login |

Gordon Ramsay: Új utakon 1. évad

2019. 08. 11. 19:20 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: ajánló, doku, kampány,

Ma. 22:00. National Geographic. Gordon Ramsay: Uncharted – 1×01 (szinkronos promó + eredeti előzetes és részletek)

Dokusorozatos premierről ritkán írunk emlékeztetőt, de ez egyrészt tényleg lenyűgöző, másrészt lehetőséget ad arra, hogy megint megemlítsem a még lenyűgözőbb Gordon Ramsay on Cocaine című szériát, ami a kokain készítéséről és terjesztéséről szólt az ismert séf közreműködésével.

Az alapkoncepció szerint az Új utakon-ban (aminek már berendelték a 2. szezonját!) Gordon Ramsay a világot járja és egzotikus tájakon, nehezen megszerezhető alapanyagokból főz helyi kajákat. Meg verseng a helyiekkel lokális specialitások főzésében. A helyszínek Peru, Marokkó, Laosz, Új-Zéland, illetve USA, azon belül is Alaszka és Hawaii.

 

2 hozzászólás Ne habozz!

DeadMan - 2019. 08. 12. 09:46

Biztos vagyok benne, hogy ebből a poszterből nem lesz egy mém sem a videójátékos közösségben.

Sook Jai - 2019. 08. 23. 09:54

Imádom, de komolyan. Egyre kevesebb sorozatot nézek időhiány miatt, de ezt muszáj. Lélegzetelállító felvételek, vicces alapanyaggyűjtések – nem kevés sípolással :) – és különleges kaják, menő helyi séfekkel. Csak ajánlani tudom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz