login |

Új magyar sorozatok 2019/20-ban (1.): Jófiúk

2019. 08. 06. 18:20 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hazai termék, kampány, magyar hírek, video,

Na, akkor megnyitom ezt a rovatot is – ki hitte volna, hogy az “Új magyar sorozatok 2018/19-ben”-nek nem kevesebb, mint féltucat tagja lesz, még akkor is, ha a Mellékhatás végül nem került bemutatása. Mindenki magában értékelheti, hogy milyen lett az öt újonc, és közben elmerenghet azon, hogy a mostani szezonban még több magyar újonc kerülhet képernyőre, ha szerencsénk van:

Az első jelentkező jó eséllyel ősszel az RTL Klub új sorozata lesz, ami FilmService-től érkezik, és ezen is Kapitány Iván fog dolgozni rendezőként – az RTL Klub A mi kis falunk készítőit emlegeti promóiban, ami végülis is igaz valamennyire.

A három hülyerendőrről szóló szóló komédia “természetesen” feldolgozás lesz – valakinek még rémlik a spanyol Balfék körzet (Los hombres de Paco / Paco’s Menitt a hosszú előzetese) – remélhetőleg az, hogy az Alvilághoz hasonló ez a széria is több, mint 10 éves alapra épül, ezúttal nem lesz negatívum.

A hat szezont megért eredeti alkotás leírása:

A fergeteges humorú sorozat egy csapat idétlen, degenerált rendőrről szól, akik több bajt okoznak, mint amennyit megoldanak. Míg a rendőrös sorozatok általában rátermett, profi zsarukkal kápráztatják el a nézőt, addig ez a csapat ideje nagy részét azzal tölti, hogy saját balfogásait próbálja valahogy elsikálni.

A káosz középpontjában Miranda (Paco) rendőrfönök áll. Remek fickó, nagy alak, csak a krízis-helyzeteket bírja nehezen. Az ő két balkeze, két igaz lúzer, Mariano és Lucas. Lucas igazán jóképű és még akár jó rendőr is válhatna belőle, ha nem a filmeket akarná utánozni. A kissé tohonya Mariano viszont még mindig azon rágódik, hogy kedvese, Inés két éve elhagyta. (Túl sok volt neki, hogy a féltékeny zsernyák GPS-figyelőt rejtett a táskájába.)

Ezek hárman különben nagyon szerethetőek, csak rejtély, miért ezt a hivatást választották: inukba száll a bátorság például, ha egy megtermettebb kutya jön szembe. Azért képzik is magukat, a sorozat elején például angolul tanulják a szak-zsargont, “Hands up! – Kezeket fel!”

A főszerepben Mihályfi Balázs, Hevér Gábor és Király Dániel lesz, a tovább mögött az első két teaser.

Tartalék:

14 hozzászólás Ne habozz!

Desmond Wallace - 2019. 08. 06. 18:43

Kíváncsian várom.

Deny - 2019. 08. 06. 18:50

Nem nagyon rajongok az efféle rendőrös komédiákért. “A mi kis falunk alkotóitól” plecsni is taszító számomra, mert nekem az a sorozat már a gagyi kategória. De meglátjuk, egy pilotnyi esélyt mindenképp kap.

Dave - 2019. 08. 06. 19:28

hát igen, miután az rtl egy ótvarosat bukott az aranyélet koppintásával maradnak a megfilmesített rendőrvicceknél, amin aztán a még tévét néző 50+-os korosztály a hasát fogva nevet. Nulla a várakozásom. :(

winnie - 2019. 08. 06. 19:34

dave: az is baj, hogy komédiát csinálnak, és az is, ha komolyat akarnak?:) csak azért, mert egy sorozat nem komédia, még nem koppintás, és senki nem akarna olyasmit koppintani, amiről tudja, hogy csak töredéknyi pénze van rá, és sosem lenne annyira nézett, mint egy dramedy.

az alvilág, miképp az aranyélet, feldolgozás volt, két elég más sorozat – ráadásul az egyikben lejön a főhős a bűnözésről, a másikban megy meg rámegy. ha valamit koppintott, akkor az az eredeti holland sorozat volt, de azt iszonyatosan, olykor jelenetről jelentre. mondjuk pont ettől lehetett volna jó, hiszen az eredeti is az volt.

de mint írtam, lehet örülni, jön a mellékhatás, ami nem komédia. jön a hentes pilotja, ami nem komédia, és egyik sem aranyélet.

Desmond Wallace - 2019. 08. 06. 19:47

“a még tévét néző 50+-os korosztály a hasát fogva nevet”

Az RTL-nél nyilván nem az 50 év felettiek a fontosak, és elég szép számmal van még 18-49-es néző az országban. Sokan temetik a tévét, de köszöni szépen, még mindig él és virul.

winnie - 2019. 08. 06. 19:54

na, igen, az egyetlen musor, amit nez a 18-49:)

Edrick - 2019. 08. 06. 20:06

Hogy melyik sorozat feldolgozása lesz?! Aztarohadt, engem itt most megvettek. Pedig a Mi kis falunk nem annyira jött be, de ha ebből tudnak olyat húzni, mint a Balfék körzetből, leborulok előttük. (Egyébként eredetileg 9 évadot élt meg, csak a másfajta felolsztásnál, mint pl. nálunk lett belőle 6)

winnie - 2019. 08. 06. 20:56

köszi, javítom.

winnie - 2019. 08. 06. 20:58

egyébként igazán lehetne jobb az arányom idén, mert a tavalyi 5-ösből egy nagy kövér nullát húztam be, a hetiek mind mentek két rész után, a 200 első randit sem néztem tovább (de talán azt nem kaszáltam volna még, mert jópofa volt, csak hát napi), a DÖ-t el sem kezdtem, mert tudtam, hogy esélytelen lenne nálam.

Desmond Wallace - 2019. 08. 06. 21:36

“egyébként igazán lehetne jobb az arányom idén”

Dettó.
Csak A mi kis falunkat láttam végig. Pedig szerettem volna szinten lenni a magyar sorozatokkal, bár tavasszal szinte semmit se néztem.

Viszont párat azért igyekszem majd pótolni: A tanár S2 (4 részem maradt), Alvilág (két részt láttam), Bogaras szülők (3 részem maradt), Cseppben az élet (semmit se láttam belőle), Ízig-vérig 8ebből se).

Killjoy - 2019. 08. 06. 23:02

A 200 első randit nagyon szerettem és nekem az Ízig vérig is bejött, de amit a Viasat a digitális platformján művelt ezekkel a sorozatokkal, az egy ámokfutásra emlékeztetett engem. Mert az, hogy az RTL Most-on az amerikai sorozatokat 7-14-21 napig lehet csak megnézni az adásba kerülés után, az oké, de hogy a Viasat a saját gyártású sorozatai a Viasat Playen és a Sony Networks applikációban is csak 7 napig nézhetőek (HA EGYÁLTALÁN FELKERÜLNEK, MERT AZ ÍZIG VÉRIGNÉL EZZEL IS VOLTAK BAJOK VASTAGON!!!) az azért egy vicc… Elutaztam két hétre direkt egy netetlen, hogy tényleg kipihenjem kicsit magam, és már nem is tudtam megnézni a kihagyott részeket, mikor hazaértem. :(

A Bogaras szülőkben talán lett volna potenciál, de sajnos ez inkább kínos volt a legtöbbször, mint szórakoztató.

Az Alvilág nekem szintén bejött, önmagában, semmihez nem hasonlítgatva, szerintem teljesen élvezhető bűn-sztori volt, de nem érezném hiányát, ha ennyi lett volna, hiszen egész szépen elvarrtak minden szálat a végére.

Amit sajnálok, hogy vége lett a “kicsik” közül, mert bár nagyon réteg sorozat volt, de én nagyon szerettem, az a Csak színház és más semmi…

antijunkie - 2019. 08. 07. 01:08

Balfék körzet nagy kedvenc volt, azóta is várom, hogy újra képernyőre kerüljön. Kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki belőle a készítők.

Lina - 2019. 08. 07. 10:42

Erre kíváncsi leszek, főleg a színészek miatt. Kíváncsi vagyok,hogy Mihályfi Balázsnak mennyire fog jól állni a komikus vonal,mert amúgy szuper színész,nem vitás. Király Dánielt eddig csak az Egynyári kalandban láttam,most fogom először látni bármilyen más szerepben. Hevér Gábornál viszont egyértelmű,hogy ez működni fog.

Flotador - 2019. 08. 07. 11:41

Azért amerikai donut helyett igazán tehettek volna kakaós csigát a kezébe.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz