login |

Hírkedd – The OA-kasza! Friday Night Dinner 6. évad! Hot Streets-kasza!

2019. 08. 06. 09:14 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Mai magyar premier: McMafia 1. évad
 • Premier: Infinity Train S1 (vendégblogger?), Bajillion Dollar Propertie$ S4, Bachelor in Paradise S6, Love & Hip Hop Hollywood S6, Ancient Aliens with Action Bronson S2, Mystic Britain S1, Paranormal Emergency S1, Carnivorous S1, The World Most Shocking Ads S1, Greatest Events of World War II In Colour S1, Secrets Of The National Trust S4, Long Lost Family What Happened Next UK S4, Paranormal Survivor S5, Danny’s House S1, Born Famous S1, Animal Park Summer Special S4, The Secret World Of Your Rubbish S1, Epic Celebrity Fails S1, Scrapyard Supercar S1 + Finálé: Designated Survivor: 60 Days S1, Divorce S3, Serial Killer: Devil Unchained S1
 • Magyar premier – AXN: 09.27 Harrow (Harrow) 2. évad
 • Magyar premier – VIASAT3: 08.10 A Ramsay család kalandjai (Matilda and the Ramsay Bunch) 1. évad
 • A The Terror: Infamy szinkronhangjai.
 • Ugye, mivel A hegyi doktor újra rendel a TV2-n folytatódott 19:10-kor, a Bezár a bazár! ismétlései 20:00-tól, míg az Áll az alku! új részei 21:25-től lesznek láthatóak.
 • Hivatalos a hír: Black Lightning fel fog tűnni az idei Nagy Nem Négyes, Hanem Ötös CW-s DC-Crossoverben.
 • A Westworld 3. évadjának története sokkal lineárisabb lesz, mint az S2-é volt, nem nagyon lesz (eleinte) időugrás sem, a 3. évad pedig onnan fog indulni, ahol a második befejeződött. A mészárlás utóhatásaival fog foglalkozni.
 • A Netflix elkaszálta a The OA-t.
 • A The OA-kasza kapcsán egyrészt érdemes elolvasni a készítő-főszereplő Brit Marling búcsúüzenetét, másrészt itt hagynám ezt, a látszólag a belsős infókkal rendelkező kommentet – utóbbi még a kasza előtt került fel a Reddit-re, és nyilván ettől (vagy épp ezért) nem kellene hitelt adni neki (bár mondjuk elég részletesen ír egy közel sem hype-os témáról), de az, hogy pont most jött a kasza híre, eléggé hitelesíti a benne foglaltakat. A lényeg nagyjából az, hogy a Netflix szeretett volna folytatást, de azt lezárásnak akarta, vagy egy rövidebb, 6 részes szezon vagy egy film formájában. Ez meg a készítőknek nem volt megfelelő a felvezetett sztorik miatt, amik egy 4. és 5. szezont is megalapoztak volna. Így patthelyzet jött létre.
 • (Azt már csak én teszem hozzá, hogy a The OA-n nem segített az sem, hogy két év telt el a szezonok között. Pont, mint a Sense8 esetében, ami végül kapott filmes lezárást. És melyik még az a Netflix-sorozat, aminek a folytatása majd 2 év múlva kerül most bemutatásra? A Mindhunter. De nem akarom az ördögöt a falra festeni.)
 • Janelle Monáe lett a Homecoming 2. évadjának főszereplője – erre ugye nem tér vissza Julia Roberts. Egy állhatatos nőt fog alakítani, aki egy kenuben ringatózva tér magához a vízen, és fogalma sincs arról, hogy ki ő és hogy került a kenuba.
 • Jake Abel (Adam) vissza fog térni a Supernatural 15. évadjára.
 • A Rocko’s Modern Life: Static Cling 08.09-én kerül fel a Netflix-re, míg az Invader Zim: Enter The Florpus 08.16-án.
 • Sorozatberendelés: cím nélküli komédia – NBC, egykamerás, készítő: Tina Fey és Robert Carlock, főszereplő: Ted Danson, egy tehetős üzletemberről, aki elindul a Los Angeles-i polgármester-választáson, de persze közel sem helyénvaló okokból. Így amikor nyer, rá kell jönnie, hogy mit is képvisel, valamint el kell nyerni stábja tiszteletét. Plusz tinilányával is ki kell építenie a kapcsolatát. Miközben felügyeli a prérikutya népességet is.
 • Nemrég közzétették, hogy kik haltak meg a Kyoto Animation-ben történt júniusi gyújtogatás során, és pár ismert név is van közöttük. A 35 áldozatot követelő tragédia ellenére azonban a stúdió nem halasztja el a Violet Evergarden (kritikánk itt) című sorozatot követő film (Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memories Doll) őszi (09.06 és 09.26 közötti) premierjét, és a tervek szerint a másik film (ami több évvel a háború után játszódik) is bemutatásra kerül a jövő év első felében.
 • 3 új epizóddal folytatódik augusztusban a Hallmark Movies & Mysteries krimisorozata, az Aurora Teegarden (A Game of Cat and Mouse, An Inheritance To Die For, A Very Foul Play)
 • Komoly koprodukciós együttműködési megállapodást kötött a brit BBC és a kanadai CBC, szóval közös sorozatokat várhatunk tőlük.
 • Blake Lively produkciós cége révén készítői szerződést kötött az Amazon Studios-szal.
 • A BBC berendelte a Friday Night Dinner 6. évadját.
 • Az Adult Swim elkaszálta a Hot Streets-et.
 • Vendégszerep: Thora Birch, Kevin Carroll – The Walking Dead (visszatérők, mint Gamma és Virgil), Colby Minifie, Peter Jacobson, Colby Hollman – Fear The Walking Dead (visszatérő), Katee Sackhoff – The Flash (megint). Denise Richards – BH90210 (sajátmagaként),
 • Állandó szerep: Kaniehtiio Horn, Zahn McClarnon, Lily Sullivan, David Wilmot – Barkskins (NatGeo), Tawny Newsome, Jack Quaid, Noel Wells, Eugene Cordero, Fred Tatasciore, Dawnn Lewis, Gillian Vigman – Star Trek: Lower Decks (CBS All Access),
 • Ez a mondat tényleg zseniális a Fuss, család, fuss! című új, TV2-es fizikai vetélkedő kapcsán: “az eredeti Fittest Family egy heti formátum, amelyből komoly fejlesztő munka eredményeként született meg a Fuss család, fuss! napi műsora.”.
 • Új sorozat: The Stranger – Quibi, készítő: Veena Sud, egy kocsimegosztó szolgáltatás (mint az Uber) sofőrjének legrosszabb rémálma válik valóra 12 órában, amikor a Hollywood Hills-ben felszedett utasa berángatja egy Los Angeles alvilágában zajló macska-egér játékba.
 • Pilotberendelés: Platform – FX, epizodikus antológia, készítő-rendező: BJ Novak, napjaink legmerészebb témáiról, gondot okozó kérdéseikről, amik a kiindulási pontot jelentenék a világunkban játszódó karakterközpontú sztoriknak. Az első rész elég drámai lenne, kemény tematikával, a második komikus, apró animáció elemmel. (A pilot szereplői között Lucas Hedges, Jon Bernthal, Kaitlyn Dever, Boyd Holbrook, O’Shea Jackson Jr., George Wallace és Ed Asner.)
 • A Paramount Network Taylor Sheridan készítői részvételével bemutatta a minap a The Last Cowboy című dokureality-t, ami 8 férfiről és nőről szól, akik verseny westernlovagolnak (vagyis “reining”-eznek). Emellett Sheridan még egy 1M dolláros díjazással bíró versenyt is szervez, amire pont a fináléban fog sor kerülni.
 • A BET Copwatch America címmel 10 részes dokusorozatot rendelt be a Renowned Films-től azokról, akik a rendőri brutalitás és igazságtalanságok ellen harcolnak. Két város saját kamerával felszerelkezett aktivistáit fogják bemutatni, valamint a rendőrség oldalát is, olyan egyenruhásokat, akik vallják, hogy csak a közösségüket akarják jobbá tenni.
 • A YouTube Show Me The Evidence címmel rendelt be sorozatot a Vox-tól, amiben az emberi kíváncsiságot fogják feltárni, s melynek minden részében a Vox újságírói próbálnak tényfeltáró munkával választ találni a közönség legtöbbet keresett és legérdekesebb kérdésire.

12 hozzászólás Ne habozz!

Ayrons - 2019. 08. 06. 09:46

Stranger things is két év csúszással jött ki.

Elijah - 2019. 08. 06. 09:48

Sejtettem, hogy nem fog folytatódni a The OA. A Netflix hónapok óta nem posztolt semmit a sorozatról, még a sorozat hivatalos oldalain is leálltak a posztolgatással április végén. Nagyon sajnálom egyébként, hogy így alakult, imádtam az első szezont. A második évadba még nem kezdtem bele, de tervbe van véve. Talán előbbre veszem.

winnie - 2019. 08. 06. 09:54

az azért közel sem. és azért lett másfél év a kihagyás, mert direkt akkor akarták bemutatni, amikor, szóval kreatív döntés volt.

más kérdés, hogy a mindhunter 2. évadja elvileg már két éve leforgott (nem tudjuk, hogy mi a franc a helyzet vele, miért ez a késés), de a kiemelt sense8 és a the oa nagyon bonyolult produkció volt, míg egy ST egy helyszínes, díszletépítős, ott nincs efféle gond.

Elijah - 2019. 08. 06. 10:03

https://deadline.com/2019/08/in-the-dark-all-american-the-cw-boss-freshmens-strong-ratings-performance-netflix-1202660874/

A The CW fejese beszél benne a tavalyi szezonban bemutatott sorozataikról. A következők lehetnek belőle érdekesek:

– Az All American népszerűsége rögtön megugrott azután, hogy felkerült az amerikai Netflixre. A második évados berendelést is nagyrészt ennek köszönheti a sorozat.

– Érdekes, milyen szavakat használt Mark Pediwitz, amikor a sorozatok streaminges teljesítményét vette sorra. Leginkább a Legacieszel es az All Americannel tűnt elegedettnek, előbbi nem meglepő, miért lett sikeres.

– Az In the Darkban annyira hittek, hogy emiatt nem vártak sokat a berendeléssel. Azóta ez is felkerült külföldön Netflixre, állítása szerint egyre többen fedezik fel.

Röviden összefoglalva: A Netflix-hatás ezeknek a sorozatoknak az esetében is érvényesült. Bár tény, hogy a globális sorozataik sokkal népszerűbbek.

noinipo - 2019. 08. 06. 10:09

Janelle Monáe in, Sam Esmail out – na ez érdekes ‘folytatás’ lesz

winnie - 2019. 08. 06. 10:18

esmail nem out, végig maradt az övé a kreatív ernyő, csak nem fog rendezni, mert nem fért bele neki.

winnie - 2019. 08. 06. 10:24

elijah: hehe, én pont ellenkezőleg gondoltam.

az all american (és a többi) kapcsán nekem az jutott eszembe, hogy kamuznak, mert nem tudhatják, hogy mennyire népszerű a sorozat, mint ahogy ez ki is fog derülni abból, hogy mennyire lecsökennek majd a szémaik. (plusz ezeket el sem sikrült adni globálra a netflixnek, csak amerikába. az egészben az a csavar, hogy ha ennyire elégedettek a netflixszel, és annak a reach-ével, akkor miért más platformokra adták el az idei újoncaikat, olyanokra, amiken sokkal kevesebben tudják felfedezni őket? szóval szerintem nincs szó népszerűségről, ha nekik bőven elég lesz jövőre a cbs all access és az hbo max, egyszerűen csak a pénzüknél vannak. ld. a legacies és az all american elment más piacokra is, KK-EU-ban például az HBO Europe kapta el.)

a the oa-nál pedig pont a csend volt beszédes abban a tekintetben, hogy lehet folytatás- ha nem terveztek volna a sorozattal, akkor elkaszálják, de látszott, hogy nem ez a cél. gondolom, tárgyaltak elég sokáig, aztán ez lett a v ége.

kiskiraly - 2019. 08. 06. 10:37
eszemix - 2019. 08. 06. 11:39

Ne mar! Epp tegnap este kezdtem ujranezni a The OA-t… :(

Thomas - 2019. 08. 06. 13:20

Akármi is segített az All Americanen, a tavalyi év legjobb újoncán, én örülök neki:) Nézettségileg már nincs nagyon hova visszaesni, szóval gondolom, lehet reménykedni egy 3. évadban is. Ha viszont blöfföltek és kamuznak, akkor nem tudom, mi lesz:)

dukyka - 2019. 08. 06. 15:56

winnie: Nem forgott le 2 éve a Mindhunter, tavaly decemberben fejezték be a forgatást. Azt is írtak, hogy több mint fél évig vágták az első évadot, úgyhogy nyilván a 2.-nál sok időbe fog telni.

Geza Kovacs - 2019. 08. 06. 19:55

P***ba, az OA nagy kedvenc lett a 2. évadra és ez lett volna az első olyan, hogy egész évad(?) sorozat a külvilágban játszódott volna, nem csak pár jelenet vagy 1 rész erejéig mentek volna ebbe bele. Tényleg legalább valahogy befejezték volna! :-(((

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz