login |

Ezt itt így is hagyom

2019. 08. 02. 19:10 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: az év híre, kampány, ,

Á, nyúl vagyok, mert vannak posztok, amiket szöveg nélkül kellene kiraknom, hiszen a megfejtés úgyis csak annak okoz örömöt, aki tudja, hogy kik vannak a képen. És hiába népszerű brand itthon is a Marvel, azt hiszem, hogy azért nincsenek annyira sokan, akik maradéktalanul képben vannak. Szóval ők most örülhetnek – aki pedig kíváncsi, de tanácstalan, annak a reggeli hírekből már kiderült a megoldás, de a kép címe is mindent elárul.

6 hozzászólás Ne habozz!

cherockee - 2019. 08. 02. 19:20

Marvel-nél hangsúlyozták, hogy még több kapcsolat lesz a produkcióik között. A SHIELD-nek ez nem ment, de gondolom itt meg tudják oldani, főleg, hogy a kis SPOILER Cloak ‘n’ Dagger főszereplői utaznak elfele, gondolom oda, ahol a Runaways van most.

Mck - 2019. 08. 02. 20:45

A Runaways nagy kedvencem, a C&D is be van jelölve a TV Timeomban bár még nem sikerült elkezdeni. Viszont ez alapján ez lesz a következő dara

Mate4182 - 2019. 08. 02. 22:42

Kíváncsi vagyok melyik sorozat lesz a házigazda és melyik a cameo

Inkább el tudom képzelni az eddigiek alapján a Runawaysben Tyt és Tandyt mint fordítva.
Mindenesetre nálam a nap híre

DarkEagle - 2019. 08. 03. 00:15

Őszintén szólva a CW-s crossovert imádom gyerekkorom óta, mármint nyilván a képregényre gondolok, mégis csak game changer volt anno de hogy őszinte legye ez a két sorozat és a crossoverük messze jobban érdekel jelenleg bárminél. A C&D és a Runaways a Marvel (nem csak a képregények) azon kevesek egyike amik nem csak mutatóba vannak mint az MCU hanem valóban van sztorija és tanulsága is. Ráadásul tényleg nem csak annyi az egész hogy a jó legyőzi a rosszat és valaki vagy jó vagy rossz. Ilyen sztorija gyakorlatilag alig van a Marvelnek, legalábbis egy kezem tuti elég lenne hogy megszámoljam. Ellenben a DC-nél 10 kéz is kevés lenne de a CW ha mást nem azt bizonyította hogy kell lerombolni egy hatalmas univerzumot. Egyedül a DCU-s sorik adnak reményt.

Necridus - 2019. 08. 03. 08:48

Az biztos, hogy a promózás működik (mert ugye a crossover valamennyire egy népszerűsítési eszköz). A Cloak and Daggert nézem, szeretem, de a Runaways első évadát nagyon nehezen tudtam végignézni, viszont így már erősen hajlok a második évad pótlása felé, hogy megnézzem.

DarkEagle:

Micsoda? A CW sorozatok megtanították, hogy kell lerombolni egy hatalmas univerzumot? Én pont az ellenkezőjét látom. Egy egyszemélyes hősködéssel indult az egész, mára meg van egy halom hősük, még annál is több gonoszuk, és folyamatosan crossovereznek, említéseket tesznek, új fogalmakat, helyszíneket vezetnek be. Azt meg nem is várhatjuk el, hogy egy akkora univerzumot építsen ki, amekkora a képregényes, elvégre nem erről szólnak a sorozatok, hanem az adott hősök saját történetéről. Tegyük most félre a minőséget, mert ha csak az univerzumépítést nézzük, akkor igenis jól csinálja a CW azt, amit.

mSO - 2019. 08. 03. 09:10

Szerintem DarkEagle a képregényekből ismert összefüggésekre, történetekre és személyiségekre gondol. Azzal valóban hozzá nem értően bántak – viszont tény, hogy többévados futással felépítettek valamit (egy CW-univerzumot), még ha csak egymásra hányt módon is, aztán ki-ki függőségből vagy reménykedésből rajta maradt, így volt nézőszám és kitartott a sorozat.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz