login |

Délelőtti videó 6.: Australian Survivor: Champions vs Contenders II

2019. 08. 07. 12:40 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: Ausztrália megmutatja, reality,

Tudom, hogy már elindult jó pár napja az ausztrál Survivor 7. évadja, de pont a nyaralásom alatt, így nem volt esélyem írni róla kritikát, és már nem is fogok, így marad ez a poszt, ha valaki esetleg véleményezné az eddig látottakat – vagy esetleg kibeszélni azt. A tovább mögött egy rettenetesen jó hosszú promó a bajnokok az aspiránsok ellen-szezonhoz, de sajnos a a YT kommentjeiben nem derült fény arra, hogy ki énekli az I’m Still Standing ezen változatát.

4 hozzászólás Ne habozz!

wellwellwell - 2019. 08. 09. 15:05

véleményezem: kurva jó, van pár érdekes karakter (meg pár döglött hal), sok kavarás, fordulatok, blindside, én imádom. :)

pity - 2019. 08. 12. 15:37

Nekem jobban bejön mint az USA verzió. Sokkal több idejük van kifejteni egy-egy karaktert a bővebb műsoridő miatt. Lukenak meg külön örülök.

dzsordzso - 2019. 08. 20. 13:01

Merge megvolt es rengeteg a jo karakter. Tidnak ezek jatszani, ok is lattak az osszes amerikai evadot, ugyhogy kepben van a tobbseg. Van egy-ket fogalmatlan, de a tobbseg jol jatszik.
Adtam neki eselyt az amerikai utan es nem bantam meg, nagyon utos. Foleg, higy nem vagjak annyira meg mint a cbs-es verziot.
Nagy survivor fan vagyok, de ez az evad ott lesz az all time favoritok kozott.

dzsordzso - 2020. 01. 09. 11:38

Survivor Australia 8. evada februar 3-an startol es All Star evad lesz.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz