login |

Délelőtti videó 4.: Drága örökösök 2. évad

2019. 07. 31. 11:55 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: hazai termék, video,

A telenovella, amiről az RTL Klub elhitette a napi sorozatokért nem rajongó nézőkkel, hogy afféle A mi kis falunk 2.0? Vagy a sorozat, ami bebizonyította, hogy valamit nem érdemes leírni csak a műfaja miatt?

Majd eldöntitek (sajnos nincs kritikánk róla, esélytelen, hogy napit nézzek, de ha kapunk valakitől egy első évados írást, kiemelt helyen kerül majd ki – addig ajánlom a régi emlékeztető posztunkat, ahol egy kommentelőknek köszönhetően az összes részről hogyvolt-ot lehet olvasni, a tovább mögött pedig a nemsokára induló 2. szezon rövid előzetesei nézhetők meg. (Az RTL Klub ki is emeli a korai visszatérést, gondolom meg akarják tartani a visszavett főműsoridős koronát.)

UPDATE: Az első pár percet is meg lehet nézni.

3 hozzászólás Ne habozz!

jessm - 2019. 07. 31. 12:22

Nekem leginkább a humora jött be, volt egy-két jelenet ami nagyon viccesre sikerült. A karakterek többsége is szerethető .

Samott - 2019. 08. 02. 09:31

Kenytelenek, pont akkorra elfogynak a mi kis falunk ismetlesek. :)

winnie - 2019. 08. 02. 10:24

attól még adhatnának mást, nem is terveztek mi kis falunkat, de nem akarják a momentumot elengedni – amikor meg kifutnak ősszel-télen, lehet megint mi kis falunkat ismételni:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz