login |

Emlékeztető: Versailles 3. évad

2019. 08. 04. 19:36 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: ajánló, Anglia lecsap, Európa is létezik,

Ma. 21:00. Epic Drama. Versailles – 3×01-02 (magyar előzetes + szinkronhangok) – az angol nyelvű, de egyébként francia-kanadai koprodukciós történelmi sorozat utolsó szezonjához ért. Tippre ez lesz az utolsó posztunk róla, mert mi nem készülünk búcsúztató poszttal, de ha valakinek van kedve, írhat egy vendégkritikát.

2 hozzászólás Ne habozz!

heidfeld - 2019. 08. 04. 20:01

Első évad tetszett. 7/10. Második már nehezen csúszott le. 5/10.
3. évadot is elkezdtem, de 2. rész után feladtam.
Nagyon nehezen adták vissza, Versailles csillogását, de a költségvetés véges lehetett.. Színészek korrektek, de pont a király alakítója, nagyon nem bírt a szereppel.

speranza - 2019. 08. 04. 20:35

A főszereplő tényleg nem igazán vitte a prímet, viszont a fivérét és annak szeretőjét alakító két színész egészen élvezhető alakítást nyújtott. Versailles szerintem aránylag okés volt, viszont sok egyéb nem stimmelt. Pl. azon, hogy többször is mutatták fürdeni a Napkirályt, csak legyintettem, mivel köztudottan nagy ívben kerülte a vizet, és jó, ha életében kétszer-háromszor hajlandó volt megfürdeni. :))

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz