login |

Finálé előtt: Into The Dark

2019. 08. 13. 16:50 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: antológia, kampány,

A Hulu és a Blumhouse havi horrorantológiája nemsokára az utolsó részéhez ér szeptemberben (és nemhivatalos hírek szerint be van rendelve a 2. évad is, csak még embargó van a híren), én pedig szomorkodom, hogy kissé lemaradtam, de hátha valaki szinten van és tud valami képet alkotni a szezonról.

Ugye az első részről (The Body) és a másodikról (Flesh & Blood) már írtam, elég jó véleménnyel voltam a látottakról – ezeket követte (a linkeken az előzetesek)

  • a Pooka! – Karácsony, szereplők: Nyasha Hatendi, Latarsha Rose, Jon Daly, Dale Dickey, Jonny Berryman, író: Gerald Olson, rendező: Nacho Vigalondo.
  • a New Year, New You – Szilveszter, szereplők: Suki Waterhouse, Carly Chaikin, Kirby Howell-Baptiste és Melissa Bergland, aró: Sophia Takal és Adam Gaines, rendező: Sophia Takal
  • a Down – Valentin-nap, szereplők: Natalie Martinez, Matt Lauria, Arnie Pantoja, Diane Sellers és Christina Leone, író: Kent Kubena, rendező: Daniel Stamm.
  • a Treehouse – szereplők: Jimmi Simpson, Mary McCormack, Maggie Lawson, Stephanie Beatriz, Michael Weston, Amanda Walsh, Sutton Foster, író és rendező: James Roday.
  • az I’m Just Fucking With You – Bolondok napja, szereplők: Keir O’Donnell, Hayes MacArthur, Jessica McNamee, író: Gregg Zehenter & Scott Barkan, rendező: Adam Mason.
  • az All That We Destroy – Anyák napja, szereplők: Samantha Mathis, Israel Broussard, Aurora Perrineau, Dora Madison és Frank Whaley, író: Sean Keller és Jim Agnew, rendező: Chelsea Peters.
  • a They Come Knocking – Apák napja, szereplők: Clayne Crawford, Josephine Langford, Lia Mchugh, Robyn Lively, író: Shane & Carey Van Dyke, rendező: Adam Mason.
  • a Culture Shock – Függetlenség napja, szereplők: Martha Higareda, Richard Cabral, Shawn Ashmore, Barbara Crampton, Creed Bratton, író: James Benson, Efren Hernandez és Gigi Saul Guerrero, rendező: Gigi Saul Guerrero.

És az augusztus rész a School Spirit volt, aminek a szereplői: Corey Fogelmanis, Annie Q., Jessi Case, Julian Works, Philip Labes és Hugo Armstrong, az írója Patrick Casy, Josh Miller és Mike Gan, a rendezője pedig Mike Gan. (A kísértetsztori az iskolakezdéshez kapcsolódik.)

1 hozzászólás Ne habozz!

Snoopyzit30 - 2019. 08. 14. 08:18

Magyar felirat nem elérhető ezekhez, ugye?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz