login |

Emlékeztető: McMafia 1. évad

2019. 08. 06. 19:50 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: ajánló, Anglia lecsap,

Ma. 21:30. Duna. McMafia – 1×01 (pilotkritika + szinkronos promó + szinkronhangok)

Na, a közszolgálati csatorna megint bezsákolt egy jó kis sorozatot, amit a kutya sem fog nézni a tévében? Tippre ez lesz a BBC sorozatának, ami odakint az AMC-n ment, itthon pedig rögtön felkerült az Amazon Prime-ra.

Szokás szerint a történetre nem pazarolnám a helyet, a fent linkelt kritika jó képet ad róla, inkább megemlítem a sok ismerős arcok (Hames Norton, Faye Marsay, David Straithairn, Juliet Rylance), vagy azt, hogy olyannak ajánlom a sorozatot (aminek már be van rendelve a 2. szezonja), aki szereti a komplex, sok helyszínes, sok szereplős, globális bűnügyi sztorikat (elég sok nyelvű az oroszközpontú történet), amikben idővel áll össze a teljes kép, mindenki megelégedésére.

Azért idebiggyesztem szokás szerint a hivatalos leírást:

Az orosz származású Alex Godman gyermekkora óta Londonban él, és határozott törekvése, hogy pénzügyi pályafutása során elkerüljön minden kapcsolatot családja bűnözői hátterével. Amikor azonban befektető cége rossz hírbe keveredik, szorult helyzetében megfogadja nagybátyja tanácsát, és elfogadja egy kétes hírű izraeli üzletember pénzének kezelését. Csak fokozatosan derül ki számára, hogy olyan ösvényre lépett, amelytől eddig távol akarta magát tartani, de egyre jobban rabul ejti, milyen tehetséggel képes irányítani a fejleményeket.

4 hozzászólás Ne habozz!

kiskiraly - 2019. 08. 06. 20:51

Részben itt forgatták a szomszédban (Horvátország), és itt lesz a második évad is forgatva
http://www.filmneweurope.com/news/croatia-news/item/118532-production-new-season-of-mcmafia-to-be-filmed-in-croatia
Első mondattal egyet kell hogy értsek így előre is.

kulup - 2019. 08. 06. 20:57

Nemrég néztem, minőségi darab.

kiskiraly - 2019. 08. 08. 23:03

Ledaráltam. Sok a felirat (főként orosz), ami alapból el fogja ijeszteni azt a kevés idős nézőt ami a köztévének van. (Másrész riszpekt a szikronosoknak, hogy nem szinkronizálták le az orosz részeket.)

A főszereplő srác arcáról alig lehet leolvasni valami érzelmet, miközben az ő átalakulásáról szólna a sorozat.

Amúgy elmegy a sorozat 6/10

Picivel többre számítottam volna.

morty - 2019. 11. 27. 20:16

Második évad mikor jön? Első évadot jó rég láttam már alig emlékszem a történésekre csak az maradt meg, hogy ütött rendesen :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz