login |

4 hozzászólás Ne habozz!

danonino1984 - 2019. 08. 13. 23:52

Várós! Aki még nem próbálta be, ne tétlenkedjen. Az egyik legintelligensebb komédia, a főhős szerethető, és a színésznő is méltán díjazott.

zuzu - 2019. 08. 14. 12:36

@danonino: abszolút! Bár azt hozzátenném, hogy elég jól kell tudni angolul, mert elég gyorsan beszélnek benne, és sok a szóvicc. Mivel ha jól tudom Amazon hivatalosan nincs Magyarországon, ezért gondolom magyar szinkron sincs, csak felirat, vagy? Pedig érdekelne mit tudnak a hazai szinkronosok kihozni belöle.

elliot - 2019. 08. 14. 16:08

Érdekes, amit mondtok. Mi beszélünk jól angolul, értjük a szóvicceket, a poénokat, a történéseket. De a sorozatot mi kaszáltuk, mert egyszerűen sok volt számunkra ez az egész jelenség.

FleetCommand - 2019. 08. 14. 18:17

Zuzu: Van hivatalosan Amazon Magyarorszagon, viszont az valo igaz, hogy magyar felirat es szinkron semmihez sincs, ezert valoban jol kell tudni angolul (ettol fuggetlenul hobbiforditast lattam az elso evadhoz). Kb
a Fear The Walking Dead az egyetlen dolog, amit magyar szinkronnal es felirattal lehet nezni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz