login |

Folytatódik a Szörnyecskék

2019. 08. 13. 19:10 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: animáció, kampány,

Vagyis előzményt kap.

A WarnerMedia tavasszal induló új streaming szolgáltatása, az HBO Max (nemsokára jön róla egy hosszabb bemutató) egyik első sorozata egy ismerős IP-n alapuló animáció lesz, ami csak a promókép miatt kap külön posztot, és hogy lenne némi szöveg is benne, bevágom, hogy mit írtam hírben róla pár hete.

Új sorozat: Gremlins: Secrets of The Mogwai – HBO Max, animációs, készítő: Tze Chun, executive producer: Steven Spielberg – a Gremlins (itthon: Szörnyecskék) című film alapján, annak előzménye, aminek a főhőse a fiatal Mr. Wing (ő a kínai nagypapa a filmben, akinek az ajándéka elindítja a sztorit), akinek a kalandjait láthatjuk a barátságos Mogwai-jal, akit Gizmo-nak hívnak.

A helyszín az 1920-as évekbeli Shanghaj, ahol egy 10 éves gyerek találkozik egy fura kis lénnyel, hogy egy hozzájuk csapódó tolvajlánnyal veszélyes útra induljanak a kínai vidékeken, miközben olykor összecsapnak a nemzeti folklór színes szörnyeivel és szellemeivel. A céljuk Gizmo-t visszajuttatni családjához, és megtalálni azt a legendás kincset, amire hataloméhes iparmágnások, valamint gonosz szörnyecskék egyre inkább gyarapodó seregei is áhítoznak.

4 hozzászólás Ne habozz!

Anonymus - 2019. 08. 13. 19:02

Ezt az HBO Max-ot most nemértem. Ezek is ugyanolyan HBO-s tartalmak lesznek mint pl az Eufória. Tehát egyből jönni fog GO-ra?

winnie - 2019. 08. 13. 19:20

jogos, nemsokára jön róla egy hosszabb poszt, csak előtte ezt ki akartam rakni.

az hbo maxon minden ott lesz, ami az amerikai hbo-n, és még pár dolog, amit hoz a warner, illetve amire szerződést köt.

de.

az hbo max az egy amerikai streaming szolgáltatás lesz, az hbo go európai – ezek nem kompatilibisek, mert van olyan hbo europe tartalom, amit nem vett meg az amerikai hbo, és van olyan hbo america tartalom, amit az hbo europe nem vett meg. (ugye volt olyan pletyka nemrég, hogy a warner el akarja adni az hbo europe-ot.)

egyelőre, a kettő egymás mellett koegzisztálna, az hbo max _egyelőre_ biztosan nem érinti az hbo go-t.

egyelőre nincs semmi az hbo max nemzetközisítéséről, de ha lenne itthon, akkor nem sok mindent tudna magával hozni, mert az hbo-sorozatok az hbo europe-é, egyes vásárolt tartalmai megint csak más platforomké, stb.

Anonymus - 2019. 08. 13. 19:23

Akkor lényegében ez felváltja a sima HBO-t Amerikában? Mert ha van ez, akkor a sima HBO már értelmét veszti.

Azt tudom, hogy nem kompatibilisek egymással, mivel nálunk HBO-n van Showtime, Hulu meg mindenfajta sorozat, gondolom Amerikában ezek a saját platformjukon vannak, de engem az érdekelne, hogy ezek is saját gyártású HBO sorozatoknak számítanak-e mint az Eufória, mert azokból mind jön egyből GO-ra.

winnie - 2019. 08. 13. 19:28

a lineáris adást nem fogja, de az hbo now-nál, ami ott van, alig drágább és többet tud, szóval effektíve felváltja.

ja, hogy a saját hbo max-osokra célzol. szerintem nem, csak ha az hbo europe csap le rájuk – de tippre akár a netflix is megszerezheti őket, mint a cbs all access-től a star trek discoveryt. de ez csak saját tipp, lehet, hogy lesz valami opciós joga az itteni hbo-nak, passz. (és az is lehet, hogy az hbo max egy globális nyitást szem előtt tartva meg fogja tartani magának az amerikán kívüli jogokat.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz