login |

Délelőtti videó 5.: Sacred Games

2019. 08. 14. 12:20 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: Ázsia sorozatozik, video,

A sorozat az indiai gazdasági fellendülés hátterében lévő szervezett bűnözésről, korrupcióról, politikáról és kémkedésről szól, melyet több társadalmi osztály szemüvegén keresztül láthatunk. A Mumbai-ban játszódó sztori főhőse egy zsaru, akinek a tudomására jut az egyik alvilági főnök tartózkodási helye. Ahogy kettejük története összetalálkozik úgy derül ki, milyen halálos játékban kell gyalogot alakítaniuk.

Tippre a Netflix második legnézettebb sorozata lehet a Stranger Things után a Sacred Games, bár abban biztos vagyok, hogy Indián kívül közel sem tarol ekkorát. Én eddig mindegyik Netflix-es indiai darabnak esélyt adtam, de egyszerűen nem tudom megszokni a stílust (és itt nem táncolnak, nem az a gond). Akinek azonban bejött a Sacred Games, az megnézheti az itthon ma induló 2. évad előzetesét a tovább mögött.

2 hozzászólás Ne habozz!

Road Lee - 2019. 08. 14. 17:26

Nagyon vártam, mivel nekem eszméletlenül bejött az első évad! :thumbsup:

Köszi, hogy szóltál, kezdődik a második szezon! :sör:

e-batta - 2019. 08. 14. 21:02

Én fanatikus India-fan vagyok, és mélységesen fájlaltam, hogy az első évadból mindössze egy részt feliratoztak, azóta is várom a további feliratokat (reményhal). Ráadásul nagy kedvencem Saif Ali Khan, a főszereplő, úgyhogy vérzik a szívem… Reménykedem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz