login |

A füst és a robbanások mindenhova követik?

2019. 07. 30. 13:13 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: kampány,

A Tom Clancy’s Jack Ryan 2. évadja nemrég kapott egy előzetest, de nyilván jár hozzá az alábbi plakát is John Krasinski-vel.

A videós poszt kommentjei között felmerült, hogy az S2 a Clear and Present Danger (itthon: Végveszélyben) adaptációja lehet, gondolom, a dél-amerikai helyszín miatt, de winnie azt írta, hogy ez teljesen másnak tűnik. Ha valaki ismeri a Clancy-könyvet, akkor adhatna szakvéleményt a kérdésben.

2 hozzászólás Ne habozz!

suree - 2019. 07. 30. 13:57

Lassan már azonban a premier dátumot is bejelenthetnék. :))
Egyébként jól néz ki a cucc.

Samu - 2019. 07. 30. 22:31

Nem, ez elvileg nem régi könyvből lesz: “After tracking a potentially suspicious shipment of illegal arms in the Venezuelan jungle, CIA Officer Jack Ryan heads down to South America to investigate. As Jack’s investigation threatens to uncover a far-reaching conspiracy, the President of Venezuela launches a counter-attack that hits home for Jack, leading him and his fellow operatives on a global mission spanning the United States, UK, Russia, and Venezuela to unravel the President’s nefarious plot and bring stability to a country on the brink of chaos.”

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz