login |

Survivor S40: a csupa győztes szezon?

2019. 07. 22. 19:12 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: az év híre, hírek, reality,

A Survivor a 40. évadjára húz egy iszonyat nagyot azzal, hogy megvalósítja sok(?) rajongó álmát, és összehoz egy olyan évadot, amiben csak korábbi győztesek fognak szerepelni. Nyilván erről hivatalosan csak decemberben fog beszélni a CBS, de mivel most forog a szezon és a reality-s infók szivárogtatásával foglalkozó oldalak előtt évek óta nincsenek titkok (sok az informátoruk, na), ezért nem hiszem, hogy érdemes lenne az infókban kételkedni.

Nyilván sokáig ilyesmit nem nagyon lehetett rendezni, és az az igazság, hogy a készítők sem voltak annyira oda az ötletért, még abban is kételkedtek, hogy valaki a veretlenségét kockára tenné, még tavaly is cáfolták egy full winner szezon esélyét, de úgy tűnik, hogy sikerült meggyőzni őket – vagy mindvégig ez volt a terv.

Persze adja magát a kérdés, hogy a 39 évad 38 győztese (mert ugye valaki kétszer is nyert) közül kik fognak visszatérni, hogy duplázzanak. Azt sajnos nem tudjuk, hogy kiket próbáltak visszahívni, hogy kik azok, akik nemet mondtak (már, ha volt ilyen), de a tovább mögött megnézhető a mezőny – még egyszer, nem hivatalos, de biztosnak tűnő infók szerint.

Érdekesség, hogy a 20-on túli évadokra koncentrálnak, S21 és S37 között csak hárman nem térnek vissza, így S20 előttről nem sokakat fogunk látni, de aki “számít”, az itt lesz. A kérdés természetesen adja magát: ki hiányzik, és ki az, aki #minekvan? Van, akinek ez nem lesz várós?

11 hozzászólás Ne habozz!

LauraAssy13 - 2019. 07. 22. 19:51

a twisteket is osszátok meg… :( azoktól lekonyul az ember füle

winnie - 2019. 07. 22. 19:53

kvázi spoilerekről nem nagyon szoktunk írni, majd inkább, ha aktuális lesz.

Tom Vajner - 2019. 07. 22. 22:47

Nekem S30-as Mike Holloway hiányzik, nagy kedvencem volt. Viszont Parvatinak <3 nagyon örülök.

Enzo - 2019. 07. 22. 23:25

Hú, már valamelyik ilyen hírnél ezt leírtam, és továbbra is tartom: ezt max az 50.évadnál tudnám elképzelni, de még ott is húznám a számat – emberek ezrei jelentkeznek a műsorra, soha nem kapva meg az esélyt, ehelyett jön egy szezon, ami nemhogy visszatérős, hanem egyenesen győztesek vetélkedése… hát, eh. Persze ha már egyszer így lesz, megnézem, de akkor utána tessék sok évadon keresztül új arcokat behozni.

korimcrae - 2019. 07. 23. 04:16

Elég durva, hogy a csajok felére nem is emlékszem, pedig láttam az összes évadot. Ennyire szürkék lettek volna, vagy én öregszem? :)

Thomas - 2019. 07. 23. 04:30

Engedelmetekkel átkopizom ide az első reakciómat, amit a hírekhez írtam, mert igazán ide tartozik:)

Wow, végre hallgattak rám a Survivor készítői valamiben, és összehozzák a csupa győztesekből álló évadot a 20. évfordulóra, el sem hiszem:) Az meg külön poén, hogy a másik nagy mániámat meg ez a cikk írja, hogy milyen jó lenne, ha visszatérnénk a gyökerekhez, egy mindenféle idolok és előnyök nélküli évaddal, 2 döntőssel, hátha még ezt is meglépik:)

Persze nem elsősorban az “újkori” (20-30-as) évadok győzteseit szerettem volna látni, de azért így is baromi várós! El sem hiszem, hogy rávették Parvot, ez a leglényegesebb nekem, hogy ő ott van, és visszavághat Sandrának:) De Danni, Amber, Michelle is ott lesz, hogy csak a legnagyobb kedvenceimet említsem:) Kim és Sarah, továbbá Boston Rob:) Ez hatalmas menet lesz:) A barom Tony és Tyson, ők nem hiányoztak, de érdekes lesz:) Hála az égnek, hogy pont Cochran maradt ki, de jajj, Twinnie ott lesz, segítség!:) Érdekes, hogy a legfrissebb győztesek közül többre nem is emlékszem, annyira jellegtelen arcok nyertek mostanság, akiket meg nem is szeretek, de nem is ellenszenvesek, azokat elfelejtem:)

Jaj, az mi az már, hogy jön Ethan, Jenna meg nem?:( Úgy látom, Robék megoldották a gyerekek felügyeletét, ők nem tudták volna? Az legelső kedvencem, Jenna nagyon kéne még ide, mondjuk Twinnie helyett. Meg Natalie White hiányzik még nagyon, őt is de jó lenne újra látni! Azért az fura, hogy Hatchet nem is hívták, hiába nem bírom, itt lenne a helye.

Hú de durva lesz, melyik győztes száll el elsőnek? Elég nagy beégés lesz, mert itt nem lehet arra fogni, hogy azért szavazták ki, mert nyert. Az alap játékban általában az megy elsőnek, aki túl agresszíven kezd, vagy játék szempontjából, vagy dirigál mindenkinek, itt csak nem követi el senki ezt a hibát, de akkor mi lesz? Jaj, ha holnap kezdődne, már az is túl késő lenne:)

Azért ezeknek nagy része agresszív, idolokat keresgélő játékos, nem hiába nyertek. Félek, hogy elszúrják, ha az utóbbi évadok trendjének megfelelően telenyomják ezt is velük. Amikor Parv játszott, nem volt még minden bokorban valami, mégis több idolt össze tudott gyűjteni és okosan használni őket. Most mi lesz itt, ahogy megjönnek, mindenki irány keresni, aztán ahogy kimegy egy idol, indul mindig az össznépi keresgélés, és az esik ki, aki nem talál? Nem kéne ezt is teljesen a szerencsefaktorra lebutítani, inkább élvezzük, hogy a sok okos, értelmes játékos mit tud kihozni a játékból, ki lesz a vezéregyéniség, ki hogy helyezkedik.

Meg hagyni kéne azt a szerkesztési elvet is, hogy valakitől egy mondatot sem vágnak be részeken keresztül, ha nincs köze az éppen aktuális sztoriszálakhoz, és azt is elfelejtjük, hogy ott van, mert nem hiszem, hogy bárki is azért térne vissza, hogy csak ellegyen ott pár hétig valakinek az árnyékában. Talán érdemes lenne megkockáztatni a másfél órás részeket, legalább a merge-ig, mi a véleményetek? Lesz ott annyi érdekes karakter, hogy bőven meg lehetne tölteni velük, és így több idő jutna mindenkire.

Thomas - 2019. 07. 23. 04:33

Parvatit amúgy meg sem ismerném erről a képről, nagyon megváltozott! Amber és Danni nem annyira, pedig őket sokkal régebben láttam:) Aki még így képről sem ugrik be: Adam, Ben és Nick.

Pr13m - 2019. 07. 23. 06:18

Boston Rob FTW! :)

Enzo - 2019. 07. 23. 10:42

@Thomas: bírom, hogy ugyanazokat a műsorokat nézzük, de egy csomó mindenben homlokegyenest ellenkezően vélekedünk :D
Na jó, az idolok és előnyök nélküli évadban benne lennék én is! Mármint nem úgy… (de, úgy is :D) Röhögnék, ha pont ezzel a casttal játszanák el, hogy “nesztek, nem lesz idol egyáltalán, oldschoolban nyomjuk!” :D

Twinnie remélem nem sokáig marad, Parvatit és Boston Robot mindig jó látni, Sandrát meg sztem kidobják a 2 winje miatt. (mondjuk utóbbi 2-ből most lesz overload rendesen, ugye s39-ben meg mentorkodnak)

Nekem max azokból az évadokból nem ugrik be a győztes, amelyiket nem láttam, de azokból se mindből (csak Danni és Sophie, aki abszolút nem ismerős). De jó látni, hogy ilyen régi arcok, mint Ethan vagy Yul is visszatérnek.
Tony mindig good TV, Cochrant is szívesen látnám… jó lesz ez, ha már egyszer így alakult.

Thomas - 2019. 07. 23. 13:00

Hát ez természetes, de azért mi is van, amiben egyetértünk:)
Én tudod mióta mondogattam egyik haveromnak a győztesekből álló all-star évadot? Szerintem még 16 győztes sem volta, amikor először elkezdtem róla ábrándozni, valószínűleg a 8. évad után fordult meg a fejemben először ez a gondolat, mikor láttam, hogy a győztesektől igyekeznek elsőként megszabadulni, így egy sima all-star évadban nincs sok esélyük. Akkor még gőzünk sem volt, hogy ennyi évadot meg fog érni, akkor még az volt az eredeti ötlet, hogy utolsó évadként játsszák meg, akkor már csak lesz 16 győztes (akkor még csak annyian játszottak általában), aki vállalja:) Hát mostanra már annyi lett, hogy valószínűleg még válogathattak is, és a jelek szerit úgy döntöttek, hogy a 20-on túli évadokra helyezik a hangsúlyt:(

Az mondjuk nem baj, ha van 2-3 idol, hogy azért lehessen velük taktikázni, csak azt hagyják már abba könyörgöm, hogy a kijátszottakat mindig visszapakolgatják! Annak semmi értelme.

Sandrát jó lenne elsőként kidobni szerintem is:) Főleg, hogy nekem is sok lesz belőle a mentorkodás miatt.

Pedig Danni az egyik kedvencem volt, azt az évadot nagyon szerettem, még az AXN-en néztem, de rég volt!:) Sophie-t meg nem bírtam, az is olyan régen volt már? Jó ég! A lányokra azért jobban emlékszem, mint a random srácokra, akik totál semlegesek voltak nekem.

De ha jön Ethan, miért nem jön vele Jenna?:( Basszus, most látom, hogy 6 éve nincsenek már együtt, nagyon le vagyok maradva (azt hittem, hogy gyerekük is volt, de már semmiben sem vagyok biztos)! És hogy tavaly letartóztatták, mert kábítószeres befolyás alatt vezetett, wow! Mi történt vele? Ennek vajon köze van hozzá? Bár valszeg csak simán nem hívták azután, hogy a 8. évadban feladta:(

pity - 2019. 07. 23. 18:14

@Thomas: Jennáról azt írták drog problémái vannak, azért nem hívták.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz