login |

Újabb felélesztés? Gossip Girl

2019. 08. 14. 17:30 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: az év híre, hírek,

Nyolc évvel azt követően, hogy az eredeti honlap lelövésre került, New York-i magániskolás tinik új korosztálya ismerkedhet meg a mindent látó Gossip Girl társasági megfigyelő rendszerével. A presztízs sorozat bemutatja, ahogy a közösségi média, valamint maga New York megváltozott az eredeti sorozat befejezése óta eltelt években.

Spinoff lesz az inkább, még mielőtt valaki nagyon beindulna – legalábbis a fenti leírásból ez jön le.

A WarnerMedia nemsokára induló új, streaming szolgáltatása, az HBO Max (holnap írunk róla bővebben) berendelt egy új Gossip Girl-sorozatot 10 részre az eredetit jegyző Josh Schwartz és Stephanie Savage felügyelete mellett, Joshua Safran készítésében, aki amellett, hogy a Smash-t és a Quantico-t készítette, az eredeti GG stábjában is benne volt.

Az itthon A pletykafészek alcímmel ellátott széria természetesen új karakterekkel érkezne, de nincs kizárva, hogy valaki ismerős is feltűnik majd – a készítők fel is vették a kapcsolatot a régiekkel (Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick), hátha valamelyikül bólint egy vendégszereplésre, de szerintem sok esély nincs arra, hogy állandóként csatlakozzon közülük bárki is az új sorozathoz.

A Gossip Girl 2.0 2020 tavaszán mutatkozna be a tervek szerint az HBO Max-on.

4 hozzászólás Ne habozz!

Anonymus - 2019. 08. 14. 17:54

Az alapsorozatot 1 részig se birtam, ez annyit se fog kapni.

winnie - 2019. 08. 14. 18:23

én pont fordítva:) mármint egy részig bírtam (2 vagy 2,5/10 lett az osztályzatom), de azért ez érdekel, hogy tudnak-e valami haladót húzni és érdekes, de nem öres karaktereket írni.

Springer - 2019. 08. 15. 07:38

Az eredeti GG-t végig tudtam nézni, néhány évad igaz szenvedősen ment, akkoriban még nem tanultam meg kaszálni igazán. Pedig valahol a 2. évad körül kellett volna… Kíváncsian várom. Bár kicsit olyan érzésem van, mint a JAG – The Code és a PLL – PLL Perfekcionisták esetében, ahol az “eredeti” után a másik nem kötött le.
A GG nálam egy 5/10. Hátha ez jobb lesz.

Thomas - 2019. 08. 15. 13:49

Nekem meg az egyik első, több évad utáni kaszám volt, a 4. után egyszerűen már nem bírtam tovább:) Azóta is piszkál, hogy csak be kéne fejezni, hát szappanos sorozat fiatalokkal, mi rossz lehet benne? De hát jól emlékszem, hogy nézhetetlen volt már egy idő után, azért ez nagyon nem a One Tree Hill, ami 9 szuper évadot hozott és aminek bármikor örömmel fogadnám a felélesztését:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz