login |

Hírpéntek – How To Sell Drugs Online (Fast) 2. évad! Family Business 2. évad! Love Island 2. évad!

2019. 08. 02. 09:27 - Írta: winnie

17 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Mai magyar premier: Mi a nevem: Muhammad Ali 1. évad + Holnapi magyar premier: Csók a családnak 1. évad, BoJack Horseman 2. évad, Fekete hölgyek szkeccs show-ja 1. évad + tévés premier: Szirén 2. évad (folytatás)
 • Premier: The Hunting S1, Eat Shop Save S3, The Art Of Architecture S1, Britain’s Parking Hell S2, Stacey Dooley Investigates S10, Disasters at Sea S2, BBQ Brawl: Flay v Symon S1, Flip or Flop S8, No One Saw a Thing S1, Going For Sold S1, Fear Thy Neighbor S6, Million Dollar Listing: New York S9, Code of the Wild S1, How Animals Work S1, Blue Water Empire S1, My First Place S1, Armed And Deadly Gangs UK S1, Vinland Saga S1, Ross Kemp Living With S1, + Finálé: iZombie S5, Siren S2 (vendégblogger?), Shark After Dark S7, Holiday Dream Home S1 + megjelent az Into The Dark augusztus epizódja, a School Spirit
 • Teljes évados premier: She-Ra and the Princesses of Power S3 (Netflix), Dear White People S3 (Netflix), Ask the StoryBots S3 (Netflix), Basketball or Nothing S1 (Netflix – MAGYAR FELIRAT + SZINKRON), This Is Football S1 (Amazon – itthon is!),
 • Magyar premier – HBO GO: 08.03 Fekete hölgyek szkeccs show-ja (A Black Lady Sketch Show) 1. évad
 • Magyar tévés premier – HBO: 09.03 Isten bárányai (Lambs of God) 1. évad
 • A The Haunting of Hill House szinkronhangjai.
 • Új a magyar Netflix-en: Derry Girls S2
 • Napi reboot/felélesztés/folytatás: Kevin Williamson gondolkodott a Dawson’s Creek visszahozásán, de végül (egyelőre?) lemondott róla. Beszélt írótársaival, ötleteltek, de ezek nyomán végül nem látták okát a sorozat feltámasztásának.
 • A Runaways 3. évadja 12.13-án érkezik a Hulu-ra.
 • És, ha már Runaways, akkor ebben a 3. évadban a sorozat végre crossoverezni fog a Freeform-os Cloak & Dagger-rel.
 • A Star Trek: Discovery 3. évadjának egy részét Izlandon forgatják.
 • A The Witcher abszolút felnőtt sorozat lesz, erős korhatárral – persze az erőszak, illetve a szex benne a történetet fogja előrevinni, nem csak a hatás kedvéért lesz benne ilyesmi.
 • Chance Hurstfield (Danny Dixon) állandó szereplőnek lett kiemelve az A Million Little Things 2. évadjára.
 • A Homecoming 2. évadja teljesen el fog térni az alapul szolgáló podcast második szezonjától.
 • A Snowpiercer-sorozat 7 évvel a Föld megfagyása után játszódik (és nem 15 évvel, ahogy a film), így mindenkinek az élménye is frissebb, a világ, aminek annyi lett, pedig ami világunk, így át fogjuk tudni érezni azt, amit a karakterek.
 • 4K-s remastered változat készül az Akira című klasszikus anime-hez, ami jövő áprilisban lesz először megvásárolható.
 • Az HBO Max (a WarnerMedia tavasszal induló streaming szolgáltatása) 10 ezer órányi programmal fog indulni a tervek szerint.
 • Az NBC új éjszakai talkshow-jának, az A Little Late With Lilly Singh-nek John Irwin lett a showrunnerje.
 • A Netflix közlése szerint egy hét alatt 34 355 956 háztartásban kezdték el nézni a La Casa de Papel új szezonját.
 • A Netflix berendelte a How To Sell Drugs Online (Fast) 2. évadját.
 • A Netflix berendelte a Family Business 2. évadját.
 • Vendégszerep: Ian McShane – Law & Order: SVU, Jason Momoa – The Simpsons (sajátmagaként – így fog kinézni), Yvette Nicole Brown, Blair Underwood, Laverne Cox, Flavor Flav, Justin Simien – Dear White People, Morris Chestnut – The Resident (visszatérő),
 • Állandó szerep: Josh Charles – Away (Netflix), Deborah Ayorinde, Ashley Thomas – Them: Covenant (Netflix)
 • Interjú: Anna Paquin (Joanie – The Affair S5), Lauren Hissrich (a The Witcher készítője), Sodró Eliza (Szilvi – Tóth János), Sydney Sweeney (Cassie – Euphoria), Greg Nicotero (a Creepshow készítője),
 • Mivel az Aranyélet elérte az 5000 szavazatot IMDB-n, így bekerült a sorozatok TOP 250-es listájába – jelenleg a 66., az országos sajtóba bekerülő hír hozott még pár száz szavazatot, zömében természetesen 10/10-eset.
 • Az Amazon tévésorozatot kezdett el fejleszteni a 2018-as Fast Color című scifi mozifilm alapján. A készítők a film írói lennének, Julia Hart és Jordan Horowitz (előbbi rendezné), az executive producer itt is Viola Davis, a történet pedig a filmben Gugu Mbatha-Raw által alakított Ruth-ról szólna, aki egykor drogfüggő volt és megszökött családjától, akikhez visszatérne és ismét felfedezi különleges képességeit, amikről azt hitte, elvesztette őket, és amiket családja titkolt a nyilvánosság előtt. A három generációból származó női családtagok így ismét egymásra találnak, felfedezik történelmüket, és rájönnek, hogy egyikük megmentheti a világot.
 • Pilotszkript: Dicks – USA, készítő: Heather V. Regnier, pilotrendező: Susanna Fogel, executive producer: Rob Thomas, amolyan The Big Lebowski+Broad City-mix egy Los Angeles-be hazatérő nőről, akit kirúgtak Fehér Házi állásából. Csakhogy egy banda ellopja kormányzati szolgálati mobilját, aminek visszaszerzéséhez hősünknek két tőle eltávolodott, egykori középiskolai barátjával fel kell vennie a kapcsolatot, hogy kvázi magánnyomozóként beletenyereljenek egy városi összeesküvésbe, aminek része egy hírhedt maffiózó, egy kiégett forgatókönyvíró és egy Darwin nevű gyűrűsfarkú maki.
 • A CBS berendelte a Love Island US 2. évadját.
 • A Propagate Content és az Electus dokusorozatot készít Maximum Harm címmel a 2013-as boston-i maratonos bombamerényletről Michelle McPhee könyve alapján. Charles Ferguson és Shimon Dotan lesz a rendező. Az egész egy másféle narratívát fog kínálni, mint a korábbi művek a témában, a fő merénylő FBI-jal való kapcsolatát kiemelve.
 • A truTv Game Changers címmel rendelt be sorozatot, amiben Clayton English és Noah Gardenswartz komikusok a sportot és a komédiát vegyítik. Celebes szkeccsek, profi sportoló vendégek és komikus helyszíni riportok 12 részben.

17 hozzászólás Ne habozz!

Tomi - 2019. 08. 02. 09:57

Off: Youtubeon egy videó előtti reklámban az HBO GO volt és egy skandináv sorozatot mutattak. Egy nyomozós sorozat, aminek a világában múltból jött emberek is élnek és a főszereplő nő az első múltból jött nyomozó. Tudja valaki mi a címe és hogy jó-e?

Sityu8411 - 2019. 08. 02. 10:03

Időbevandorlók a sorozat címe.

winnie - 2019. 08. 02. 10:04

hogy jó-e, az majd kiderül, mert ha be is mutatták, csak norvég változat van belőle.

http://www.sorozatjunkie.hu/2019/01/22/2019-es-hazai-sorozatos-premiernaptar/

a naptárban, mint beforeigners szerepel 08.21-től, rákeresve talán alapsztorit is kidob a blog, de majd lesz róla poszt.

DarkEagle - 2019. 08. 02. 11:00

Ez a Runaways-Cloak and Dagger crossover nálam nagyobb hír kb mint bármi. :D Mér ezer éve erre vártam.

A Witcher hír nyilvánvaló volt. Ennyit el is vártam.

Az HBO Max majd akkor kezd el érdekelni ha eljön kis hazánkba is vagy minden ottani dolog felkerül az HBO GO-ra is.

SpentRocket - 2019. 08. 02. 11:02

Arról van infó, hogy az HBO Max hogyan fog viszonyulni az HBO Go-hoz Magyarországon (leginkább elérhetőség, kínálat, lokalizáció, és ár szempontjából)?

A Netflix meg mehet a sunyiba… Ha ennyien nézik a La Casa de Papel-t, igazán tehetnének rá magyar feliratot.

kiskiraly - 2019. 08. 02. 11:23

Az első lengyel-cseh-ukrán krimisorozat trailerje
THE PLEASURE PRINCIPLE
https://www.youtube.com/watch?v=uxRjS1aGwiI

Három ország három városában egyidőben holtesteket találnak és a három nyomozó arra jut hogy az esetek összefügghetnek.

lengyel címe: Zasada przyjemności
cseh címe: Princip slasti

A videó végi dátum alapján a lengyelek már leadták a sorozatot.

Venom - 2019. 08. 02. 11:32

A HBO Max-ban benne foglaltatik minden, ami most rajta van az HBO Go-n?

winnie - 2019. 08. 02. 11:34

majd lesz egy nagyobb írás az hbo maxről, csak várom a magyar hbo visszajelzését, hogy ne legyen benne pontatlanság, de az általam eddig ismert és feltételezett dolgok alapján a válasz: nem.

az hbo go, amire szerintem gondolsz, az az hbo europe-é, az hbo max az hbo america kínálatát fogja tartalmazni, tehát nem lesznek rajta például hulus vagy showtime-os sorozatok, meg amiket az hbo europe megvásárolt a KKEU régióra. viszont lesz két magyar sorozat, mert ugye tavaly az hbo america megvette előbb a társasjátékot, majd az aranyéletet az hbo europe-tól.

ebből ugye az következik, hogy az hbo max csak amerikára vonatkozna, de ezt sem pro, sem kontra nem látom leírva.

winnie - 2019. 08. 02. 12:01

DarkEagle: várom az hbo válaszát, de egyszerűen lehetetlennek tartom a kivitelezést sem oda, sem visszafele. ld. az hbo-sorozat magyarországi jogai az hbo europe-nál vannak. a friends itthon elvileg netflixes marad. szerintem a pretty little liars is. a fresh priince is netflixes. most volt hír, hogy az hbo max megszerezte a doctor who-t. egy sorozattal nem lenne érdemes elindulni nálunk:)

(ugye volt arról nemrég (azóta már cáfolt) pletyka, hogy az hbo el akarja adni az hbo europe-ot, ami ugye megint csak érdekes lenne.)

nyilván a fentiekben bőven tévedhetek, de a logika ezt mondatja velem. 10.29-én lesz majd a nagy sajtótájékoztató.

winnie - 2019. 08. 02. 12:03

ha már streaming: indul ugye nemsokára az nbcuniversalé is. mindenki örülhet, mert beszéltek arról, hogy nem nagyon lesznek új tartalmaik, inkább a meglévőket fogják kínálni, főleg ugye a the office-t.

kiskiraly - 2019. 08. 02. 19:25

Nyáron a németeknél Hatalmas siker volt a Masked Singer: 14-49-ben az első epizód 20% SHR-el ment a finálé 40% SHR-rel

rész teljes/14-49 (teljes SHR/14-49 SHR)

1×01 2,19m / 1,46m (9,4% / 20,7%)
1×02 2,55m / 1,65m (11,1% / 24,6%)
1×03 3,03m / 2,04m (12,1% / 27,3%)
1×04 3,12m / 2,02m (12,9% / 27,2%)
1×05 3,16m / 2,07m (14,0% / 29,0 %)
1×06 4,34m / 2,67m (20,0% / 38,5 %)

http://www.quotenmeter.de/n/111175/quotencheck-the-masked-singer

Royale Bluff - 2019. 08. 02. 20:02

Durva, pont tegnap gondoltam a Dawson és a haverokra, konkrétabban hogy ha napjainkba ültetnék, akkor beleszőnék-e a Peak TV-t meg azt az általam nem reprezentatív méretben pár éve tapasztalt jelenséget, hogy az egységsugarú, nem specifikusan filmes érdeklődésű nagykamaszok (egyszerűsítsük 20 éves korig) hajlamosak nem nyitottak lenni a 2000 előtti filmekre és meglépnék-e, hogy Dawson nem filmb*zi, hanem sorozatjunkie?

gromit - 2019. 08. 02. 20:24

“Három ország három városában egyidőben holtesteket találnak és a három nyomozó arra jut hogy az esetek összefügghetnek”

ez eddig kb úgy hangzik, mint a dán-német-flamand The Team :)

gromit - 2019. 08. 02. 20:31

Nemrég volt róla szó, hogy sorozatok nem sűrűn lesznek 5-ös pontszám alatt.

Jelentem, sikerült ilyenbe belefutnom :D Cseh sorozat, eredetileg Lynč (magyarul lincs vagy lincselés), német szinkronosan Mord im Böhmerwald (ARTE)

Tegnap este 4,3-on állt, mára lement 4,0-ra, bár így is össz 18 szavazattal.

Nem néztem (még?), csak utánanéztem, mégis mi ez.

Thomas - 2019. 08. 02. 23:48

A Napi reboot/felélesztés/folytatás rovatban úgy szeretném már látni a One Tree Hillt:) De jó lenne látni, mi történt azóta a szereplőkkel! Sajnos a Lifetime-on már aligha lesz, ahol a reunion volt, meg a karácsonyi film pár szereplővel, de valami streaming sitte vagy csatorna felkarolhatná, vagy akár a CW is, talán a mostani 0.2-es átlagukat ez is elérné:) A gond csak az, hogy ennek a készítőjét is zaklatással vádolta több színésznő, így nem tudom, itt ki tehetné meg az első lépést. De felőlem jöhet a Dawson’s Creek is, akkor legalább ledarálom az eddgieket, régóta tervben van:)

chamichaze - 2019. 08. 03. 21:31

Derry Girls S2 és ráadásul magyarul, végre! nem rég újra is néztem az első évadot pont

kiskiraly - 2019. 08. 04. 10:47

gromit: Ők a Bridge-et hozták fel példának, bár nem sorozatremake.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz