login |

Emlékeztető: Csók a családnak 1. évad

2019. 08. 03. 20:44 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: ajánló,

Holnap. Comedy Central. 08:55. The Kids Are Alright – 1×03-04 (pilotkritika: winnie – 6,5/10human – 6/10 + eredeti előzetes + szinkronhangok) – ehh, a CC és az ismétlés nélküli reggeli premierek…

Igen, lemaradtam a szombati bemutatóról, de azért a tisztesség kedvéért jelzem, hogy vasárnap reggel is lesz két részt, és mivel komédiáról van szó, nem katasztrófa később beszállni. Ráadásul meg is éri, mert az ABC tavaly ősszel bemutatott sorozata az egyik legjobb országos újonc volt. A koncepció ott van a fenti linkeken, de címszavakban: 70-es évek, családi, önéletrajzi ihlet, apu, anyu és 8 gyerek, mind fiú.

A főszerepben két zseniálisan jól alakító színész, Michael Cudlitz és Mary McCormack – remélem, jó hangokat kaptak. Ja, és nem feledni, az egy évadot megért sorozatnak a magyar címét ti adtátok ebben a címadós játékban!

4 hozzászólás Ne habozz!

morty - 2019. 08. 04. 15:03

Ez volt a legjobb újonc akkor milyen lehet a többi xD
Harmatgyenge, mérföldekkel marad e a kategóriája mára már klasszikusaitól (pl.: Malcolm in the middle) de a frissebb The Middle ,The Goldbergs, Fresh Off the Boat… Egy szerethető karakter sincs benne…

winnie - 2019. 08. 04. 15:13

nem hiszem, hogy most találkozol olyan sorozattal, ami valaki szerint nagyon jó, szerinted meg tűzre való. mert ez tényleg zseniãlis volt helyenkênt, és ami fontosabb, eredeti, olyan témákat vett elő, amikkel más sorozatok nem nagyon foglalkoztak a műfajban, és tényleg szó szerint szinte mindenki szerethető, jó arc volt, de a jelek szerint nem goldbergs vagy fresh off the boat rajongóknak készült, ld. én azokat nem tudtam 2-3 részen túl értékelni, ez elòfordul.

goodjohnwin - 2019. 08. 05. 11:22

@morty: szerintem éppenhogy klasszul volt megírva a sorozat a gyerekek szempontjából, szinte mindegyik kapott az évad folyamán saját sztorikat és jó ki voltak dolgozva a különbségek közöttük. Ezek az egyéni karakterek még a humorhoz is nagyban hozzájárultak, főleg a ravasz és a mama kedvence srácok voltak nagyon szórakoztatóak.

agika88 - 2019. 09. 08. 10:13

Most láttam egy részt belőle és rákerestem. Szomorú, hogy nincs több évad. Nekem totál bejött.. (Malcolmékat nem bírom nézni, a The Middle-t nagyon szeretem, Goldbergék elmennek..) ízlések és pofonok..

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz