login |

Hírkedd – Cold Feet 9. évad! Apollo Gauntlet-kasza!

2019. 07. 23. 09:06 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Hunter Street S3, Serial Killer: Devil Unchained S1, The Family Chantel S1, Yum and Yummer S1 + Finálé: The Code S1
 • Magyar tévés premier – HBO: 08.02 Mi a nevem: Muhammad Ali (What’s My Name: Muhammad Ali) 1. évad
 • Jon Favreau azt a VR-technológiát és az Epic játékmotort fogja használni a The Mandalorian című élőszereplős Star Wars-sorozatában, amivel a The Lion King-en is dolgozott, s mely lehetővé teszi az előre megtervezett jelenetek vizuális effektjeinek valós idejű renderelését.
 • A Stranger Things Netflix-es nézettségi rekordot döntött. A premier első négy napjában 40,7M háztartás kezdte el nézni a 3. szezont, ennyit eddig még egy film vagy sorozat sem ért el. És 18,2M háztartás ennyi idő alatt már le is darálta az S3-at.
 • Mivel Krista Vernoff lett a Station 19 showrunnerje is, az a terv, hogy majd minden héten crossoverezne a Grey’s Anatomy-vel – nyilván kisebb-nagyobb mértékben, de a lényeg, hogy összehangolnák az eseményeket.
 • A Warner Bros. Animation újabb klasszikus rajzfilm-sorozat rebootján kezdett el dolgozni, mégpedig a The Flintstones-én (itthon: Frédi és Béni, a két kőkorszaki szaki). A csavar, hogy felnőtteknek szóló, főműsoridős széria lenne – ha valaki még emlékszik erre a projektre, amiből végül nem lett semmi, 2011-ben még Seth McFarlane próbálkozott felnőtt reboottal. Ez a projekt még kezdeti stádiumban jár, készítő sincs mellett, executive producer: Elizabeth Banks.
 • Colin Donnell (Tommy Merlyn) és Josh Segarra (Adrian Chase) is benne lesz az Arrow – 8×01-ben.
 • A második Psych-tévéfilm valós időben folytatja a sztorit, tehát két évet ugrik az időben, de persze látni fogjuk, hogy az eltelt időben mi történt a karakterekkel.
 • Rachel Brosnahan produkciós cége révén készítői szerződést kötött az Amazon Studios-szal.
 • Az ITV berendelte a Cold Feet 9. évadját.
 • Az Adult Swim elkaszálta az Apollo Gauntlet-et.
 • Állandó szerep: Alison Steadman – Life (BBC), Rory Cochrane, Craig Tate, Wavyy Jonez, Shane Callahan – Reprisal (Hulu),
 • Elhalasztották a Dóra és az elveszett Aranyváros magyar mozis premierjét.
 • Új sorozat: The Now – Quibi, komédia, készítő: Peter Farrelly és Steve Leff & Pete Jones, egy öngyilkosságot tervező férfiról, aki megtudja, hogy a testvére épp megölte magát. És korábban az apjuk is így tett, ezért letesz a tervéről, mivel nem akarja ezt tenni az anyjával, és így meg kell tanulnia a mában, a mostnak élni.
 • Sorozatberendelés: Coyote – Paramount Network, k10 rész, észítő: Josh Gilbert, Michael Carnes, David Graziano (utóbbi a showrunner), executive producer és rendező: Michelle MacLaren, executive producer és főszereplő: Michael Chiklis, egy kötelező nyugdíjazás előtt álló határőrzéssel foglalkozó ügynökről, aki utolsó napján felfedez egy alagutat, amit Mexikóból Amerikába történő fekete piaci csempészésre használnak. Ennek köszönhetően pedig célkeresztjébe kerül annak a zseniális bűnözőnek, akinek tönkretételéért egész karrierje során dolgozott.
 • Új sorozat: Honour – ITV, 2 rész, angol, készítő: Gwyneth Hughes, rendező: Richard Laxton, főszereplő: Keeley Hawes, valós események alapján egy nyomozóról, aki 5 gyilkost állított törvény elé egy fiatal london-i férfi megölése ügyében – a családja végzett vele, amikor rossz emberbe szeretett bele. A sorozat az eltűnt férfi iránti szenvedélyes nyomozást mutatja be.
 • A Netflix 8 részre berendelte a Prank Encounters című kandikamerás átverős sorozatot a Stranger Things-es Gaten Matarazzo közreműködésével és executive producerkedése mellett. Ebben két egymást nem ismerő emberre koncentrálnak majd, akik azt hiszik, hogy új állásuk első napját kezdik meg, és minden jól is alakul, amíg nem találkoznak, mert akkor rémálommá válik minden körülöttük.
 • A The Defiant Ones-t jegyző Allen Hughes megegyezett Tupac Shakur hagyatékának kezelőivel egy 5 részes dokusorozat készítéséről. Ehhez a filmrendező hozzáférést kapott a rapper minden kiadott és ki nem adott számához és egyéb írásaihoz.
 • A Love Island-es Olivia és Alex Buckland, valamint a Geordie Shore-os Vicky Pattison is műsort kapott a Discovery csatornáitól. Előbbieknek a Quest Red csatorna fogja követni 7 részben első házas évüket a Olivia and Alex: Happily Ever After-ben, míg utóbbi a TLC-n a Vicky Pattison: No Filter-ben megpróbálja felfedezni önmagát.

8 hozzászólás Ne habozz!

Capri - 2019. 07. 23. 10:27

Capri – 2019. 07. 22. 21:58 (tegnap késő esti hír)

“Magyar színésznő az új Netflix-es sorozatban!”

https://www.life.hu/kult/20190722-trokan-nora-a-netflix-uj-sorozataban-kapott-szerepet.html

Enzo - 2019. 07. 23. 11:51

BattleBots-kibeszélőt kiraknátok oldalsávba? Köszi :)

winnie - 2019. 07. 23. 14:39

capri: igen, még gyűjtjük, hogy kik vannak benne.

winnie - 2019. 07. 23. 14:39

enzo: meglesz

juhaszvik - 2019. 07. 23. 16:01

a the witcher imdb-s adatlapján már vannak fent magyar nevek, mint például Árpa Attila…

winnie - 2019. 07. 23. 16:27

aki felvitte magát:)

Marcos - 2019. 07. 23. 18:30

Volt nem rég egy HBO Max-os poszt, amit később akartam elolvasni. De, most meg nem találom. Én vagyok vak, vagy tényleg eltűnt?

winnie - 2019. 07. 24. 08:43

nem, ki fog kerülni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz