és ezáltal elpusztuljon mindenki – legalábbis nekik ezt mondták, ugyanis valójában egy elmegyógyintézet betegeiről van szó, akiket meggyőzi egy teljesen őrült karizmatikus vezető, hogy a betegségeik valójában a különleges képességeik. De attól, hogy az illető őrült, még lehet, hogy igazat mond.
 • Pilotberendelés: Close Up – Freeform, készítő: Keith Staskiewicz, executive producer: Pete Nowalk, egy látszólag tipikus kertvárosról, ahol egy középiskolás lány fel akarja tárni az igazságot az idillinek tűnő helységről, így forgatva fel közösségét. Mindezt természetesen csavarok közepette tálalnák.
 • A Netflix Age of Samurai: Battle For Japan címmel rendelt be dokus sorozatot (afféle stilizált, a noir képregények és japán művészet előtt tisztelgő drámát), amiben a feudális Japán egymással acsarkodó királyságairól lenne szó, amikor is hadurak csatáztak egymással Game of Thrones-módjára azért, hogy abszolút uralkodóvá váljanak. (Ahogy olvasom nem konkrét fiktív sorozat lenne, inkább “eljátszott”.) A főhős Date Masamune lenne, egy hírhedt szamuráj, aki három alapító atya mellett is harcolt, és aki állítólag Darth Vader sisakját is ihlette.
 • Az amerikai Who Wants To Be a Millionaire kaszája által keltett űrt a napközbeni műsorsávban a John Michael Higgins által vezetett GSN-es vetélkedővel, az America Says-szel tölthetik be. Ebben két csapat mondatokban próbálja kitalálni a hiányzó, csupán kezdőbtűvel rendelkező szavakat, amik egy kérdésre voltak a leggyakoribb válaszok egy felmérés során. Szóval eléggé Family Fed koppincs.
 • A History új sorozatot rendelt be az Ancient Aliens és a The Curse of Oak Island készítőitől. A címe: The Secret of Skinwalker Ranch. Ebben hozzáférést kapnak az egyik leghírhedtebb és legtitkosabb paranormális és ufótevékenységes hotspothoz, és kutatókkal és szakértőkkel fogják végigvizsgálni a hatalmas területet, hogy a 200 éves legendák végére járjanak. (A skinwalker-ekről van szó, akik alakváltók voltak az indiánok szerint.)

11 hozzászólás Ne habozz!

Vighmaraf - 2019. 07. 22. 09:35

Ha más nem tervez, akkor ma v. holnap szívesen irok a Big little liesról.

winnie - 2019. 07. 22. 09:37

koszi!

kiskiraly - 2019. 07. 22. 09:37

Szinetár Miklós interjú (MTV múvészeti majd fő-rendezője)
http://www.mediapiac.com/mediapiac/elet-tobb-szolamban/114130/

DarkEagle - 2019. 07. 22. 10:48

Ez a reklámos dolog a Warnernél olyan mint a Spotify?
Mert ha igen akkor hatalmas pacsi érte szerintem. Csak jó lenne ha világszinten elérhetővé tennék mert máskülönben sok értelme nem lesz ugyan úgy bebuknak vele mint a DCU-val főleg hogy a Disney világszintű lesz.

dexike3 - 2019. 07. 22. 12:09

a FTWD esetében csak egy kis mid season finálé lesz, majd augusztus 11-én jönnek az évad további részei.

winnie - 2019. 07. 22. 12:22

írtuk tegnap hírben, hogy mikor folytatódik:)

kiskiraly - 2019. 07. 22. 13:22

Az RTL-t ebben a hónapban már drágábban adja a főcsatonáját a kábelszolgáltatóknak:
a kedvezményes 150 FT helyett 181 FT/előfizető
A kérdés az, hogy ezt a szolgáltatók átterhelik-e az előfizetőkre.
https://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/arat-emel-az-rtl-klub-nonek-az-tv-elofizetoi-dijak.html

CrashBoostZoom - 2019. 07. 22. 14:15

Ha pont Date Masamune sisakja ihlette Darth Vader-ét akkor valaki nagyon félrenézett valamit :D

Ezen kívül ide azt a sorozatot de most azonnal.

Szula - 2019. 07. 22. 16:22

“NCIS: Los Angeles 11. évadjára, aminek kezdésében is szerepelni fog David James Elliott és Catherine Bell.”

Azért azoknak a J.A.G rajongóknak akik végig szorítottak Harm és Mac románcáért és elégedettek lettek a sorozat végére, nagyon nem ajánlatos megnézniük csak miattuk ezt a pár részt amiben benne vannak. :)

kiskiraly - 2019. 07. 22. 20:18

Maffiózók-színész jelenlét MAgyarországon
https://hvg.hu/kultura/20190722_Budapest_Maffiozok_Steven_Van_Zandt

Capri - 2019. 07. 22. 21:58

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz