login |

Emlékeztető: Kijárási tilalom 1. évad

2019. 08. 11. 19:50 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: ajánló, Anglia lecsap,

Ma. 21:45. HBO3. Curfew – 1×01 (pilotkritika + magyar feliratos előzetes + szinkronhangok) – az HBO GO-s premier után a tévében is látható, magyar szinkronnal.

Zombik, Sean Bean, autóversenyzés és MÓKA!

Ó, szegény sorozat, de alulértékelt, pedig aki szereti a klasszikus 70-es, 80-as évekbeli disztópikus scifiket, annak lehet, hogy be fog jönni ez, a hangsúlyt abszolút a szórakoztatásra helyező, közeljövőben játszódó angol sorozat, ami tavasszal indult el, s mint látjátok, írtunk is a kezdéséről. Tudom, hogy sokan fintorogva fogják maguktól ellökni a pilotot, de ez az elszállt, önmagát nem komolyan vevő stílus bőven be fog jönni egyeseknek, ezt garantálom.

Engem a monitor elé szögezett, szerintem szuper sorozat. Izgalmas, jók a szereplők, ha egyedül néztem volna szerintem egy éjszaka alatt ledarálom,

Nem sok olvasói véleményt kaptunk (talán majd itt?), de a fentit kiemeltem.

Itt az HBO hivatalos tartalomleírása:

A nem is olyan távoli jövőben a világ látszólag semmiben sem különbözik attól, amelyben napjainkban élünk, ám éjszakára az utcák elnéptelenednek, és szigorú kijárási tilalom lép életbe. Mindez azért van, hogy megvédje a lakosságot a vírustól, ami megfertőzte az országot. A gyilkos éjszakai autóverseny lehetőséget biztosít a résztvevőknek, hogy elkerüljék a kijárási tilalmat, reményt, bátorságot és önbizalmat ad számukra. Huszonöt csapat indul a Londontól Skóciáig tartó veszélyes útra.

6 hozzászólás Ne habozz!

devy - 2019. 08. 11. 20:13

a lezárás elfogadható vagy lesz 2.évad belőle?

Shifty - 2019. 08. 12. 17:23

Sean Bean meghal az első rész végén? :-)

winnie - 2019. 08. 12. 18:37

ha azt nézzük meg, hogy az elmúlt elég sok sorozatában és filmjében nem halt meg, akkor amondó vagyok, hogy kezd urban legenddé válni ez a meme:)

Enzo - 2019. 08. 15. 16:41

Bakker, tényleg, ez nekem fel van írva még nézős listára. Az ilyen A-ból B-be versenyzős tematika valahogy mindig nagyon megfog. Az meg csak a pláne, hogy még zombik is vannak benne.

agota - 2019. 08. 17. 11:21

Nagyon pimasz 😍… imádtam!!!

Critica007 - 2019. 09. 01. 18:09

Még, még, még még!!!

Így kell egy totálisan agyatlan Zs kategóriás sztoriból egy ötletes, értelmes, érzelmes, kreatív, a jelenre reflektáló és helyenként humoros sorozatot készíteni.

Ha esetleg valakit a pilot nem rántott volna be, nyugodtan nézze meg a 2. részt, mert akkor valóban beindulnak az események.

“The Sun Always Shines On TV”

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz