login |

Hírkedd – Archer 11. évad! The Boys 2. évad!

2019. 07. 30. 09:29 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Ne feledjétek, hogy a Netflix-es magyar szinkronokat ebben a posztban vezetjük (a Netflix-en is listázhatók, de az pontatlanabb) – egyelőre a Stranger Things mellett a Killer Ratings, a Trinkets, a Dead To Me, a Tales of The City, az Insatiable, a Titans, a The Chef Show és a Black Mirror S5 kapott, de a Netflix-listában már feltűnt a Daredevil S1, a Chambers S1 és a The Dragon Prince S1, azóval ezekhez is lesz, csak még nem élesítették őket, plusz tudjuk, hogy készül a 13 Reasons Why S1-S2-höz is.
 • Premier: Lights Out with David Spade S1, It Happened Here S2, Love & Listings S1 + Finálé: Mike Tyson Mysteries S4, Side Games S1, Ms. T’s Music Factory S1, Cupcake Championship S1, A Haunting S10
 • Teljes évados premier: Twelve Forever S1 (Netflix)
 • Magyar premier – Duna: 08.06 McMafia (McMafia) 1. évad
 • A Years and Years szinkronhangjai.
 • Markella Kavenagh lett az Amazon-os The Lord of The Rings-sorozat főszereplője.
 • A The Walking Dead-filmek első darabja mozifilm lesz, nem pedig tévéfilm, mint eredetileg tervezték. Vagyis jön a kérdés, hogy ki fizet majd a Rick-es a The Walking Dead-ért.
 • És, ha már The Walking Dead, akkor az új spinoff 2020. tavaszán fog kezdeni.
 • Nagypál Orsi rendezte a CW-s The Outpost 2×05-ös és 2×06-os epizódját. (Míg magyar operatőrök egyre gyakrabban dolgoznak amerikai sorozatokon, hirtelen nem tudom, hogy Antal Nimród Wayward Pines-os epizódrendezése óta volt*e hasonló.)
 • Amúgy érdekesség, hogy a The Outpost miután az 1. évadot Utah államban forgatták, a 2. évadra Szerbiába költözött – és így már az sem titok, hogy vajon miért kerülhetett sor a gyenge nézettség ellenére a 2. évados berendelésre. (A sorozat hasonló modell alapján készül külső, független gyártásban, mint a Bulgáriában forgatott Pandora.)
 • A Titans 2. évadja 09.06-án érkezik a DC Universe-re.
 • Ha már Titans, akkor pár napja le kellett állítani a munkálatokat, ugyanis egy különleges effektusokon dolgozó szakember halálos balesetet szenvedett a stábból a műhelyében dolgozva.
 • Meg nem erősített, de elég megbízható források (valamint a logika, ld. az S3 sem került még képernyőre) szerint a 13 Reasons Why 4. évadja egyben az utolsó is lesz, szóval amikor a Netflix hivatalosan bejelenti a berendelést (még mindig nem történt meg, pedig már folyik a forgatás), akkor minden bizonnyal a kasza hírével együtt fogják megtenni.
 • A Hawaii Five-0 egyik 10. évados epizódjának egy szeletét Los Angeles-ben forgatják. Ráadásul a részt Alex O’Loughlin írta és rendezi.
 • The Seinfeld Experience néven New York City Gramercy negyedében Seinfeld-es ‘attrakció” nyílik ősszel (honlap), ahol jegyvásárlás ellenében a látogatoknak része lehet a Seinfeld-élményben. Vagy valami ilyesmi. A lényeg, hogy nyitottak egy bolt/promóciós helységet, ahol mindenféle kellékek és jelmezek lesznek kiállítva, és van, amit meg is lehet vásárolni.
 • A Tubi streaming szolgáltatás átlépte a 20 millió havi aktív felhasználós számot, és májusban 94 millió óra tartalomnézést regisztráltak.
 • Az Amazon berendelte a The Boys 2. évadját.
 • Az FX berendelte az Archer 11. évadját.
 • Vendégszerep: Shannen Doherty – Riverdale, Burt Ward – DC-s CW-s crossover, Chris Lowell – iZombie,
 • Állandó szerep: David Ajala – Star Trek: Discovery S3, Billy Campbell, Kathy Najimy – The Rocketeer (Disney Junior)
 • Interjú: Emma Greenwell (Myfanwy – The Rook), Ben Kingsley (Byron – Perpetual Grace LTD), Dacre Montgomery (Billy – Stranger Things), Jamie Denbo (az American Princess készítője),
 • Kasza Tibor lett a Kapd el, ha tudsz! című TV2-es vetélkedő műsorvezetője.
 • Új sorozat: When The Street Lights Go On – Quibi, készítő: Chris Hutton és Eddie O’Keefe, rendező: Brett Morgen – ismerős a projekt? Anno a Hulu nem rendelte be és még előzetest is kiadtak hozzá. Egy, a Stand My Me (itthon: Állj mellém!) szellemében készítendő coming-of-age thrillerről van szó, mely 1983-ban játszódik, egy álmos kisvárosban, amit egy középiskolás lány és tanára megölése ráz föl, és a diákoknak nehéz visszarázódnia a normál életbe.
 • Pilotszkript: Transmissions – Quibi, készítő: Jed Mercurio, scifi-thriller, aminek a helyszíne egy távoli rádiós megfigyelő állomás, ahol egy magányos tudós sejtelmes jeleket fog a mély-égből. (Azt írják, hogy a ‘deep space’-re ez a jobb a mélyűr helyett.)
 • Új sorozat: The Banker’s Wife – Amazon, 8 rész, készítő: Meredtih Stiehm, pilotrendező: Lesli Linka Glatter – Christina Alger könye (itthon: A bankár feleségeitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján. Egy nemzetközi thrillerről van szó a globális pénzügyek világában két nő versenyfutásáról azt követően, hogy egy rejtélyes repülőgép-katasztrófát követően elkezdik felderíteni az igazságot. Egy Genfből indult magángép a fedélzetén egy svájci bankárral ugyanis viharba kerül, és később csak a roncsait találják meg az Alpokban. És így a fiatal özvegyére maradnak a titkai, többek között egy kódolt laptop, valamint valami necces ügyfélnévsor. Amikor nyomozni kezd az ügyben, hamar rájön, hogy nem baleset történt, és ő is célkeresztjébe kerül valami nagyhatalmú ellenségnek.
  (Eredetileg Rosamund Pike lett volna a főszereplő, de mivel ő azóta leszerződött a Wheel of Time-hoz, így mást fognak keresni.)
 • Jeff Chang kritikailag elismert esszégyűjteménye alapján készült a We Gon’ Be Alright című dokusorozat, ami a példátlan módon diverz Amerikát mutatja be, mely ezzel egyidőben mégis inkább széttöredezetté vált, ahol az egyenlőtlenségek a hangsúlyosak. Hollywood és Szílcium-völgy, dzsentrifikáció és reszegregáció, csomó hasonló előjelű téma, és a kérdés, hogy miképp lettek ennyire megosztottak, és mit lehet tenni, hogy minden oké legyen?
 • A Vudu-ra érkezik Queen Latifah producerkedése mellett a Friends in Strange Places című dokureality, amiben az énekes celeb barátaival bemutatja Amerikát és azokat a csodás dolgokat, amiket az ország kínál.
 • A NatGeo női stábbal készíti el a Queens című globális dokusoorzatot, amiben az állatvilág matriarchális társadalmait mutatják be 6 részben, olyan fajok különleges, feminin viselkedéseit, mint a hiéna, elefánt, lemúr, majmok, gyilkos bálnák, valamint rovarok.

13 hozzászólás Ne habozz!

GYV - 2019. 07. 30. 10:02

Magyar premier:

Isten bárányai (Lambs of God) – 1. évad, augusztus 1, HBO GO

Fekete hölgyek szkeccs showja (A Black Lady Sketch Show) – 1. évad, augusztus 3, HBO GO

Pico da Neblina (Pico da Neblina) – 1. évad, augusztus 5, HBO GO

A mi fiaink (Our Boys) – 1. évad, augusztus 13, HBO GO; tévépremier: szeptember 5, HBO3

Könnyű, mit a pehely (Light as a Feather) – 2. évad, augusztus 20, HBO GO, teljes évad

Időbevándorlók (Beforeigners) – 1. évad, augusztus 21, HBO GO

plum - 2019. 07. 30. 10:04

Hello
Ha jóllátom The Outpost a címe annak amit Nagypál Orsi rendezet. :)

winnie - 2019. 07. 30. 10:06

‘fkoz!

devy - 2019. 07. 30. 10:39

hallottam hogy a The Expanse fog kapni majd szinkront?Ha jól hallotam akkor a Sony vette meg?nem tudom hogy igaz e..

winnie - 2019. 07. 30. 10:47

Vagy csak megvette, tervezte adni, leszinkronizálta, és amikor kiderült, hogy a 4. évadot már nem adhatják, akkor úgy döntöttek, hogy az első 2-t vagy 3-at sem adják le – ez is benne van. Mint ahogy az is, hogy mindhez készül, de ha a 4. évad full Amazon, ahogy a Lucifer 4. évad full Netflix, akkor azokhoz nem fog a Sony szinkront csinálni, mert minek.

len90 - 2019. 07. 30. 11:02

“Amúgy érdekesség, hogy a The Outcast miután az 1. évadot Utah államban forgatták, a 2. évadra Szerbiába költözött”

Szerintem “The Outpost” az a “The Outcast” amire gondoltál :)

Capri - 2019. 07. 30. 11:04

Bekerült az országos online hírekbe!

Itt a cikk alján lévő forrás ez a blog :)

https://24.hu/kultura/2019/07/29/aranyelet-toplista-imdb-hbo-sorozat/

Capri - 2019. 07. 30. 11:08

OITNB magyar címét az Imdb.com-on láttam:

Túlélni a női börtönt

Nem tudom, hogy ez mennyire hivatalos.

Deny - 2019. 07. 30. 11:30

Capri: Ez volt a könyv magyar címe is, szóval lehetséges.

winnie - 2019. 07. 30. 11:52

Capri: Anonymous érdeme!

GYV - 2019. 07. 30. 14:04

A Netflix ‘Narancs az új fekete’ címet adta neki az adatbázisában. Ha aktiválják a magyar felületet, akkor majd mindenki láthatja. Hacsak nem változtatnak rajta, mert van rá példa.

Capri - 2019. 07. 30. 21:03

winnie – 2019. 07. 30. 11:52
“Capri: Anonymous érdeme!”

Igazad van, utólag vettem észre,hogy a hozzászóló volt a forrás.

Az ő érdeme!

gromit - 2019. 07. 31. 00:43

A Peaky Blinders-nek van új trailere. Díszbemutatója is volt már, de a BBC-n még nincs dátuma, egyelőre még csak “coming soon”

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz