login |

Délelőtti videó 3.: Why Women Kill

2019. 08. 12. 11:30 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: antológia, video,

A CBS All Access új, évados antológia sorozatának készítője nem más, mint az a Marc Cherry, aki anno a Desperate Housewives-t (meg a Devious Maids-et) is jegyezte.

A széria három különböző korszakban élő nőt mutat be: egy 60-as évekbeli háziasszonyt, egy 80-as évekbeli előkelőséget és egy 90-es években élő ügyvédet, akik házasságaikban hűtlenséggel kényszerülnek szembenézni. És, ahogy a címből kiderül, gyilkosság lesz a végállomás. Aminek nem a hűtlenség lesz az oka, és nem is feltétlenül ezek a nők a gyilkosok. (Emellett a sorozat megmutatja, miképp változott meg a nők szerepe – és azt is, hogy reakciójuk az árulásra mennyire nem változott semmit.)

A tovább mögötti előzetesekben (egy teljes trailer + 60-as, 80-as és 2000-es teaser) benne vannak a koppanós pillanatok is. A főszereplők: Lucy Liu, Ginnifer Goodwin, Kirby Howell-Baptiste, Alexandra Daddario, Jack Davenport, Reid Scott, Sam Jaeger, Sadie Calvano, Leo Howard

4 hozzászólás Ne habozz!

eszemix - 2019. 08. 12. 13:57

Ohohooo, ontudatra ebredo felesegek. Johet!

Kati néni - 2019. 08. 12. 16:10

Hehe, Mark Cherry újrahasznosítja az argentin Mujeres Asesinas alapötletét (csak ott egy rész = egy történet volt a formátum), az ABC-s verzió (Killer Women) besült.
Amúgy nem ez lenne az első eset, hogy latin-amerikai anyaghoz nyúl, a Devious Maids is egy mexikói sorozat (jól átkalapált) feldolgozása (amely egyébként a SzülFel sikerén felbuzdulva létrejött koppintás).

Pribi - 2019. 08. 12. 16:35

Kati néni, tetszik, hogy ilyen tájékozott vagy. Én is egyből a Mujeres Asesinasra gondoltam.
Én biztosan fogom nézni, mert a DH-t és a DM-et is nagyon szerettem.

winnie - 2019. 08. 12. 16:44

“Mark Cherry újrahasznosítja az argentin Mujeres Asesinas alapötletét”

van egy olyan érzésem, hogy már azt megelőzően is volt olyan alkotás, ami hasonló témát boncolgatott – annyira ne egyszerűsítsük le a gondolkodásunkat, hogy csak azért, mert ez a téma, csakis újrahasznosítás lehet:) ráadásul egy olyan világban élünk, ahol már az alapötlet esetében is elég kemény pénzeket kell fizetni, itt pedig erről elvileg nincs szó, szóval van egy vonás, ami megegyezik. bumm. ez nem ritka.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz