login |

Délelőtti videó 3.: Sintonia

2019. 08. 09. 11:30 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: video,

City of God-széria? Mondjuk már volt olyan anno, de ettől még jó lehet hivatkozási alapnak. (Durva, most megnéztem, hogy az itthon Isten városa címen ismert film az IMDb all time toplistáján 22., és csak egy nem amerikai film előzi meg. És tényleg mennyire jó volt!) Szóval újabb brazil sorozattal jelentkezett ma a Netflix. (A magyar feliratot talán már nem is kell kiemelnem.)

A történet három barátról szól, akik a Sao Pauolo-i szegénynegyedben, a favela-ban nőnek fel, de utána különválnak útjaik, az egyik a drogkereskedelem felé konvergál, a másik a vallás felé, míg a harmadik a funk zene irányába.

Teaser és a hosszú trailer a tovább mögött. Szereplők: MC JottaPê, Christian Malheiros, Bruna Mascarenhas. A Sintonia-t a YouTube-sztár KondZilla készítette és rendezte (valamint Guilherme Quintrella és Felipe Braga). (Gondoltam, megnézem, hogy ki ő, “sztárra” számítva pár százezer feliratkozóval. Oké, van neki 50 millió.)

1 hozzászólás Ne habozz!

Silver-sama - 2019. 08. 09. 17:08

Nem is kell találgatni ki melyik irányba halad el:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz