login |

Hírszerda – American Crime Story 3. évad! Snowfall 4. évad!

2019. 08. 07. 09:05 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Hard Knocks S14, Miz & Mrs S1 (nyári), Undercover Billionaire S1, Intervention S20 (Heroine Hub), Code of The Wild S1, Flipping Exes S1, The Little Couple S14, The Real Housewives of Orange County S14, Growing Up Chrisley S2, Dating #nofilter S2, T-Pain’s School of Business S2, War Factories S1, The Grey Area S1, Lateish Show With Mo Gilligan S1, All New Traffic Cops S5, Inside The Factory S6, Fake or Fortune S8, Emma Willis Delivering Babies S1, Outback Wrangler S4, My Restaurant In India S1, Save Money Good Health S3, Jamie’s 30 Minute Meals S1 + Finálé: Good Trouble S2 (nyári – vendégblogger?), Blood & Treasure S1 (vendégblogger?), The 100 S6, Drunk History S6, Black Ink Crew: Chicago S5 + volt kedden is Bachelor in Paradise-epizód
 • Magyar premier – HBO GO: 08.21 Időbevándorlók (Beforeigners) 1. évad
 • Magyar premier – VIASAT6: ősz Tsubasa kapitány – Kezdőrúgás (Captain Tsubasa) – a 2018-as részek
 • Magyar premier – TV2: ősz Nyomd a gombot, tesó! 1. évad
 • A Euphoria szinkronhangjai.
 • Szuperfontos fellélegzés lehet egyeseknek: az NBCUniversal jövőre induló streaming szolgáltatása javarészt vásárolt sorozatokból fog állni, nem nagyon lesz saját gyártású tartalma – bár egy kivétel már biztos van, az A.P. Bio, amit ugye kaszált az NBC, de ők átvették és folytatják a 3. évaddal.
 • Rob Thomas, a Veronica Mars esetleges 5. évadjára le akarta vetkőzni a sorozat tini komponensét (ld. az S4 zárása), nem akarta, hogy minden szezon arról szóljon, hogy ugyanaz a pár ember nyomozgat. Viszont, ha nem ez a cél, akkor egyes karakterekre nem biztos, hogy szükség van.
 • A Star Trek: Short Treks 2. évadjának címei: “Ask Not,” “Q&A,” “The Trouble With Edward,” “The Girl Who Made The Stars,” “Ephaim And Dot,” és “Children Of Mars”.
 • Alan Moore nem engedte, hogy benne legyen a neve az HBO-s Watchmen stáblistájában. Ami szerintem többek között azt is jelenti, hogy pénzt sem fog kapni, mert elvileg a készítői kredit tulaja minden epizódért kap pénzt, amikor kiírják a nevét.
 • Nem lesz kész Halloween-re a Chilling Adventures of Sabrina 3. évadja
 • MerLuca-rajongóknak az első jelenetkép a Grey’s Anatomy évadnyitójából.
 • Azt írtuk, hogy vége a Netflix szerződésének a CW-val, de ettől még lett volna esélye a platformnak, azonban mostanra eldőlt, hogy a CW idei sorozatai közül a Nancy Drew évad utáni streaming jogait a CBS All Access szerezte meg, míg a Katy Keene-ét és a Batwoman-ét az HBO Max. Évad közben a streaming jogok a CW saját platformjáé lesznek. (Tippre ezek amerikai jogok, és előfordulhat, hogy nemzetközileg a Netflix kap valamit, vagy az HBO Europe megszerez ezt-azt a régióra.)
 • A Chernobyl nézettsége részről-részre nőtt az amerikai HBO-n, és végül kumulatíve átlépte a 12 milliót, így a Band of Brothers óta a legsikeresebb minisorozattá vált.
 • Az FX berendelte a Snowfall 4. évadját.
 • Az FX berendelte az American Crime Story 3. évadját – persze eddig is be volt, de abból lett a 2. évad, hiszen a tervezett 2. évad a kukában végezte. Ettől még nem volt kétség, hogy lesz folytatás, csak a sztorira akartak rátalálni.
 • És rátaláltak a sztorira: az American Crime Story S3 címe Impeachment: American Crime Story lesz, és a Monica Lewinsky-Bill Clinton-affért, illetve szexbotrányt fogja feldolgozni, amit anno a 4. évadnak terveztek. A készítő Sarah Burgess, az alapot Jeffrey Toobin (tőle adaptálták az S1-et is) könyve, az A Vast Conspiracy: The Real Sex Scandal That Nearly Brought Down a President jelenti majd. Ami biztos, hogy Sarah Paulson lesz Linda Tripp, Beanie Feldstein lesz Monica Lewinsky és Annaleigh Ashford lesz Paula Jones. Ja, és Lewinsky producerként részt vesz a szezonban.
 • Elijah Wood produkciós cége révén készítői szerződést kötött a Legendary Television Studios-szal.
 • Az Orange Is The New Black zárószezonjában történtekhez interjúk: Tara Herrmann (showrunner), Diane Guerrero + még egy (Maritza), Danielle Brooks + még egy (Taystee), Laura Prepon + még egy + még egy (Alex), Dasha Polanco (Daya), Taryn Manning (Pennsatucky),
 • Rob Thomas, a Veronica Mars készítője elég sok interjút adott a 4. szezon, valamint a finálé kapcsán (még egy + még egy + még egy + még egy + még egy + még egy) is.
 • Vendégszerep: Olivia Thirlby Fortune Feimster, Lex Scott Davis, Sophie Giannamore – Generation Q, Tiffany Haddish, Christina Hendricks – Solar Opposites, Taika Waititi – Rick & Morty, Alexis Denisof – Legacies (visszatérő),
 • A Joss Whedon-féle HBO-s The Nevers (bővebben róla itt) főszereplő Laura Donnelly mellett Olivia Williams, James Norton, Tom Riley, Ann Skelly, Ben Chaplin, Pip Torrens, Zackary Momoh, Amy Manson, Nick Frost, Rochelle Neil, Eleanor Tomlinson, Denis O’Hare. A sorozathoz bővebb tartalom nem jött ki, de a karakterek mindegyike elég részletes leírást kapott, amiből lehet erre-arra következtetni.
 • Interjú: Katee Sachoff (Niko – Another Life), Eric Kripke + még egy (a The Boys készítője), Robin Thede (az A Black Lady Sketch Show készítője), Nathalie Emmanuel (Maya – Four Weddings and a Funeral), Marti Noxon (a Sharp Objects készítője),
 • Elismertség ide, siker oda, minden jel arra utal, hogy egyelőre nem lesz a TV2-n Ninja Warrior Hungary 3. évad – legalábbis ősszel biztos, hogy nem.
 • Sorozatberendelés: cím nélküli Hedy Lamarr-minisorozat – Showtime, készítő: Sarah Treem, főszereplő, Gal Gadot. Lamarr (1914 – 2000) színész és feltaláló volt, aki olyan ügyek élére állt, melyek ma is kihívások elé állítják a nőket és a társadalmat, és az ő életét, illetve karrierjét fedné le a széria.
 • Új sorozat: Last American Vampire – Quibi, készítő: Terry Matalas, egy fiatal FBI-ügynökről szól, aki egy 500 éves gazdag vámpírral közösen igyekszik elhárítani egy világméretű veszélyt. (A projektet eredetileg az NBC kérte be, de végül nem rendelték be.)
 • A Bravo Indian-ish címmel könnyed, komikus dokureality-t rendelt be, amiben többgenerációs, Indiából Amerikába költöző családokat követnek, akik nagyjából ugyanakkor vettek ingatlant Miami-ban.
 • A 2020-ban felélesztésre kerülő The Biggest Loser műsorvezetője a korábbi tréner, Bob Harper lesz.
 • Az NBC legújabb késő esti talkshow-ja, az A Little Late With Lilly Singh 09.16-án startol el.

14 hozzászólás Ne habozz!

Captain Phillips - 2019. 08. 07. 10:27

Sorry, hogy ezt ide irom, de szamomra a nap legjobb hire: Event Horizon sorozatot keszit az Amazon Prime!

https://variety.com/2019/tv/news/event-horizon-series-amazon-1203291883/

winnie - 2019. 08. 07. 10:29

ide bármit lehet:) reméljük, lesz is belőle valami, mert egyelőre csak fejlesztik.

Tomi - 2019. 08. 07. 10:32

Beanie Feldstein elég rossz választás Lewinsky szerepére, mert alsóhangon 30 kilóval kövérebb. Furcsa lenne, ha a nagy nőfaló Clinton a sorozatban egy erősen túlsúlyos nő miatt kerülne ilyen helyzetbe…

Hedy Lamarr volt az első nő, akinek orgazmusa volt a vásznon, plusz vetkőzött is. Vajon ez is benne lesz a sorozatban és Gadot is láthatjuk majd így vagy csak az amerikai életéről fog szólni?:)

winnie - 2019. 08. 07. 10:34

lewinsky kvázi kiválasztja, hogy ki a megfelelő szerinte – mire “nem jó választás?:) egyrészt bárki kerülhet ilyen helyzetbe, a szex vagy az érzelmek nem testsúly függvényei, ha pedig egy “nőfalóról” van szó, akkor pláne tökéletesen érthető a dolog, másrészt pedig épp erről szólt a narratíva anno, hogy lewinskyra a (túl)súlya miatt szállt rá a média – arról nem is beszélve, hogy lewinsky kulcsszerepet kapott a castingban, és ha valaki tudja, hogy ki a megfelelő színész a szerepre, akkor ő.

Kati néni - 2019. 08. 07. 10:36

Szegény Moore, én se örülnék neki, ha a kreálmányaimat valaki nagyon megpiszkálná, de a mostani képregényalkotók jóval szerencsésebbek, mert “lemondatják” őket a nagy univerzumokba írt karakterek és sztorik használati jogáról és rendszeresen jogdíjakat kapnak utánuk. Régen nem így volt, sokan évekig pereskedtek a kiadókkal, pl. Jerry Siegel es Joe S(c)huster is Superman miatt. Szerencsétlen Bill Finger meg évtizedekig annyit se érdemelt, hogy Bob Kane neve mellett feltűnjön az övé is a Batman-füzetek vagy -adaptációk kreditjeiben, pedig legalább annyira részese volt a Denevérember születésének, mint Kane.

winnie - 2019. 08. 07. 10:57

ugye moore a filmmel meg a v for vendettával is ezt csinálta, anno leszögezte, hogy az nem az övé, kapja csak meg a pénzt a készítő társa.

Anonymus - 2019. 08. 07. 11:38

A Disney+ csomagban is vásárolható lesz a Hulu-val és az ESPN lesz benne mindössze 13 dollárért, ami nemrossz ajánlat.
Főleg a sportcsatornák miatt ez hatalmas előny.

winnie - 2019. 08. 07. 11:43

ennek kapcsán: nagyon fontos, hogy nem az espn, hanem az espn+, ami a nevével ellentétben nem ad többet, hanem inkább mást, egyéb sportokat, bár nyilván átfedés van. (plusz a hulunak a reklámos csomagja került ebbe.)

(ESPN+: nba, nfl és sportcentre például nincs, ahogy ESPN-es közvetítések sem, de van “All of the 30 for 30 documentaries, all classic boxing and new fights, every single game from Italian and now German soccer leagues, NCAA, a bunch of other live events and documentaries” + “UFC, Boxing along with select MLB, and NHL games”)

nálunk jó eséllyel ez persze annyira nem pálya, mert itthon szerintem nem lehet hulu, de persze mire elindul idehaza a disney+ két év múlva, addig lehet, hogy nyitnak.

dochollywood - 2019. 08. 07. 11:48

Delevingne testvérpár lakhandija:

https://www.youtube.com/watch?v=jAth0IKzfTM

juhaszvik - 2019. 08. 07. 15:53

az amc már pár napja ad egy szinkronos trailert a terror: gyalázat című antológia sorozatához (egyébként borzalmas cím).

winnie - 2019. 08. 07. 16:13

van kettő is, csak mindig volt más szinkronos ami elé került, de a cím valamennyire adott volt, ha hűek akarnak maradni az eredeti fordításhoz, vagy legalábbis annak egy változatához – mármint a roosevelt-féle beszédre célzok, amiben gyalázat napját, day of infamy-t emleget. persze lehet, hogy másképp is fordították itthon, azt már nem néztem meg, de gyalázatnak mindenképp.

de azzal egyetértek, hogy elég fura, nem túl jó cím.

Kati néni - 2019. 08. 07. 18:41

O.o.
Nem tudom, hogy volt-e már, de a Marvel univerzumon belül rebootolni akarja a DareDevilt, színészcsere, tónusváltás stb.

Kati néni - 2019. 08. 07. 18:41

2021-ben, amikorra lejárnak a Netflix jogai.

wellwellwell - 2019. 08. 09. 15:08

ezek szerint a katrina sztori beleállta a földbe? vagy csak tovább tolódik?

az jó hír, hogy jeffrey toobin könyve az alap, az o.j. évad is az ő könyve alapján készült, szóval ez elég biztató.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz