login |

Emlékeztető: Fear The Walking Dead 5. évad (folytatás)

2019. 08. 12. 20:00 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: ajánló, kampány,

Ma. 22:00. AMC/COOL. Fear The Walking Dead – 5×09 (kibeszélő + szinkronos részlet ls előzetes)

Minimális szünet után már itt is a szezon második fele. Kritika tőlünk nem jön, így a kibeszélőt linkeltem, de ha valaki mégis írna a startról, akkor azt megköszönjük. Maga a rész elég különleges lesz, szinte teljes egészében dokufilmes, szóval akinek ez (és a sok szöveg) nem kenyere, az nem fog rajongani érte.

De sok szereplő van a plakáton! Lesz ez még ennyi sem.

8 hozzászólás Ne habozz!

dexike3 - 2019. 08. 12. 20:45

akkor a Diary of the Dead-re hajaz a kivitelezése.

winnie - 2019. 08. 12. 20:57

az inkább talált kamerás, nem? ez full dokus, azogy néztem egy filmet forgattak konkrét okokból a karakterek.

Geza Kovacs - 2019. 08. 12. 23:22

Hát, akárhogy is, nézem, de bedöglök az unalomtól 10 percnél. :-(

Isaac - 2019. 08. 22. 16:54

Ez a 10.rész nekem bejött,bár igaz itt voltak néha fejfogós jelenetek,de ha csak biztonsági játék lenne,akkor szerintük nem lenne izgalom. Viszont egy dolgot nem értek,egy olyan világban,ahol szó szerint bármelyik pillanatod lehet az utolsó,az élj a mának elv miért nem érvényesül jobban??? Lehet ők belefásulnak vagy hasonló,de most is ritka az ember tényleg megtalálja az “igazit” másodszor is … még a szánkba is rágják gyakorlatilag… erre nem kezdek bele,mert úgy is elveszítem :O Kevés dolog van ,amiért meghalni is érdemes,de itt csak élni kellene érte ;)

Gatts - 2019. 08. 25. 22:38

Érdekes, ahogy játszanak a színekkel. Az első évadok nagyon meleg, sárgás szűrőket használt. A 4. évadnál aztán átváltottak egészen hideg, szürke árnyalatokat használt. Most az 5×11-nél az első dolog, ami eszembe jutott, hogy mintha egy árnyalattal élénkebb lenne megint minden.
Kíváncsi vagyok, hogy ezt fokozzák-e az évad végéig, vagy megint visszaesik majd.

winnie - 2019. 08. 25. 22:44

igen, bár ennek nem koncepcionális okai vannak, hanem az, hogy showrunner-váltás volt a 3. és 4. évad között, és az új sorozatfőnökök másféle stílust akarta, ők tényleg sokkal jobban ráfeküdtek a vizualitásra, váltott a főcím, westernesebb lett a stílus, meg ugye jöttek az új szereplők (és mentek a régiek).

Geza Kovacs - 2019. 08. 26. 22:07

11 rész után: ennek a sorozatnak a forgatókönyveit valami általános iskolás írhatja, olyan borzasztóan használhatatlan. A posztapokaliptikus világban, sok évvel a világvége után magnókazettákkal zsarolja az 1 db troll mikrocsoport a náluk jóval nagyobb, de kényszeresen szétszakadozgató és főleg buddhista/radikális keresztény módjár altruistáskodó másik csoportot egy valószínűleg elég hatalmas környéken. Ilyen mélyre az anyasorozat sose ment, pedig az utolsó 2 évad már ott is inkább középsulis színdarabra hajazott.

Ronaldo - 2019. 09. 05. 13:40

Geza Kovacs: Egyetértek. Eddig kitartottam és mindig megvédtem a WD szériákat, de erre az új szezonra már én sem tudok mást mondani, mint hogy nagyon-nagyon gyenge és érdektelen. A sorozat mélypontja éppen a poszt témája az 5×09, de a többi rész sem tudott szépíteni.
Az már csak hab a tortán, hogy ez a huszadrangú tróger Logan a 4-5 emberével annyira egy nulla, hogy fel sem tűnne a hiánya. Egy rossz vicc az egész. Egy egész konvoj menekül néhány nímand elől, miközben ebből a többszörös túlerőből csak néhány tökösebb karakternek oda kéne menni, jól felpofozni azt a néhány nyomorultat, aztán mindegyiket hazazavarni. Vicc az egész.
Ja, amúgy, hova lett a tolókocsis néger fickó? Én maradtam le valamiről vagy kiírták, aztán jól elsumákolták a hiányát?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz