login |

Délelőtti videó 1.: Netflix-anime

2019. 07. 28. 10:00 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: anime, video

A Netflix nem csak vásárolja az anime műfaj jeles képviselőit, hanem már egy ideje gyártja is őket (a minap Zack Snyder kezdett el dolgozni egyen), szóval a tovább mögött a saját kínálatuk előzetese olyan már bemutatott és premier előtt álló címekkel, mint az Ultraman, a Levius, a 7Seeds, a Devilman Crybaby, a Saint Seiya, az Eden, a A.I.C.O. Incarnation, a Carole and Tuesday, az Aggretsuko, a Seis Manos és még tényleg sokan mások.

3 hozzászólás Ne habozz!

CrashBoostZoom - 2019. 07. 28. 16:50

Szép-szép de az a baj, hogy ez eddig nagyon felemás felhozatal. Ennél jobbak kellenének ha azt akarják, hogy sokan nézzék őket.

winnie - 2019. 07. 28. 19:09

de hisz a legtöbb be sem lett mutatva. vagy nem?

Alfdam - 2019. 07. 29. 08:47

Ultraman, a Levius, a 7Seeds, a Devilman Crybaby, a Saint Seiya, az Eden, a A.I.C.O. Incarnation, a Carole and Tuesday, az Aggretsuko, a Seis Manos és még tényleg sokan mások.

Ebből az Ultra, a 7Seeds, a Devilman, az AICO, az Aggretsuko,a Castlevania, a B Beginning a Baki, és az a lovagos is már kint van. Szólva a nagy része. És tényleg erősen felemás a felhozatal.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz