login |

Hírcsütörtök – Big Mouth 4-5-6. évad! The Girlfriend Experience 3. évad!

2019. 08. 01. 09:25 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Isten bárányai 1. évad + tévés premier: Az úttörő 1. évad
 • Premier: Sherman’s Showcase S1, The Best Little Prison in Britain S1, The Bachelor AUS S7, Peyton’s Places S1, Australia’s Got Talent S9, Animal Babies First Year On Earth S1 + Finálé: Jane The Virgin S5, Archer S10, Strange Angel S2 (vendégblogger?), Wahlburgers S10, Alien Highway S1 + volt egy interjús különkiadás is a Jane The Virgin-ből, az 5×18, ami 99. részként azért kellett, hogy meglehessen a 100 epizód?
 • Magyar premier – HBO GO: 08.01 Isten bárányai (Lambs of God) 1. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 08.23 Los Espookys (Los Espookys) 1. évad
 • A Daredevil szinkronhangjai.
 • A The Witcher előzetese már 17M megtekintésnél jár a YouTube-on, ami a legmagasabb szám az új sorozatok közül, a többi eddigi újonc a közelébe sem ér, ami… beszédes? A Netflix-nek mindössze két sorozatelőzetese kapott a YT-n több megtekintést: a Stranger Things S2 és S3-é.
 • Elkezdődött a pilotszkript-berendelések időszaka az országos csatornákon a 2020/21-es évadra. Tudjátok, bekérnek koncepciókat, hogy írják meg szkriptben, hogy aztán a szkriptek alapján berendeljenek forgatásra pár pilotot, hogy aztán azokból párat berendeljenek sorozatnak jövő őszre.
  Szokás szerint ezeket nem fogom részletezni, csak azokat említem meg, amik rögtön pilotberendelést kapnak, vagy IP-vel rendelkeznek, azaz valami alapján készülnek, illetve színésszel kerülnek berendelésre (bár alapsztorit vagy készítőt ott sem fogok írni, így is jut minden nap legalább 3 sorozatterv.) Csak példának, most az első ilyen pilotszkriptberendelés egy FOX-animációnak szólt, a Dead Henry-nek (készítő: Sam Leifer és Ben Turner, executive producer: James Corden), ami egy mennyországban játszódó haverkomédia lenne, aminek a főhőse az élet értelmét keresi a túlvilágon.
 • Újabb felélesztés? Még én sem olvastam semmit, de állítólag pedzegetik a Medium folytatását, legalábbis erről beszéltek egy Patricia Arquette-interjúban, amire a színésznő úgy reagált, hogy nem zárja ki, ő is hallott ezt-azt, de nem keresték még meg.
 • A lent linkelt Archer-es interjúból kiderül, hogy a 11. évadban Sterling felébred a kómájából és a sorozat ismét olyan lesz, mint a 2-3. évadjában. Persze úgy, hogy közben rengeteg minden megváltozott. (Ugye a 8-10. szezonok azért lettek ilyen műfajváltók, mert a készítők megunták a heti ügyes felépítést.)
 • Egy felmérés szerint a streaming szolgáltatók nézői közül egy amerikai felnőtt átlagosan 7,4 perc alatt dönti el, hogy mit nézzen – az 50 éven felüliek 5 perc körül, de a 18-34 évesek 9,4 perc körül “szörföznek”. WTF. Ha ebben az azonnal döntők is benne vannak, akkor sokan negyedóráig tanakodnak?
 • Susanna Thompson (Moira) is benne lesz az Arrow évadnyitójában.
 • Kurt Fuller állandó szereplőnek lett kiemelve a CBS Evil című újoncában.
 • Russell T. Davies szerint nem fog folytatódni a Years & Years – ezt még a tegnap linkelt interjúhoz akartam írni, eleve 6 részre volt tervezve, azaz mininek, ami így zárul, szerinte ez tökéletes_ “I’m afraid that’s it. I mean, that’s such a perfect ending. It was always devised as a one-off for the BBC. It was originally pitched to them as just six episodes, and I always knew that we’d end on that question.”
 • Jennie Snyder Urman, a Jane The Virgin készítője nem tervez több spinoffot a sorozatnak – mint ismert, az idei évadra tervezett évados antológia pilotja nem került berendelésre.
 • Az Invader Zim: Enter the Florpus 08.16-án érkezik a Netflix-re.
 • A Netflix-es Our Planet-et 4 éven át forgatták 50 országban, nagyjából 3500 forgatási napnyi tartalommal.
 • Eagle Egilsson rendezi a One Bad Apple pilotját – itt írtunk a sorozatról.
 • A Netflix berendelte a Big Mouth 4-5-6. évadját.
 • A Starz berendelte a The Girlfriend Experience 3. évadját.
 • Már majdnem vége az első hétnek, de azért leírom, hogy a Lights Out with David Spade vendégei voltak: 07.29: Neal Brennan, Whitney Cummings, Erik Griffin, 07.30: Jen Kirkman, Theo Von, Amy Schumer, Nick Swardson, 07.31: Steve Byrne, Kaley Cuoco, Jim Jefferies, 08.01: Dana Carvey, Al Madrigal, Sarah Tiana
 • Pilotszerep: Katie Aselton, Kurtwood Smith – cím nélküli Nate Bargatze-komédia (ABC),
 • Állandó szerep: Juliet Rylance, Andrew Howard, Eric Lange, Robert Patrick, Stephen Root – Perry Mason (HBO), André Benjamin (alias André 3000) – Dispatches From Elsewhere (AMC),
 • Interjú: Zachary Quinto (Charlie Manx – NOS4SA2), Matt Thompson és Casey Willis (az Archer executive producerei), Dulé Hill (Alex – Suits), Jill Soloway (a Transparent készítője), Rachel Keller és Lauren Tsai (Syd és Switch – Legion),
 • Nem írtuk, de 07.15-én harmadik évadjával visszatért a LiChi TV-re a Hentesek.
 • A Netflix ovisoknak szóló Dragons, azaz How To Train Your Dragon (itthon: Így neveld a sárkányodat) spinoffot rendelt be. Az animációs Dragons: Rescue Riders egy sárkányok által felnevelt ikerpárról szól, akik különleges képességeik révén képesek kommunikálni a lényekkel. Ők fognak egy öt sárkányból álló csapattal más sárkányokat megmenteni, és embereken segíteni. Jack Thomas viszi a sorozatot, TJ Sullivan és még idén bemutatkozik.
 • Új sorozat: Tuff Money – HBO Europe, román, 6 rész, készítő: Daniel Sandu, két szeretnivaló lúzer fickóról, akik azzal viccelődnek, hogy képesek lennének egy tökéletes bűntényt elkövetni, míg végül félreértik szavaikat, és olyan szituációban találják magukat, amiben kénytelenek egy rablást véghez vinni.
 • Új sorozat: Rust – Showtime, készítő: Dan Futterman, főszereplő: Jeff Daniels (executive producer is) – Philip Meyer könyve alapján. Családi dráma a toprongyos amerikai álomról egy összetett jellemű, kompromittált rendőrfőnök szemén keresztül, egy délnyugat-pennsylvaniai kisvárosban. A sztorit az indítja be, hogy az általa szeretett nő fiát gyilkossággal vádolják meg, ő pedig lénytelen eldönteni, hogy mit tesz meg azért, hogy megvédje a srácot.
  (A projektnek már pár éve sorozatberendelést adott a USA csatorna, de végül nem lett belőle semmi, mert nem találtak főszereplőt. Akkor így írtuk le az alapsztorit: “Egy kis, gazdaságilag halódó pennsylvania-i városban játszódó sztori a feltörőben, majd hanyatlóban bűnözéssel átitatott közösségről az erőszakos múlttal rendelkező seriff szemein keresztül.”)
 • A Discovery Rob Riggle: Global Investigator címmel rendelt be a komikustól (és nyugalmazott tengerészgyalogostól) egy sorozatot, amiben Riggle (aki elmondása szerint mindenről nagy tudással rendelkezik) a világot fogja járni és annak legnagyobb rejtélyeit fejti meg. Az első részekben az Alaszkában felfedezett mammut-maradványoknak, valamint egy elveszett karibi kalózhajónak megy utána. Eköznen helyiek fogják segíteni, amikor pedig nincsenek kéznél, mentális keménységét és sajátmaga által fejlesztett karatetudását hívja segítségül.
 • A FOX további hat epizódot rendelt be a First Responders Live-ból, ami jövő héttől átkerül kedd 21:00-ra.
 • Jesse Tyler Ferguson lesz az Extreme Makeover: Home Edition HGTV-s felélesztésének műsorvezetője.

12 hozzászólás Ne habozz!

Anonymus - 2019. 08. 01. 09:44

Nálam streamingen csak azt nézem amit a kedvencek közé rakok, de míg oda bekerül valami addig hetek és napok is eltelnek annyira nem tudok dönteni :)
Persze addig megy az aktuális, így üresjáratok nincsenek.

winnie - 2019. 08. 01. 09:52

nekem az a halálom, amikor végre rám szakad egy csomó szabadidő (és/vagy olyasmit tudok nézni, amit nem azért néznék, hogy írjak róla), és képtelen vagyok eldönteni, hogy vagy mit kezdjek el nézni, vagy hogy mit folytassak. a őség zavar komolyan kinyír, amikor ott vigyorog egy csomó alapsorozat következő része a sok, még be nem próbált, az elmúlt 2-3 év alapvetésének számító pilot mellett, és közben még a heti nézős, illetve az évad folyamán lemaradós sorozatokat is mutogatja nekem a netflix…

Roland - 2019. 08. 01. 10:03

Nem lehet bírni ezt a tempót és ez még rosszabb is lesz ahogy jönni fog a többi streaming.

pytta - 2019. 08. 01. 10:03

Ebben bíztam az Archernél, hogy az új (utolsó?) évadra visszatérnek az eredeti koncepcióhoz, és legalább kicsit jobb szájízzel tudjuk befejezni a sorozatot. Még a 10. évadzárót nem láttam, kíváncsi vagyok, mi derül ki belőle!

Tomi - 2019. 08. 01. 11:00

Nem tetszik ez a szokás, hogy csomó sorozat egy kisvárosban játszódik. Értem én, hogy biztos olcsóbb ilyen helyszínen forgatni, mint a Billionsnál, de ez egy lerágott csont. Kisvárosi rendőr, seriff, új életet kezdő ember… 21. századi vadnyugati porfészek, csak a vadnyugat hangulata nélkül. Jeff Daniels jó volt a vadnyugaton a Godlessben, jó volt modern környezetben a Híradósokban, de kisvárosi prolinak ne álljon már!:)

winnie - 2019. 08. 01. 11:03

tomi: most látatlanban azt mondom, hogy több a nagyvárosi sorozat, mint a kisvárosi, de majd valaki utánaszámol.

winnie - 2019. 08. 01. 11:05

(egyébként ha valaki egy sztori el akar mesélni, akkor az jó eséllyel adott helyszínhez köthető – van kisvárosi és nagyvárosi. a gond csak az, hogy utóbbiak esetében a helyszín legtöbbször irreleváns. ha valaki karaktert akar a városának, akkor arra rá kell gyúrnia, és és egy kisvárosnak sokkal inkább lehet karaktert adni. nyilván egy nyomozós sorozat csak nagyvárosi lesz a bűntények száma miatt (kivéve, ha direkt ez a koncepció), de sok sztoriban fontos, hogy egy közösség sztorija van elmesélve, amit ugye nagyvárosban úgy oldanak meg, hogy egy kertváros, egy kerülhet vagy bármilyen más kisebb területi egység köré írják a történetet.

heidfeld - 2019. 08. 01. 11:13

Tényleg lehetetlen tartani a lépést..
Sneaky Pete, Harry Bosch, Vis a Vis, Workin Moms, Az Étterem, màsodik évada, ki is töltik nekem a hónapot, aktualitàsok mellett😀
Ezekről tervezek ìrni, de ha valaki gyorsabb, csak nyugodtan😀

Franky - 2019. 08. 01. 11:15

Tsubasa kapitàny -Kezdőrugàs(52részes anime)- 2019 ősz Viasat6

GYV - 2019. 08. 01. 12:16
Norbi - 2019. 08. 01. 17:40

Én, ha nem találok semmit vagy épp nem tudom mit nézzek hangulatomban vagyok, akár 20 perc is rámegy arra Netflixen, hogy lapozgatok és trailereket nézzek. Ilyenkor az esetek 70%-ban az a vége, hogy nem találok semmi jót és inkább elengedem a dolgot.

Mom - 2019. 08. 02. 08:25

Múlt héten pont úgy tűnt, hogy Archer kezd ébredezni, én meg kezdtem örülni. Ezek szerint nem volt korai, mert tényleg ez lesz a felállás a következő évadra. Remek hír! A köztes évadokat szeretném elfelejteni…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz