login |

Délelőtti videó 4.: Kamrák 1. évad – Ilyen lett a Chambers szinkronja

2019. 07. 30. 11:55 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: video,

A Chambers jellemző példája annak, hogy miért szuper jó, hogy létezik a Netflix. Ha nem lenne Netflix, akkor egy Chambers soha, de soha nem készülhetett volna el. Ezt a sorozatot lineáris tévében esélytelen lett volna eladni. A végeredménytől függetlenül (mindegy, hogy zseniális vagy pocsék) ez a modern sorozatos világ legnagyobb vívmánya, hogy nem kereskedelmi ötletek és hangok is helyet és esélyt kapnak.

Nemsokára elérhető lesz a Netflix-en a Chambers is magyarul, a tovább mögött megnézhető a szinkronos előzetes – a hangokat passzolom, de Uma Thurman Für Anikó lett. A sorozatról itt írtam, de a kasza ellenére mindenképp ajánlom, mert mint a fenti idézetből kitűnik, nagyon nem tipikus, és ha nem lenne streaming, akkor ilyen szériák sosem készülhetnének el, mert a fókuszcsoportok kinyírnák.

3 hozzászólás Ne habozz!

Killjoy - 2019. 07. 30. 13:09

Mindenki a kaszát emeli ki, pedig én, aki még a megjelenéskor végignéztem, abszolút nem voltam meglepődve, hiába olvasom mindenhol azt, hogy “pedig a készítőknek volt ötletük”.

És nem azért nem hiányzik számomra a folytatás, mert annyira rossz lett volna a sorozat, sőt, nekem abszolút bejött, de ha valaki megnézi, az szerintem hozzám hasonlóan a zárójelenet után úgy érzi, hogy azt a helyzetet nem lehetett volna bármilyen értelmes módon továbbvinni úgy, hogy nem lett volna vagy erőltetett vagy nagyon blőd. Ez a sorozat így volt kerek nekem.

winnie - 2019. 07. 30. 13:33

a kaszát ki kell emelni:) nem vitatom, amit írsz, meg nem azért írom, mert cliffhanger, de pont olyankor érdekes látni, hogy mi lett volna a folytatás, ha az ember nem nagyon tudja elképzelni. az író ezért író, ezért akarta 4-6-8 éven át megvalósítani a sorozatot, nyilván nem csak egy szezon tervével a fejében. jó eséllyel csak most kezdődött volna igazán a sorozat, de persze nem biztos, hogy az mindenkit érdekelt volna.

winnie - 2019. 07. 30. 13:35

itt egyébként elég konkrétan beszél arról, hogy mi lett volna a 2. évadban: https://ew.com/tv/2019/04/29/chambers-leah-rachel-burning-questions/, ez pedig egy másik interjúból egy válasz:

What do you have planned for season 2?
“There’s a story with Ben that goes back pretty far, that would for sure come out in season 2. Thematically, the second season is about a girl who has always been told by the world that she is powerless, suddenly having lots of powers. It would delve very deeply into the ‘why me?’ with Sasha. There would be the supernatural horror, but also a very grounded mystery as well. Season 1, in a weird way is an origin story, and season 2 would crack open a lot.”

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz